Güzelliğe bakıyorum ben.

Erkekler kelleşip göbeklenince, ya da ne bileyim saçı sakali agarınca bizde yapabiliyor muyuz çapkınlık? çıtır sevebiliyor muyuz geçici olarak?.

Güzelliğe bakan bu tiplerin hepsi doyumsuz ve genelde yanlış evlilik yapıyorlar. Daha önce evlilik yapmamışsınız kendiniz gibi birini bulun.

Haklısınız, ilk hislere hep güvenmek gerekir ama insan bazen gardını düşürüyor.
Boşlukta hissetmekte alakalı aslında. Ayağındaki çamuru silmeye tenezzül etmeyeceğin adamı hayatının merkezine koyuyorsun. Zamanında bende yapmıştım, Allah kurtardı

Demek ki daha gencini, güzelini arayacak hep.
Böyle düşünenlerin sevgiyi bildiğini sanmıyorum zaten, yokluğunu da hissetmeyecektir.

Kendi yaşı sabit mi kalacakmış ya kim bakacak o genç güzel kadın niye baksın parası varsa ancak bazılarını sadece maddiyatla tutabilirsin yanında Leonardo Dicaprio gibi +25 yaş kotası kuralı da koysun bari ayrılıyor zira Leonardo babamız LYT (Leonardo da yaşa takılanlar) sonuçta bu adamın bir adı var bu herifin nesi var kurutoto

Boşlukta hissetmekte alakalı aslında. Ayağındaki çamuru silmeye tenezzül etmeyeceğin adamı hayatının merkezine koyuyorsun. Zamanında bende yapmıştım, Allah kurtardı
Çok doğru tanımladınız. Boşlukta hissetmek insanı olmayacak kişilerle iletişime sürüklüyor.
Bir de karşı taraf ısrarcıysa tam tuzağa düşüyorsun.

Güzelliğe bakan bu tiplerin hepsi doyumsuz ve genelde yanlış evlilik yapıyorlar. Daha önce evlilik yapmamışsınız kendiniz gibi birini bulun.
Hayır yapmadım. Benim evlilik anlayışım elimden geldiğince ömürlük olması ama bence o olmazsa ayrılırız kafasında biriydi.

Harika cvplar vermişsin hem anasına bakacaksın hem bakımlı olacaksın önceden de deneme için cinsellik vereceksin
..olur pasam
Maksadı kadını yıpratmak gibi geliyor. Birkaç konuşmasında bunu da hissettim ama anlam çıkarmak istemedim paranoyak gibi.

Adam 36 yaşına gelmiş, evlenmiş boşanmış halen daha bekar güzel kadın seçiyor. Kadınlar da buna izin veriyor.
Erkeklerin bu özgüveni her şeyle uyumlu kadınlar.
İzin vermek değil de çok istikrarlı ve peşinden koşuyorlar. Kendi gibisine denk gelse iki cambaz bir ipte oynayamayacak tabi.

Çok doğru tanımladınız. Boşlukta hissetmek insanı olmayacak kişilerle iletişime sürüklüyor.
Bir de karşı taraf ısrarcıysa tam tuzağa düşüyorsun.

O ısrarcı olabilir siz ne istiyorsunuz, nasıl bir adamla evlilik yapmak istiyorsunuz? Önce kendinize bunu sorun. Size uymuyorsa en ufak hayatında tekmeyi basmanız lazım. Bakın o öyle yapıyor boşanmış olmasına rağmen.

Genelde bu tipler daha stabil kadınları etkiliyor. Israrcı oldukları için aşkı bekleyen kadınlar buldum sanıyor sanırım. Kadınların da kime bakacağı belli olmuyor ki artık, kafalar karışık.

Ben aile adamıyla, ömürlük, saygılı bir evlilik istiyorum. Bunu da söyledim ona ve aradığın benim diyordu hiç alakası olmamasına rağmen. Onun dediğinin önemi yok ama işte insan belasını kendi buluyor demek ki böyle.
Tereddüt etmeden kestirip atıp, bir daha bakmamak gerekiyor.

Genelde bu tipler daha stabil kadınları etkiliyor. Israrcı oldukları için aşkı bekleyen kadınlar buldum sanıyor sanırım. Kadınların da kime bakacağı belli olmuyor ki artık, kafalar karışık.

Sanmıyorum güzel kadın kendini de geliştirmisse asla sümük bile atmaz. Güzel kadın zaten herkes tarafından talep görür neden beklesin aşkı neredeyse kaç yaşında bu adamı ne yapacak? Hemde bakıcı gibi birşey arıyor birde oldu.
Sağlıklı ilişkiler kurabileceğini sanmıyorum uzun vadeli. İlişkiler de yatırımdır yani ölü yatırım olur bu.

Kesinlikle boşanmış erkeklerden uzak durun çoğu ahlak yoksunu. Düzgün bir adamı hiç bir kadın boşamaz çünkü.
Kendisi bir sene dolmasını beklemiş boşanmak için, anlattığı hikayeyle örtüşmeyen şeyler kaçırdı arada.
Önce istemeden evlendim dedi sonra son kuruşuma kadar düğün yaptım dedi.
Bende oradan sonra olmaz bu iş dedim zaten. Belli ki kadını da hevesi geçince bırakmış.

O zaman sizde kestirip attın. Ayrıca kendisinin gitmesi de iyi olmuş.

Güzellik görecelidir bunu dışardan biri söylemeli ben kendim için konuşursam avam durur ama ikinci üniversitemi bitiriyorum.
Çok kurs bitirdim, dil var ama talep dediğinizde nedense kaliteli insan pek çıkmıyor. Aradığımı ya da sosyal kelebek olduğumu söyleyemem, geliştiremediğim şeyler var belli ki.

Bir de aile unsuru var bence çevreyi oluşturan, maalesef ailem çok sorunlu ve çevremizde buna göre oluştu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…