Güzellik bu kadar mı önemli?

şu şikayetleri hiçbir erkekte duyamayız ya sırf pipileri var diye özgüvenli dolanıyor herifler , biz ise yok çok az güzelim yok şöyle yok böyle , göz kontagı kuramama gibi sıkıntıların için profesyonel destek almanı öneririm valla şu okuduklarımdan çıkardıgım sen sırf dıger kızlardan daha az güzelsin diye psikolojin bozulmuş böyle kafamda sus pus oturan özgüvensiz diger güzel kızların gölgesinde yaşayan pısırık bir kız canladı, halbuki bır kadını güzelliği zekası eğitimi yetenekleridir gerisi boş zırva, bırak kaşın gözün normal olsun o gözü bile olmayanlar var , az şükür et bence.

Doğru belkide pısırık kalmisimdir sizin görüşünüz saygı duyarım.
Bu arada profiliniiizzz <3

güzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır diye klişe bir cümle kurmak istedim

Bence güzellik değil özgüven gerek. İyi konuş ve beden dilini kullan, kitap ve gazete oku özgüvenin daha artar..

Bahtın güzel olsun be canım. Şu özgüven egoya dönüşünce hiç çekilmez oluyor. Sana tavsiyem kişisel gelişim kitapları oku.

Bir yazıda bol parfüm sıkmanın güveni artıracağı yazıyordu ben de arada uygularim

Devir değişti artık ya bundan on sene önce deseydiniz tamam derdim ama şimdi güzel gözükmek çok kolay.
Ha bana sorarsan güzellik önemli değil , en nihayetinde geçici .
Herkes bu zihniyette değil tabi ki .

Tabi tabi... Hıhı evet... Güzel oldukları için değil, özgüvenleri tavan olduğu için bazı kızlara bir sürü erkek pervane oluyor, birçok görücü geliyor. Hıhı, tabi. Aynen...

Tabi tabi... Hıhı evet... Güzel oldukları için değil, özgüvenleri tavan olduğu için bazı kızlara bir sürü erkek pervane oluyor, birçok görücü geliyor. Hıhı, tabi. Aynen...

Tamam da benimde şöyle tavanda olsa ne iyi olur.Heryere resmimi koyacak kadar ben güzelim lan diyecek kadar

bir iki yeni kıyafet bir hafif topuklu bot, güzel bir kaban, bir göz kalemi çok abartmadan ... temiz de olursan... bahtın güzel olsun... güzelliğin yanında duruşun da çok önemli... hanımefendi bir kız olursa siniri dedikodusu olmayan... süpper olur bence.... işin gücün var mı evdeysen bir dükkan açabilirsin bir şeyler yapıp satabilirsin... imajına imaj katar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…