Evet arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzre eşim bir süs bir giyim bir makyaj hastalığı aldı başını gidiyor
az önce ev halim izinliyim yüzüm dinlendin hergün 24 saat makyajlımı olcam yüzün çok soluk demeye başladı eşortmanlarıma burun kıvırıyor normalde deli bakımlıyım bırak da haftanın 1 günü 2 günü doğal halimle kalayım birde ben süslüyken davranışları çok başka ben ev haliyleyken başka..
evimde temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım eşyalarını ütüledim daha çok allah razı olsun diceğine giyimime makyajımın olmamasına bakıyor yok arkadaşlar şunu biliyordum zaten birkere daha iyi anladım erkek milletine ne yapsanız yaranılmaz..
kendinizden bişey vermeyin canı gönülden emek harcamayın en iyi kocaya bile değmiyor hasta olsak ne yapcaz kocayı kaptırcaz galiba süslü hanımlara..erkekler nankörrr
benim eşimde tam tersi .ama erkeklere yaranılmaz ne yaparsan yap bu bir gerçek.doğal olursun süslen der süslenirsin doğal ol der. kendin nasıl mutluysan öyle ol
Bence çok tuhaf değil istekleri. Gerçekleştirmek çok zor da değil. Arkadaşlardan birinin söylediği gibi tunik,tayt giyebilirsin evde. Hafif bir makyaj, bir kalem, parlatıcı, allık sürmek, parfüm kullanmak, saçına şekil vermek ne kadar vaktini alır ki.. Erkeklerin umurunda değil evin pırıl pırıl olması.. Ayda bir kadın al gücün yetiyorsa. Dip köşe temizlet. Kalan 3 hafta elinden geldiğince kendin yap.
Aslında şanslısın eşin kendini çok net ifade ediyor. Bazısı doğallığı sever bazısı süsü . Eşin için günde 15 dakikanı olmadı yarım saatini ayırıp süslenmek bu kadar zor olmamalı.. Önemli olan karşındakinin isteklerine, beklentilerine saygı göstermek değil mi evlilikte.. Kaldı ki kısıtlayıcı, zorlayıcı, kişiliğine yönelik, ahlak dışı talepleri olan biri değil eşin..
erkek arkadaşımla haftasonlarını evde geçirdiğimizde makyaj yapmam. saçımı toplar ya da rastgele topuz yaparım. ama şık eşofmanımın üstüne spor klasik bluzumun dekoltesi ve ya güzel bir hareketi mutlaka vardır. ya da taytımın üstüne giydiğim tuniğimde bir numara vardır. makyaj yapmayı sevmem ama göz kalemimi ve incecik bir eye-liner'ımı mutlaka çekerim. dudağıma da canlandırıcı bir lipstick sürerim olur biter :))
valla yazdıklarımı okuyunca bana da zahmetli geldi ki ben dünyanın en tembel insanıyım ama sevgilim çok yakışıklıonu da etraftaki piranhalara kaptıramam zor buldum. vermem benim onu bana Allah verdi etraftaki o pis çakma sarışın plaza barbilerine kaptırmaktansa 10 dakikada gösterdiğim çaba ile +5000 puan tur bindiririm ben onlara. erkekler görselliğe önem veriyorlar malesef. acı deneyimlerim gösterdi ki, olmuyor her dakika tetikte olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?