guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

Çoğuda kıskançlığından söylemiyo, bende 7 yıldır duymadım.Allaha şükür fena sayılmam ama kocamdan duymak nasip olmadı malesef

canııım benım oğlak onun basak :)))

bikere sen sevgilinin eleştiriyi karakteriyle bütün olduğunu eleştirdikçe motive oldugunu bundan zevk aldıgını kötü niyetle değilde önemsediği insanları eleştirdiğini bil..ve mutlu ol.bende başak burcuyum..eşime taparım ama onu eleştirdikçe ona nekadar bağlı oldugumu fark ederim..siz zaten başak burcunun ve kendi burcunun en uyumlu çiftisiniz..o bayanlarda dış güzelliğe değilde pratik zekaya titizliğe hamarat becerikli ve incefikirlisine övgüler yagdırır.bir başarın oldumu paylaş sakınma seninle övünmekten kendini alamaz..genelde cinsellikte dışa değil içe dönük olur başaklar bir kişiyi sever ve ona açar bu dürtülerinide o yüzden yok popomdu dudaklarımdı güzeldi çirkindi sorsan bile örfe adete düşkün oluyor başaklar..ama açıldımıda bağınız kuvvetlendimi sevdiğini mutlu edecek koltuklarını kabartacak onu göklere çıkaracak bir erkek..seninde kıymetini bilir..çok mutlu olun inş..

herkesten iltifat alırken eşinizin veya sevgilinizin bunun farkında değilmiş gibi davranması gerçekten kadını altüst eden bir durum bence. :105:

canım cok saol aynen dogru soyluyorsun...tenkıt huyu cok fazla..aşırı eleştiriyor ama bunu normal goruyor kırıldımı dıye dusunmez...birde mukemmelıyetcı buda dogru karıyerımde bı basarı yakalasam ozaman benı yere goge sıgdıramaz dogru yanı...

benimkide 11 yas buyuk benden
adam cok genc gösteriyor
kompleks yapiyormu bilmem ama tipi hic göstrmiyor

aynen kuşum benimki de benden 11 yaş büyük oda yaşıni göstermiyo, mesela ben bi yerlere gidince insanlar yaşımı duyunca ikide çocuk inanmıyolar bekar sanıyolar bi heves eve gelip benimkine anlatıyorum çüşşş deseydin diyo

karşısındaki kırılmış kırılmamış o düşünemez bunları okadarr mükemmeliyetçidirki karşısndakine faydası dokundugunu sanır herkezi kendisi gibi görür..en sadık burçtur başak burcu. çünki dış güzellikten çok (tabiki mükemmeliyetçilikte budavardır aslında)iç güzelliğe güvenmesine temiz titiz başarılı zeki bir bayan olmasına bakar.o yüzden dışarıda dünya güzeli bayan görse bile elindekine sadık kalır.. bence dış güzelliğe düşkün olup ay şöyle güzelsin ay böyle havalısın diyeceğine başka güzelliklerede bakacağına adam bana düşkün olsun daha iyi,) dimi..

tipik koç erkeği

Banada yorum yap diycem ama hayal pres bi adamla evli oldugumun farkındayımm
Geçenlerde dedimki ben sıkılıyorum hep kendini düşünüyorsun birkez de benim için bişeler yap..
Yaptığı şey: Bir motor alıp motor yarışlarına katılmayı planlamak Bu sayede benim için bişey yapmış oldu o yarışırken bende onu pistte izliycekmişim
Öok ta ciddi..
O Balık ben Boğa.
kONU SAHİBESİ NORMAL Bİ ÖKÜZÜN KAFASINI OKŞASAN UYSALLAŞIR SEVGİSİNİ BELLİ EDER .
Ama 2 ayaklı insandan bozma olanlar ne anlar Anlamsız yere üzme kendini keyfine bak
Sen farkındaysan dillendirmesede olur..

kac yasindasin?? ben 32 esim 43
esim en fazla 35 gösteriyor saclari george clooney gibi zaten ona cok benziyor.yani gri saclari demek gri olmasa adam en fazla 30 gösterecek
cok iyi bakmis kendine ne alkol ne sigara spor yapar duzenli aksamlari yemek yemez
ben ondan gizli yerim bazan
halbuki 5 ay önce dogum yapmama ragmen zayifim hala
kizar yememe aksamlari kilo alacagim diye

Son düzenleme:
benimki benden küçük, bayramda karşılıklı ellerimizi öpüyoruz

Bizim bayramlarda ben onun elini öperim oda benim avucumun içini
Benden 1 yaş büyük ..
Bende derdimki erkeğin yaşı büyük olunca aslında daha değer verir eşe öyle değilmiş meger..

Kendine güvenen erkek eşine güzel olduğunu yeri ve zamanı gelince söyler.

canım ben 27 eşim 38 oda en fazla 30 gösteriyo Allahtan bende küçük gösteriyorumda açık kapanıyo benimkide çok bakımlı spor yapar futbol oynar kilo sevmez bendede istemez. Bende kilolu değilim zaten, olsam çenesi durmaz eminim

boğa=güzellik.. güzel olan ne varsa düşkün olur ona boğa..över över överde bitiremez güzel buldugu şeyi bayılırım boğalara..ben kızımın burcunu boğaya bu yüzden denk getirdim..çekiciiii ama kendisinede övgüler yağdırılsın isterler güven isterler sevilsinki bağlanabilsin değilmi..ama balık burcuyla çok zıt olmuşsunuz bu konuda balık erkeği tipik güzellik meraklısı yenilik düşkünü kaçanı kovalama merakı.. çabuk sıkılma..boğa ise düzenli rutin aile yapısı zihniyeti(bence mükemmel olanı)balıktan övgü almak isersen ondan hem uzaklaşıcaksın hem ilgisini çekiceksin gamsız gibi görünüp içten içe baştan aşk yaşıcaksın.hayallerinde neler yaşar ah o balıklar..hep zor olucaksın sana bir dudak mesafesinde olsabile içini göstermiceksin ki seni çözme çabasında olsun seninle ugraşsın böylece sana ulaşabilmek için ne övgüler ne iltifatlar ne hediyeler..balıklar küsüp barışmayı severler aslında..heyecan meraklısıdırlarya :) sana zor değil aslında uyumlusunuz boğanın tutkusu yeter hep mutlu olun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…