Makyaj sevmiyorum diyen erkekler galiba cimri ve malzemelere giden paraları kısmaya çalışıyorlar
Bence çok tuhaf değil istekleri. Gerçekleştirmek çok zor da değil. Arkadaşlardan birinin söylediği gibi tunik,tayt giyebilirsin evde. Hafif bir makyaj, bir kalem, parlatıcı, allık sürmek, parfüm kullanmak, saçına şekil vermek ne kadar vaktini alır ki.. Erkeklerin umurunda değil evin pırıl pırıl olması.. Ayda bir kadın al gücün yetiyorsa. Dip köşe temizlet. Kalan 3 hafta elinden geldiğince kendin yap.
Aslında şanslısın eşin kendini çok net ifade ediyor. Bazısı doğallığı sever bazısı süsü . Eşin için günde 15 dakikanı olmadı yarım saatini ayırıp süslenmek bu kadar zor olmamalı.. Önemli olan karşındakinin isteklerine, beklentilerine saygı göstermek değil mi evlilikte.. Kaldı ki kısıtlayıcı, zorlayıcı, kişiliğine yönelik, ahlak dışı talepleri olan biri değil eşin..
bazı arkadaşlar sanslı o zaman..
makyaj değil sadece saçım başım yapılı olcak her daim bakımlı olcakmısım öyle istiyor işte anlıyorum hal ve hareketlerinden zaten...
bazı arkadaşlar sanslı o zaman..
makyaj değil sadece saçım başım yapılı olcak her daim bakımlı olcakmısım öyle istiyor işte anlıyorum hal ve hareketlerinden zaten...
Aslında kadının her zaman her yerde bakımlı olması taraftarıyım.
Ancak konu evlilik olunca flört döneminde bazı sinyaller alınmalı karşılıklı bence.
Arada fönsüz,makyajsız görmeli mesela.
Hep elbiseyle değil arada kotla görmeli.
Hatta mümkünse bazen eşofmanla tepeden öylesine yapılmış bir topuzla da görmeli.
Erkek de bazen sinek kaydı bazen sakallı,kendini salmış da olmalı.
Halsizken de görüşmeli hastayken de.
Böyle olursa insanların evlilikten beklentisi Barbie ya da Ken değil hayat arkadaşı olur diye düşünüyorum.
kendisi nişanlıyken çok bakımlıydı giyim açısından adam bana almaktan bişey almıyor kendine.
bir sürü iç çamaşırı alır ve hepsini giymemi bekler tabii.
ben sadece evde olduğum zaman benden bakımlı olmamı istemesi beni sıkıyor artık..özledim ya saçımı topuz yapıp temizleme sütümle yüzümü silip evde salaş olmayı..
hep şık hep şık insan sıkılıyor ..bencillikte var biraz kendinde bişeye bakmam ben aynı kazağı 4 gün giydiği olur ter kokmadığı sürece ağzımı açıp bişey demem..ama o nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?