- 26 Ocak 2018
- 1.045
- 1.180
- 133
- 29
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
Ya ben o kadar cok duydum ki burnu egriymis bugruymus, yamukmus, buyukmus vs. diye polis olamayan ve burnunu yaptiran. O yuzden kafama cok takildiNe alakasi var :) polislikte ole bir sart yok :)
Vucudumda iz yok sadece govdemin tam ortasinda acik kahve rengi bozuk para buyuklugunde bi dogum lekem var. Dovmem yok. Boyum 169 kilom 60 indeksim 22 yapiyorOn sağlıkta vucudunda iz varmi dovme varmi diye bakıyorlar . Birde boy kilo endeksi.
Oyle ama yine de etkiliyor yuzun tam ortasinda oldugu icinGüzellik burunla alakalı değil.
Burunla çok alakası var aslında dış guzelligin. Size göre neyle ilgiliGüzellik burunla alakalı değil.
Size göre alakası olabilir ama hayır hiçbir alakası yok yani bana göre.Burunla çok alakası var aslında dış guzelligin. Size göre neyle ilgili
Bilemem beni etkilemiyor.Oyle ama yine de etkiliyor yuzun tam ortasinda oldugu icin
ay mesela Gülse Birsel e çirkin diyebilir misiniz:) ben aslaaa diyememBurunla çok alakası var aslında dış guzelligin. Size göre neyle ilgili
Zaten önemli olan bütün parçaların birbiriyle uyumlu ve orantılı olması. Tek başına değerlendirmemek lazım.Bilemem beni etkilemiyor.
Benimde burnum büyük ama güzelliğimden birşey kaybettirmiyor,hatta uugun pudra falan sürünce gayet normal gözüküyor.
Aynen öyle.Zaten önemli olan bütün parçaların birbiriyle uyumlu ve orantılı olması. Tek başına değerlendirmemek lazım.
Yalnız konu sahibi ben polislikle güzelliğin ilgisini anlayamadım. O güzellikten değildir, aşırı dikkat çekici, unutulmayacak veya sen olduğunu hatırlatacak kadar karakteristik özellikler istemiyor olabilirler sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?