olabilirr:)
ha unutmadan hep söyledigi tek guzel söz burda nasil söylesem
p.pon kücük cok guzel der..
bunu hep söyler ama bunu duymak cokta tatmin etmiyor beni..
canııım benım oğlak onun basak :)))eşlerinden şikayeçi olan bayanlar,eşlerinizin ve kendinizin burcunu söylermisinissss birkaç tavsiye verebilirim burçkolik şahıs olarak.)
Benim kocamda aynisi.
Bende onun kompleks yaptigini dusunuyorum.
Kendisi yasli ama haberi yok bundan. Hihhh
canııım benım oğlak onun basak :)))
bizimkindede yaş kompleksı var 10 küsür yas buyuk benden
Çoğuda kıskançlığından söylemiyo, bende 7 yıldır duymadım.Allaha şükür fena sayılmam ama kocamdan duymak nasip olmadı malesef
bikere sen sevgilinin eleştiriyi karakteriyle bütün olduğunu eleştirdikçe motive oldugunu bundan zevk aldıgını kötü niyetle değilde önemsediği insanları eleştirdiğini bil..ve mutlu ol.bende başak burcuyum..eşime taparım ama onu eleştirdikçe ona nekadar bağlı oldugumu fark ederim..siz zaten başak burcunun ve kendi burcunun en uyumlu çiftisiniz..o bayanlarda dış güzelliğe değilde pratik zekaya titizliğe hamarat becerikli ve incefikirlisine övgüler yagdırır.bir başarın oldumu paylaş sakınma seninle övünmekten kendini alamaz..genelde cinsellikte dışa değil içe dönük olur başaklar bir kişiyi sever ve ona açar bu dürtülerinide o yüzden yok popomdu dudaklarımdı güzeldi çirkindi sorsan bile örfe adete düşkün oluyor başaklar..ama açıldımıda bağınız kuvvetlendimi sevdiğini mutlu edecek koltuklarını kabartacak onu göklere çıkaracak bir erkek..seninde kıymetini bilir..çok mutlu olun inş..
benimkide 11 yas buyuk benden
adam cok genc gösteriyor
kompleks yapiyormu bilmem ama tipi hic göstrmiyor
benimkide 11 yas buyuk benden
adam cok genc gösteriyor
kompleks yapiyormu bilmem ama tipi hic göstrmiyor
canım cok saol aynen dogru soyluyorsun...tenkıt huyu cok fazla..aşırı eleştiriyor ama bunu normal goruyor kırıldımı dıye dusunmez...birde mukemmelıyetcı buda dogru karıyerımde bı basarı yakalasam ozaman benı yere goge sıgdıramaz dogru yanı...
tipik koç erkeği
evet canım, ben artık takmıyorum neyin ne olduğunu bılıyorum, aynada var çok şükürwalla demek ben gibi cok var..ne tuhaf insanlar bunlar..
aynen kuşum benimki de benden 11 yaş büyük oda yaşıni göstermiyo, mesela ben bi yerlere gidince insanlar yaşımı duyunca ikide çocuk inanmıyolar bekar sanıyolar bi heves eve gelip benimkine anlatıyorum çüşşş deseydin diyo
benimki benden küçük, bayramda karşılıklı ellerimizi öpüyoruz
kac yasindasin?? ben 32 esim 43
esim en fazla 35 gösteriyor saclari george clooney gibi zaten ona cok benziyor.yani gri saclari demek gri olmasa adam en fazla 30 gösterecek
cok iyi bakmis kendine ne alkol ne sigara spor yapar duzenli aksamlari yemek yemez
ben ondan gizli yerim bazan
halbuki 5 ay önce dogum yapmama ragmen zayifim hala
kizar yememe aksamlari kilo alacagim diye
Banada yorum yap diycem ama hayal pres bi adamla evli oldugumun farkındayımm
Geçenlerde dedimki ben sıkılıyorum hep kendini düşünüyorsun birkez de benim için bişeler yap..
Yaptığı şey: Bir motor alıp motor yarışlarına katılmayı planlamakBu sayede benim için bişey yapmış oldu o yarışırken bende onu pistte izliycekmişim
Öok ta ciddi..
O Balık ben Boğa.
kONU SAHİBESİ NORMAL Bİ ÖKÜZÜN KAFASINI OKŞASAN UYSALLAŞIR SEVGİSİNİ BELLİ EDER .
Ama 2 ayaklı insandan bozma olanlar ne anlarAnlamsız yere üzme kendini keyfine bak
Sen farkındaysan dillendirmesede olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?