ne kadar güzel ya biz nişanlıyken hep eşim seni doğal halinle çok beğeniyorum diyordu evlendik ben kendime baktıkça hep bakımlı görsün istiyor birde bayanın bol olduğu yerde çalışıyor onlarda çok bakımlı ileri gereği acaba millette görüyor 24 saat süslümü olmamı istiyor..ama ne yalan söyleyim ben eski nişanlımı özledim beni sade görüp seven adam yok şimdi..
sanmayın ki eşiniz hep böyle kalcak erkekler çok huy değiştiriyor inanın..
sizin kocanız hep böyle kalır inş ..
kendisi nişanlıyken çok bakımlıydı giyim açısından adam bana almaktan bişey almıyor kendine.
bir sürü iç çamaşırı alır ve hepsini giymemi bekler tabii.
ben sadece evde olduğum zaman benden bakımlı olmamı istemesi beni sıkıyor artık..özledim ya saçımı topuz yapıp temizleme sütümle yüzümü silip evde salaş olmayı..
hep şık hep şık insan sıkılıyor ..bencillikte var biraz kendinde bişeye bakmam ben aynı kazağı 4 gün giydiği olur ter kokmadığı sürece ağzımı açıp bişey demem..ama o nerdeee
ben saçımı toplayıverip öyle çıkarım işe bile böyle gelirim zaten bir standardımız yok eşim saçıma hergün fön çekim falan isterde arada yaparım bende garibim sevinsin tel tokalardan nefret ediyo birde kafanın her tarafına ondan takıyon ne bunlar ya diyo dağınık dursun daha iyi diyo
kendine bak sen derdim başkası olsa ama benm ki acayip süslüdür üstüne başına iki parmak saçına çok özenir
kendisi nişanlıyken çok bakımlıydı giyim açısından adam bana almaktan bişey almıyor kendine.
bir sürü iç çamaşırı alır ve hepsini giymemi bekler tabii.
ben sadece evde olduğum zaman benden bakımlı olmamı istemesi beni sıkıyor artık..özledim ya saçımı topuz yapıp temizleme sütümle yüzümü silip evde salaş olmayı..
hep şık hep şık insan sıkılıyor ..bencillikte var biraz kendinde bişeye bakmam ben aynı kazağı 4 gün giydiği olur ter kokmadığı sürece ağzımı açıp bişey demem..ama o nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?