Güzelliğe bakıyorum ben.

Kesinlikle ben de aynı düşünüyorum.
İlişkide arkadaşlık çok önemli benim için.

Libidom mu düşük, yoksa artık devir hızlı olduğu için mi böyle bilmiyorum ama ben birlikte eğlenceli aktiviteler yapmak istiyorum hoşlandığım kişiyle.
Şefkat duygusunu hissetmek en az bunun kadar önemli.
Hatta evliliğin temeli cinsellik denince bile bana bir garip geliyor. Önemli olabilir ama temeli bu olmamalı sanki.

Bence bu yorumundan bile onunla kafa dengi olmadığın belli. Kadın her şekilde beğenilmek ister. Benim kocam sağolsun süslüyken de çok sever pijamaliyken de. Arkadaşınki kendine göre makul bir istek ama karşı taraf için zorlayıcı. Ben regli zamanımda pijamami giyip yorgan yastık yatmak isterim mesela. Bu durumu önceden konuşmak bile insanı diken üstünde tutar. Sadece bu sebep olsa neyse ama annesini de sana itelemeye çalışıyor belli ki olmazdı bundan. Bu arada cinsellik evliliğin gerçekten temeli. Sen böyle düşünmüyorsun ama karşı taraf için muhtemelen evliliğin %90ını oluşturuyor. Yani karşı taraf cinsel anlamda memnunsa geri kalan konular çok önemli olmuyor ister pasaklı ol ister fakir ol. Bunu kabul etmemek değil bununla barışık olmak lazım çünkü kadınlar için de bir avantaj. Aramızda bi sorun olsa cinsel açıdan kendimi biraz çekiyorum ya da yapsam da isteksiz yapıyorum ama aramız guzelken bütün hünerlerimi sergiliyorum. Böylece küslüğü fazla uzatmiyor ya da istediğimi yapıyor hemen. Bence bu kadınların özel gücü

Bu eziklerin g*tünü kim kaldırıyo ya deliricem
evlenme meraklısı kızlarımız
evli değilsen hiçsin diye bakan toplumumuz

bir de şu son dönemde herkesin avrupaya gitme sevdasında olması

ben bu yaz bir proje için avrupadaydım
yeni döndüm
ve döner dönmez bir dünya kişiden ben olsam iltica eder gelmezdim lafı duydum
bunu diyenler de devlet memuru filan hani tarım işçisi vs. değil

Gerçekten çok ilginç.
Yani her erkek mi böyle bilmiyorum ama erkekler o zaman gerçekten çok aptal.
Kendi düşündüğüm gibi sanıyorum sanırım, ondan bana garip geliyor.

Bazı erkeklerin buna zaafı olmadığına da inanıyorum.
Evet kadınlar için hem avantaj, hem de bence dezavantaj. Çünkü cinselliğe düşkün bir erkeğin bunu sadece sevdiği kadınla yapma arzusu olacağını sanmıyorum. Genel anlamda cezbedilebilir sanki.

Bu konuda oldukça rasyonel düşünüyor olabilirim.

Ne düşünüyorsunuz peki?
Sizce bu isteğe değer bir yaşam standardı var mı, yoksa hep insanların tutunmak istediği daha güzel diyarlar hayali mi?

Bir de evlilik artık çok revaçta değil aslında.
Şimdi erkek başına düşen flörtöz kadın sayısı yüksek.
Hala gelişememiş yurdum erkekleri cinsellik peşinde olduğu için ve bunu da rahat yaşadıkları için evlilik adımı atmaya gerek duymuyorlar.
Kadınlarımız birey anlayışı taşırken, onlar hala başarı olarak görüyorlar.

Bir de inançlarımız ve gelenekler var tabi.
Ailelerin hala her şeye dahil olduğu bu toplumda birlikte yaşıyoruz sevdiğim adamla demekle, evleniyoruz demek arasında çok büyük fark var.

Bence erkekler her kadınla yapabilir. Kadınların geneli olaya duygusal bakıyor tek erkek olsun istiyor. Mesela biz çıplak bi erkek gördüğümüzde etkilenmeyiz ama erkek herhangi çıplak kadın görse harekete geçer tabi bunlar genelleme istisnalar da vardır. Ben eşimi seçerken içinde Allah korkusu olmasına dikkat ettim açıkçası çünkü bi gün beni sevmeyi bıraksa bile ahiret korkusu olur içinde. Allah şaşırtmasın

Ben de onu kastettim ama demek istemedim.
Her kadınla birlikte olabilirler, o yüzden cinsellik bir koz olamaz bu durumda.
Asıl mesele Allah korkusu ve adamlık vasfına sahip olması bence de.
Gerçekten inananlar ya da karakteri sağlam olanlar zaten her konuda ölçülü hareket ediyorlar.

Bence bosver yoluna baksin. Annemi istiyorum demek ne demek o zaman evlenmesin anacigiyla yasasin

Yani yaklaşık olarak aynı düşünüyoruz. Adam alim de olsa zalim de olsa cinsellik önemli hatta evliliğin yapıtaşı sonuç olarak

Yani yaklaşık olarak aynı düşünüyoruz. Adam alim de olsa zalim de olsa cinsellik önemli hatta evliliğin yapıtaşı sonuç olarak
Bu durum çok hoşuma gitmedi.
Ben gerçekten bu konuya biraz uzağım maalesef. Romantizm ve şefkat cezbediyor beni ancak.

Bu durum çok hoşuma gitmedi.
Ben gerçekten bu konuya biraz uzağım maalesef. Romantizm ve şefkat cezbediyor beni ancak.
Canım benim için de öyle emin ol. Hatta bazen diyorum haftalarca olmasa benim açımdan sıkıntı olmaz heralde. Mesela eşimi öpüyorum sarılıyorum konu hemen cinselliğe geliyor. Diyorum ki herşeyi de ona bağlama sevgimi gösteriyorum sana. Onun sevgi dili de bu galiba

yurtdışıyla ilgili konular açıldığında ayrıntılı olarak yazıyorum bunları aslında
benim ilk deneyimim değil 20 senedir gidip geliyorum

giden kişinin ülkede nasıl bir hayatının olduğu ne ortamdan gittiği ne beklediği büyük fark oluşturuyor.

tr'de çok samimi bir arkadaş çevresi, iyi sosyal hayatı, kaliteli hizmet gördüğü bir lüksü olan (atıyorum mahallede iyi berberi, sucusu, temizlikçisi, çocuğuna bakanı, kalabalık sahip çıkan bir düzeni gibi gibi) her işini kendi yapmamış kişi gidince farklı.

daha bireysel yaşayan, büyükşehirde her işini kendi yapan ya da doğal yaşam seven, cinsel yönelimleri farklı olup ayrımcılığa uğrayan vs v kişi gidince farklı.

ama mesela son zamanlarda -ki sizin konudaki kişi de galiba kaçak gitmiş - kaçak gidenler iltica edenler vs. zaten ülkede tüm gemileri yakıp gidiyor. o kişilere imkan da tanıyorlar gidilen yerde..yardım alıyorlar vs. onları hissiyatı farklı.

epey su götüren bir konu aslında.

ben ne düşünüyorum
çocuğum olsa
evli çift olsam bu ülkede kalmak istemezdim --çünkü benim aldığım eğitimi ben çocuğuma sağlayamam.
ben çocuk olmadığı için ve egede yaşadığım için burada devam ediyorum

kadın-erkek ilişkisi bakımından ise
eskiden
20 sene önce yani avrupadaki türkler ağırlıkla türkiyeden evlenirdi
şimdi orada doğmuş büyümüş kişiler kolay kolay tr'den evlenmiyor
arada kültürel fark çok büyük oluyor, zorlanıyor insanlar
buradan sonradan gidenleri orada doğmuş büyümüşler tercih etmiyor genelde
o yüzden orada yetişmiş olanlar orada yetişmişleri
tr'de yetişmiş olanlar tr'e yetişmişleri tercih ediyor Türkle evlenecekse

evlilik aileler birlikte yaşamak vs. konularının avrupaya gitme, oradan biriyle ilişki yaşama ile bir alakasının olduğunu düşünmüyorum. o bu ülkenin konusu.

Doğru yoldasınız. Güzel olabilirsiniz ama her zaman iyi gözükmemiz pek gerçekçi değil Özellikle kadınlar doğumdan sonra kilo şikayetleri bir kenara vücutları deforme olabiliyor, ciltleri, saçları vs. bozulabiliyor. Bu zihniyette bir insanla hayat arkadaşı olunmaz

Neden evlenince,al ananı şimdi otur beraber değil mi ama?
Bekarken yüzüne bakmaz anasının,evlenince aklından çıkmaz. Ne değişik yaratıklar bu erkekler…

Bekarken yüzüne bakmaz anasının,evlenince aklından çıkmaz. Ne değişik yaratıklar bu erkekler…
ben sadece cerkes arkadaşlarda gördüm bekarken ailesine bakan
anneannesine bakan bile gördüm -evet erkek ve anneannesine bakıyordu
onlarda saygı duyulan birşeymiş hatta bu sebeple bekar kalanlar bile oluyormuş

ama bununu dışında evet, bizim bekar erkeklerin hayatta tek sorumluğu berberlerine sadık kalmak bir de futbol takımlarına, başka yok.

Yani adam ne diyecekki?
Çok çirkinsin bakımsızsın diyecek hali yok.
Ben bi saçmalık sezdim, uzak dur bence.

Bunlar hep wp yazılı kamerada oluyor değil mi? Gorusmediniz

Hayır yurtdışında ama evlenince vefa borcu olduğu için alacakmış, kardeşleri tek tek yanına alıyormuş. Ben de öyleyse evlenmeyi bekleme, sıraya gir şimdiden yanına al dedim. Kem küm etti güldü.
Olur mu şimdi alır mı hiç. Bir hizmetçi ve bedava seks yaşayabileceği bir kadın var burda. Sinir etti beni bu herif.

Bunlar hep wp yazılı kamerada oluyor değil mi? Gorusmediniz
Reelde tanışıyoruz ama iletişimimiz yurtdışına gittikten sonra ilerledi.
Daha doğrusu, kendisi yurtdışına taşındıktan sonra bana ilgisinin olduğunu söyledi.

Bu aralar tüm erkeklerde bir aile fetişistliği başladı sanırım. Hepsi şövalye olma yolunda ama önce evlenmeleri lazım şövalyelik unvanı kazanmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…