- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Olaganustuhal
Bugün herkes formundasenin durumun da çenene vurmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün herkes formundasenin durumun da çenene vurmuş![]()
ay kız iki gündür ay ben çok güzelim gözler hep üzerimde tüm erkekler peşimde konularının amacını çözemedimBugün herkes formundahaha
Bende çözemedimay kız iki gündür ay ben çok güzelim gözler hep üzerimde tüm erkekler peşimde konularının amacını çözemedim![]()
guzel miyim degil miyim bende bilmiyorum ama evet kafa guzel.ay var ya oyle seyler yasiyorum ki buraya yazmiyorum ya da kimseye anlatmiyorum boyle seylerle su an vakit olduruyorum halbuki o kadar da isim var ki aslinda hic sormaGüzel misin degil misin bilemem de kafan güzel mesela..
Konuların da bir güzel..
Bu gidişle degil 1 erkek üçer beşer düşerler önüne önüne seç begen al
Peki bacımguzel miyim degil miyim bende bilmiyorum ama evet kafa guzel.ay var ya oyle seyler yasiyorum ki buraya yazmiyorum ya da kimseye anlatmiyorum boyle seylerle su an vakit olduruyorum halbuki o kadar da isim var ki aslinda hic sorma
ay aynen bizi muhteşem güzelliğine hayran sanıyo resim atsa da görsek bakalımBende çözemedim
Sorunca kıskanç diyolar hahaha![]()
Ben kendi adıma konunu bölenlerden biriyim diye özür dedimguzel miyim degil miyim bende bilmiyorum ama evet kafa guzel.ay var ya oyle seyler yasiyorum ki buraya yazmiyorum ya da kimseye anlatmiyorum boyle seylerle su an vakit olduruyorum halbuki o kadar da isim var ki aslinda hic sorma
cunku yosunlar ve algler bitki ve bitkilere yesil rengi klorofil adi verilen bir madde veriyor bitkilerde bulunuyor bu maddeBen de bu aralar yosunlar neden yeşil diye düşünüyorum mesela..
Su alglerini felan.
Tek hücreli canlılar neden tek hücreli..
Kocam niye sakal seviyor.
Ben neden kısayım.
Burası neresi ?
Ben kimim ?
size çirkin demişlervar mi boyle bisey cidden?beni bosverin bana saldirmayin rica ediyorum.kisiligime dair yorum yapmayin.hepiniz harikasiniz ve hepinizi onemsiyorum ama gerek yok.
az once arkadasim cirkin bahti var dedi de ciddi var mi?sizce?
uc koca bulabilmis diye bakarsak sansli bende bosandim daha da bulamiyom
cunku yosunlar ve algler bitki ve bitkilere yesil rengi klorofil adi verilen bir madde veriyor bitkilerde bulunuyor bu madde
Klorofil nedir ?cunku yosunlar ve algler bitki ve bitkilere yesil rengi klorofil adi verilen bir madde veriyor bitkilerde bulunuyor bu madde
himmm dememislerdir besize çirkin demişler
ateist degilim ama aciklarim dilersen konu bari bi ise yarasin ben aydinlanamadim siz aydinlaninPeki klorofil neden sadece bitkilerde var atayizler bunu da açıklasın![]()