- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi TearsFears
-
Bu kızların düşüncesi.erkekler baya baya çirkin,kilolu kafınları beğeniyor aslındaYa istediğin kadar sempatik ol zeki ol en fazla tatlı olabilirsin
Hiçbir zaman o güzel kızların değerinde olmayacağım ki göz teması sorunum dışında komik biriyim bile
Ama etrafımda herkes göçmen herkes fıstık gibi.
Ben de haliyle kötü hissediyorum
Miranda kerr de hatta çirkin bir kadınla aldatmış orlando bloom.adriana lima bile aldatıldı
düşün yani
Ben de salak gibi kızların dediklerini onemserim hep zaten.Bu kızların düşüncesi.erkekler baya baya çirkin,kilolu kafınları beğeniyor aslında
gör işteMiranda kerr de hatta çirkin bir kadınla aldatmış orlando bloom.
Güzellikten ziyade dikkat çekici olmak için karizmatik filan olmAk gerekiyor yada ozguvenli sanırım bilemiyorum.
Güzel dedin de ne biliyimGüzelliği bilmemde para çok önemliPara olunca bakımda oluyor , şık kılık kıyafette oluyor dolayısıyla özgüven oluyor sonrada ilgi odagı olman daha basit oluyor. Tabi şansda ayrı bir etken bunların illa olmasına gerek yok. Bende de özgüven eksikliği var ama ben şöyleyim güzel değilim falan diye düşünmemek lazım birde özgüvenli olmak burnu havada olmak değil kendine saygın olsun yeter
Rusyada filan misin
Canım göçmen dediğim bulgaristan göçmeni
Zaten ruslar gibiler sınıfta simsiyah sacli tek benim hatta okulda herkes kumral sarışın filan.
Nerde o zamanlaaaaaaarBakıyorum, evet yaş 19. Az daha büyü zekanla, tavrinla, kulturunle ozguvenli olmayı ogreneceksin.
Ortalama bir tipim normal yani çok hoş değilyok canim slovenyadayim..burda rus kadinlari cok begenilmiyor,hatta erkekler rus hatun gordu mu kaciyor servet avcisi bunlar diye
yerlileri bebek gibi bunlarin bide ruslardan farkli olarak cok yonluler..
neyse konu o degil
ne yazik ki turk erkeklerinin cogunda beyaz ten sari/kumral saca ilgi var ama bu senin cirkin oldugun anlamina gelmiyor ki..
eminim cok hos bi kizsindir,tek eksigin ozguven..
göçmen kızlarından çok güzel esmer bombalar var . yani bu işin sonu yok :) herkesden iyisi bir yerde var . bu işin emin ol standardı yok.Ya istediğin kadar sempatik ol zeki ol en fazla tatlı olabilirsin
Hiçbir zaman o güzel kızların değerinde olmayacağım ki göz teması sorunum dışında komik biriyim bile
Ama etrafımda herkes göçmen herkes fıstık gibi.
Ben de haliyle kötü hissediyorum
Onlara göre yok vallagöçmen kızlarından çok güzel esmer bombalar var . yani bu işin sonu yok :) herkesden iyisi bir yerde var . bu işin emin ol standardı yok.
Sonunda biri benim gibi düşünüyorBence güzel olanlarda ayrı bi özgüven var.yani güzel olmak özgüveni beraberinde getiriyor
kendinden emin özgüvenli olmak önemli,nasıl kızlar erkeklerde ozgüvene bakıyosa erkeklerde kızlarda özgüvene bakiyo :)) çirkin olabilirsin ama kendine de güvenin olmalııBakıyorum aşk ilişkilerinde gerek bir ortama giriyorsun biryerlere katiliyorsun sanki sıradan ortalama bir tip sen kendine bakmaya hakkın yok.
Yani ozguvenli olmak için şart mi sizce ortalamanın üstünde tipte olmak.? Çok doldum bugün sanırım kızlar kendimi sevmek istiyorum ben de ama cevrendekilerden olmuyor .
Bilmiyorum yakendinden emin özgüvenli olmak önemli,nasıl kızlar erkeklerde ozgüvene bakıyosa erkeklerde kızlarda özgüvene bakiyo :)) çirkin olabilirsin ama kendine de güvenin olmalıı
Bence bu bir gerçek .ama güzel olmayanlar özgüven sahibi değildir diye bi durum da yok.o yüzden kendini her koşulda sevmelisin.ve kendini kabullen her şeyinle...Sonunda biri benim gibi düşünüyor
Normalin üstü bir tip olsaydım illa ozguvenli olurdum illa iltifatlar filan ego yapar o kişide.
Ya ben çok güzel de degilim cirkinde hani çirkin olsan farklı bi cekiciligin filan olur belki karizmatik olursun da ben sırada nin bayaBence bu bir gerçek .ama güzel olmayanlar özgüven sahibi değildir diye bi durum da yok.o yüzden kendini her koşulda sevmelisin.ve kendini kabullen her şeyinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?