güzellik göreceli ama yardımınıza ihtiyacım var

sıralamada gerideyim bana gelene kadar ohoo

ya aslında arkadaşlarım durum şu,atacağım kişi ben değilim.onun isteği ile açtım,bundan bir önce açtığım konu da arkadaşımla ilgili olduğu için bu sefer demeyeyim dedim hep arkadaşım için arkadaşım için oluyor gibisinden.ondan profil yapmıyorum.buradaki arkadaşlar da haklı olarak çok şüpheci,yoksa konu bence de çok komik

Bende

Ürktüm valla bir an, aynı şeyi düşünmüşüz, hatta bir arkadaşa söylüyordum bunu az evvel
ama ben görmek istiyorum, merak ettim :)

)) normal fotoymus ama ben boyle ozelden millete bi de yaninda arkadasiyla fotolarini yayanlara guvenmiyorum. Belki kendisi degil baskasi ve o kisilerin haberi yok... Siz yine de kibleyin kazen baksin :))

Korkma korkma normal kız fotosu. Bana attı...
yukariyi oku sep :)))

tamam kızlar bu kadar yeterli başka arkadaşlara atamayacağım artık malum güven de sorun korkuyoruz önceden yazmış olanlara atacağım azıcık bekleyin

)) normal fotoymus ama ben boyle ozelden millete bi de yaninda arkadasiyla fotolarini yayanlara guvenmiyorum. Belki kendisi degil baskasi ve o kisilerin haberi yok... Siz yine de kibleyin kazen baksin :))

yukariyi oku sep :)))
ayy @Bilgece şüpheciliğin beni de korkuttu neyse konuyu mu kapatsam arkadaşımın yanında arkadaşı da var çünkü....haklısın

Evet yorumumu yapıyorum. Gayet hoşsun. Karakteristik bir yüzün var. Foto nerde ne zaman çekilmiş bilmiyorum ama bakımsızsın. Plajda ya da uykudan kalkıp çektiysen fotoyu dikkate alma bu kısmı.

Kaşları biraz düzeltmen lazım. Üzgün bi ifade katmış yüzüne. Güzel gözlerin var ama biraz çukurda. Bu da yorgun, bitkin gösterir. Doğru makyajla gözlerini öne çıkarmalısın. Dudakların pek güzel dolgun dolgun. Koyu renk rujları günlük hayatında tercih etme. Şeftaliler, pembeler, nude tonlar daha çok yakışır.

süper yorumlamışssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…