guzelin sansi olmaz cirkinin sansi cok olur diyorlar ya

Forumda sadece 1 kişi güzelmiş
O da @kadinistemezse nickli üyeymiş
Her gören tecavüz edercesine bakarmış, hatta üstüne yürüyenler varmış

Her güzellik sözü geçen konuya damlıyo
Durun en güzel benim, güzellerin düşmanı çok olur, herkes beni kıskanıyo diye geziniyo işte
Durum bu

Olan konu sahibinin konusuna oldu
Geçmiş olsun
yo devam edin lutfen.nasil daha seviyesiz olunur ogreniyorum bende

Durun en güzel benim, güzellerin düşmanı çok olur, herkes beni kıskanıyo diye geziniyo işte
Durum bu

Geçmiş olsun
Vay arkadaş :işsiz: Resim gönderse de ona biz karar versek bari

yo devam edin lutfen.nasil daha seviyesiz olunur ogreniyorum bende
Ben seviyesizlik içeren tek kelime yazmadım
Ama kendi konusunu kapattırıp burda 'bunlar rahatsız beni kıskandılar' diye gezinen üyeye de tepkisiz kalamazdım
Konunuzu böldüğüm için özür dilerim sadece

Bu soz cok dogru..hatta altina imzami atarim.....kendimden biliyorum

Durum bu

Geçmiş olsun
Ozgven patlamasi dedikleri bu olsa gerek:110:

...

sanssixim ya da sansliyim demedim.siz de boyle dusunuuor musunuz genelliyor musunuz diye sordum.konu ile ilgili yorum icin tesekkur ederim.

Hayır ben böyle düşünmüyorum iste. Şanslı ya da şanssız diyemem kimse icin. Çünkü bugün cok sansli gördüğüm bir kisi yarın ölümcül bir hastaliga yakalanir ve tum o şansının keyfini suremeyebilir.

O yüzden herkesin yaşamı biricik ve degerlidir. Sanssız ya da sanslı diyemem.
Elbette aç kalanlar savasta olanlar vs vs bunlar bambaska dünyalar..

Herkes kendi şansını kendi yaratır. Çirkinseniz hayata 1-0 yenik başlıyorsunuz zaten kendinizi göstermeniz için hep daha çok çaba harcamanız lazım. Güzel değilseniz kültürlü, bakımlı, eğitimli ya da iyi bir iş sahibi olayım diye daha çok kasmanız gerek kısaca. EE bu kadar çabadan sonra bir şeye benziyorsunuz veya kendinizi geliştiriyorsunuz. Yani daha iyi seçenekleri bulma şansınız artıyor. Bence olay bu. ..

MALINA GÜVENME BİR KIVILCIM YETER, GÜZELLİĞİNE GÜVENME BİR SİVİLCE YETER diye çok beğendiğim bir atasözü vardır onu hatırlatmak isterim.
konu sahibi öyle hırlaşmaya açık bir konu açmış ki duyan silahını kaptığı gibi dalmış olaya..

önemli olan dış güzellik değil ruh güzelliğidir. nice güzeller kendilerini fazla beğendikleri için yalnız kalırlar, nice çirkinler ruhları çok güzel olduğu için dünyayı alırlar.. bu şans değil kendinin yarattığı bir durumdur bence..

Allah çirkin şansı versin diyen bir kadına bakın, mutlaka ortamın en çirkinidir.

Züğürt tesellisi gibi bir şey.

Herşey kaderle alakalı bence çirkin olanın da güzel olanın da şanslı ve şanssız olduğu durumlar olabilir. Genelleme yapılamaz. Aklını kullanabilmek ve iyi niyetli olmak da önemli. İnsanı güzel çirkin diye tanımlamamak lazım. İnsanın huyu, zekası ya da farklı iyi özellikleri de hayatını olumlu yönde değiştirebilir.

güzellik kadar göreceli bişeyin üstüne nasıl bu kadar kafa yorabiliyorsunuz ki?
belki kendinizi çok güzel buluyorsunuz ama bana göre çok çirkinsiniz, ya da tam tersi çoğunluğa göre çirkinsinizdir ama ben görürüm dibim düşer.
bu gözler charlize theron a çok çirkin diyen erkek gördü, çünkü sarışın bir kadın asla güzel olamazmış.
abime göre 1.70 in altındaki bir kadın asla güzel olamaz,
dayım gençliğinden beri zayıf ya da normal bir kiloda kadının yüzüne bakmadı, 2 evlilik yaptı ikisi de kilolu, çünkü ona göre zayıf bir kadın çirkindir, zavallıdır.
anlatabildim mi bilmiyorum, güzel diye bir şey yok, beğeni diye bir şey var o da çok kişisel.

Boş bir avuntudur bazı güzeller için, başaramadıkları herşeyi güzel olduğuna yorup, güzelim ya şansım yok sanırlar. Oysa düpedüz başaramamışlardır bazı şeyleri. Hepsi değil tabi, güzel olup, başarılı olan, kariyeri olan, çalışkan ve zeki istikrarlı kadınlar da çoktur.

Boş bir avuntudur bazı güzeller için, başaramadıkları herşeyi güzel olduğuna yorup, güzelim ya şansım yok sanırlar. Oysa düpedüz başaramamışlardır bazı şeyleri. Hepsi değil tabi, güzel olup, başarılı olan, kariyeri olan, çalışkan ve zeki istikrarlı kadınlar da çoktur.
guzelligini sermaye gorenlerin durumu yani

Back
X