Kendisi bir sene dolmasını beklemiş boşanmak için, anlattığı hikayeyle örtüşmeyen şeyler kaçırdı arada.
Önce istemeden evlendim dedi sonra son kuruşuma kadar düğün yaptım dedi.
Bende oradan sonra olmaz bu iş dedim zaten. Belli ki kadını da hevesi geçince bırakmış.
O konuya kesinlikle inanmadım zaten. Baktığım zaman o evliliğin bitişinin kaynağı kesinlikle kendisiydi diyebilirdim. Sadece daha fazla tanımaya çalıştım ön yargıya kapılmadan o da oldu bittiye getirmeye çalıştı.Yalan söylüyor. Erkek kendini mağdur gösterme konusunda o kadar başarılı ki tahmin bile edemezsiniz. Kendileriyle ilgili bir olay anlattıklarından asla hatalarından söz etmezler ve düz mantık gibi davranırlar.
çok net temiz ve doğru bir şekilde hareket etmişsiniz tebrik ediyorumHerkese iyi akşamlar.
Yurtdışına gitmeden önce tanıdığım bir erkek, gittikten sonra beni sosyal medyadan ekledi.
Bu arada yurtdışına giden o, ben değilim.
Çok sık arayıp sormaya başladı, duygusal olarak yakınlaşmak istedi.
O dönemler ciddi sorunlarım vardı, çok sorunlu bir ailem var ve evimiz satılıyordu, bunalımdaydım.
Baktım istikrarlı ben de ilgilenmeye başladım.
Sonra evlenip boşanmış olduğunu söyledi, benden ilgi görmeye başlayınca dökülmeye başladı.
Benim de bu bilginin şokuyla kafamda bir sürü senaryo döndü ve görüşmeyi kestim.
Bir sene sonra tekrar iletişime geçtik benim adımımla ve sohbetimizi çok seviyordum, ciddileşmeye başladık.
Tabi ben yine arada içime kapanıyordum ama onunla sohbet etmek iyi geliyordu.
Derken önce annemi yanıma almak istiyorum evlenince dedi, bu konuda net olarak hayır dedim. Ne benim ailem ne senin ailen ben iki kişilik hayat kurmak istiyorum, kafam artık daha fazla insan kaldırmıyor dedim. Biraz konuyu tartıştıktan sonra beni geçiştirdi onaylar gibi ama büyük ihtimalle ileride emrivaki yapmayı planlıyordu belli aşamaları geçince.
Sonra hep şunu demeye başladı ben seni güzel olduğun için istiyorum, bakımlı olmak çok önemli, önceden yakınlaşmamız lazım ki bazı şeyleri anlayabilelim vs. dedi. Ben bu konuda prensiplerim olduğunu söyledim ama bana aşık olunca değişecek gibi manipülatif konuşmalara başladı.
Bende şimşekler çakmaya başladı zaten.
Bunun hastalığı, hamileliği, kötü günü var herkes her zaman çok iyi gözükemez dedim.
Onlar haricinde falan dedi ama o derin sohbetin adamının bu kadar yüzeysel düşünmesi güvensiz hissettirdi ve seninle vakit geçirmeden bir duygusallık içine girmeyelim dedim, biraz da agresif konuştum. Bozuldu ve sevgili olmayacaksak arkadaş kalamayacağımızı söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Onun heves insanı olduğunu hissettim.
Artık sorun bende mi, karşıda mı emin olamıyorum.
Teşekkür ediyorum.çok net temiz ve doğru bir şekilde hareket etmişsiniz tebrik ediyorum
Güzellik görecelidir bunu dışardan biri söylemeli ben kendim için konuşursam avam durur ama ikinci üniversitemi bitiriyorum.
Çok kurs bitirdim, dil var ama talep dediğinizde nedense kaliteli insan pek çıkmıyor. Aradığımı ya da sosyal kelebek olduğumu söyleyemem, geliştiremediğim şeyler var belli ki.
Bir de aile unsuru var bence çevreyi oluşturan, maalesef ailem çok sorunlu ve çevremizde buna göre oluştu diyebilirim.
Adam bas bas bağırıyor cinselliiiiik seeeeex diyeHerkese iyi akşamlar.
Yurtdışına gitmeden önce tanıdığım bir erkek, gittikten sonra beni sosyal medyadan ekledi.
Bu arada yurtdışına giden o, ben değilim.
Çok sık arayıp sormaya başladı, duygusal olarak yakınlaşmak istedi.
O dönemler ciddi sorunlarım vardı, çok sorunlu bir ailem var ve evimiz satılıyordu, bunalımdaydım.
Baktım istikrarlı ben de ilgilenmeye başladım.
Sonra evlenip boşanmış olduğunu söyledi, benden ilgi görmeye başlayınca dökülmeye başladı.
Benim de bu bilginin şokuyla kafamda bir sürü senaryo döndü ve görüşmeyi kestim.
Bir sene sonra tekrar iletişime geçtik benim adımımla ve sohbetimizi çok seviyordum, ciddileşmeye başladık.
Tabi ben yine arada içime kapanıyordum ama onunla sohbet etmek iyi geliyordu.
Derken önce annemi yanıma almak istiyorum evlenince dedi, bu konuda net olarak hayır dedim. Ne benim ailem ne senin ailen ben iki kişilik hayat kurmak istiyorum, kafam artık daha fazla insan kaldırmıyor dedim. Biraz konuyu tartıştıktan sonra beni geçiştirdi onaylar gibi ama büyük ihtimalle ileride emrivaki yapmayı planlıyordu belli aşamaları geçince.
Sonra hep şunu demeye başladı ben seni güzel olduğun için istiyorum, bakımlı olmak çok önemli, önceden yakınlaşmamız lazım ki bazı şeyleri anlayabilelim vs. dedi. Ben bu konuda prensiplerim olduğunu söyledim ama bana aşık olunca değişecek gibi manipülatif konuşmalara başladı.
Bende şimşekler çakmaya başladı zaten.
Bunun hastalığı, hamileliği, kötü günü var herkes her zaman çok iyi gözükemez dedim.
Onlar haricinde falan dedi ama o derin sohbetin adamının bu kadar yüzeysel düşünmesi güvensiz hissettirdi ve seninle vakit geçirmeden bir duygusallık içine girmeyelim dedim, biraz da agresif konuştum. Bozuldu ve sevgili olmayacaksak arkadaş kalamayacağımızı söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Onun heves insanı olduğunu hissettim.
Artık sorun bende mi, karşıda mı emin olamıyorum.
Öyle bir karıştı evet ama hemen unconnected yaptım. Sadece bu kısır döngüden bunaldım, yanlışlık neredeee??onu bulamıyorum.Adam bas bas bağırıyor cinselliiiiik seeeeex diye
Hala emin olamıyorsun
Duygusallık karışmış çoktan işin içine
Uçkuru herseyden önce gelen erkekler bitmedikçe biz daha çok sorgularız kendimiziÖyle bir karıştı evet ama hemen unconnected yaptım. Sadece bu kısır döngüden bunaldım, yanlışlık neredeee??onu bulamıyorum.
Beni zorluyorsun dedi sonra yine o çakma iddialı tavrıyla zoru severim dedi ama ben hiç rekabet yaratmıyorum.Talep görmesi herkes tarafından dikkat çektiği için beğenildigi için kendisin de ekstra özgüven vardır zaten. Bunu kimse inkar edemez.
Tevazu gösterebilir alçakgönüllü de olabilir ama kadın güzelliğinin farkındadır her zaman. Biraz seçici olması olasılık olarak yüksek.
Açıkçası ben adamın dediği hayalinde ki kadını baz alıyorum bunu örnekledim. O kadını elde etmesi de kolay değildir çünkü rakipleri çoktur doğada da bu böyle.
Ama her onu beğenen kişi de kadının istediği tarz da kalıpta olur mu tabi ki hayır...
Bende çok beğenilirim kendini kültürel anlamda da geliştirmiş biriyim ama yaşadığımız çevre coğrafya herşeyi en baştan etkiliyor
Kadınlar çok gelişti ama erkekler hala aynı yerde. Bu durum kadınları yalnızlaştırıyor.Uçkuru herseyden önce gelen erkekler bitmedikçe biz daha çok sorgularız kendimizi
Artık Türk erkeğinin kafası o oldu
Önce bi yatağa atıyım gerisine bakarız
Valla biz yine iyi gelişmişiz bu kadar cahillikle sığlıkla
Bizim eski komşumuzun kocası bu mantıktaydı. Komşumuzda aşırı güzel bir kadındı. Doğum yaptığı gün karısına koşu bandı aldı. “Acil eski haline dön” demiş. Sonradan adam iflas etti. Kadın yayın evi kurdu. İnstagramda gördüm. Hala beraberler.
Tabii ki her zaman güzel olmayabiliriz. Bence bu da psikolojik şiddet.
vücutları bozuluyor. O yüzden erkekler arada kaçamak yapabilmeliymiş. Aldatsada yine eşini sevmeye devam eder(MİŞ)
Katılmakla birlikte bence ağızları çok iyi laf yapıyor bu ayıların.Şu ayıları adam yerine koyup evlenen kadınlarda suç
Bulsun saftirik herseyine He diyen birini evlensinKadınlar çok gelişti ama erkekler hala aynı yerde. Bu durum kadınları yalnızlaştırıyor.
Adamlar hala dişiliğinden başka bir şey bilmeyen kadınlar istiyor.
Kocasıyla çok muhabbetim yoktu ama çok zengindi, yakışıklıydı da. Bizim sitede Türkiye güzeli kadında vardı. Ama hepsi Yelda’yı çok kıskanırdı. Ayakları yere sağlam basan, akıllı, tuttuğunu koparan bir kadındı. Demek ki mutlu kocasıyla. Ben Yelda’yı hiç bakımsız görmedim. Onların evlilik dinamiği de böyle demek ki.Katılmakla birlikte bence ağızları çok iyi laf yapıyor bu ayıların.
Beni zorluyorsun dedi sonra yine o çakma iddialı tavrıyla zoru severim dedi ama ben hiç rekabet yaratmıyorum.
Zorluktan kastı aşırı garantici ve duygusal beklentilerimdi bence.
Biriyle konuşurken mesela başka talepler olduğunu ima dahi etmiyorum.
Onun harici açık kitap gibi her şeyi anlatıyorum, her gün uzun uzun konuşunca oluyor bu tabi.
Gizemli olmak diye bir şey hiç yok bende.
Karşımdaki de bu kadar prensipli olduğum için birileriyle anlaşabileceğimi düşünmüyor, rahatlıyor gibi geliyor.
Biraz katılık var evet. Onu yumuşatmaya çalışsam da başarılı olamıyorum. Bir de her şeyi anlatma dürtümü yenemiyorum.Bence o keşfetmeli siz biraz gizemli olmalısınız ki araştırmak istesin. İlişki koçu Adil yıldırım da bile duymuştum 1 günde herşeyi anlatıyorsunuz diyor adam sıkılıyor ona alan bırakın demişti.
Sonra hak verdim hergun yeni birşeyini öğrendiğin insan daha çekici hatta gizemli olmak ne yaptığını hep merak etmek.
Prensipleriniz tabi ki olucak yani illaki kafa yapınız da biri oluyor yada tolere edebilen kişiler oluyor diyelim. Biraz katı mizaçlı değilseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.
Zaten böyle takdir ettiğim birkaç özelliği olmasa iletişimimiz tekrarlanmazdı. Aklımda kalmasına sebep böyle birkaç davranışı.Ya yine de dürüst davranmış. Bu saçma düşünce ve fikirlerini ya sen iyice bağlandıktan sonra ortaya atsaydı?
Sen yine de takdir et ama uzaktan et.Zaten böyle takdir ettiğim birkaç özelliği olmasa iletişimimiz tekrarlanmazdı. Aklımda kalmasına sebep böyle birkaç davranışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?