hımm anladımHangisi olduğunu söylerse yorum yapcam, iki kişi var. İkisi de çirkin değil ama...
Bendekızlar,biliyorum güzellik çok göreceli bir durumdur. benim için de bu böyledir,ama yine insan merak ediyor işte.bana özelden yardım edecek olan var mı?mesaj atsam bir bakıverseniz.at diyenlere atacağım hemen,çok teşekkürler
Ürktüm valla bir an, aynı şeyi düşünmüşüz, hatta bir arkadaşa söylüyordum bunu az evvel
ama ben görmek istiyorum, merak ettim :)
yukariyi oku sep :)))Korkma korkma normal kız fotosu. Bana attı...
ayy @Bilgece şüpheciliğin beni de korkuttu)) normal fotoymus ama ben boyle ozelden millete bi de yaninda arkadasiyla fotolarini yayanlara guvenmiyorum. Belki kendisi degil baskasi ve o kisilerin haberi yok... Siz yine de kibleyin kazen baksin :))
yukariyi oku sep :)))
ayy @Bilgece şüpheciliğin beni de korkuttuneyse konuyu mu kapatsam arkadaşımın yanında arkadaşı da var çünkü....haklısın
haklısınızDogruya dogru arkadasim.,
süper yorumlamışssınEvet yorumumu yapıyorum. Gayet hoşsun. Karakteristik bir yüzün var. Foto nerde ne zaman çekilmiş bilmiyorum ama bakımsızsın. Plajda ya da uykudan kalkıp çektiysen fotoyu dikkate alma bu kısmı.
Kaşları biraz düzeltmen lazım. Üzgün bi ifade katmış yüzüne. Güzel gözlerin var ama biraz çukurda. Bu da yorgun, bitkin gösterir. Doğru makyajla gözlerini öne çıkarmalısın. Dudakların pek güzel dolgun dolgun. Koyu renk rujları günlük hayatında tercih etme. Şeftaliler, pembeler, nude tonlar daha çok yakışır.
süper yorumlamışssın
Kork sen kork...
Bana attın bi kere şimdi herkese atcam. Merakta kalmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?