- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
Yani her polis olan kadin manken mi kiBenim gozlemim tipten cok, vucut yapisinin saglam olmasi, uzun boylu olmaya onem veriliyor.
Eee tamam sizin de burnunuz yüzünüze yakıştığı için güzelsiniz işte. Ben burnu büyük ooan,kemerli olan vs çirkindir demedim ki. Burnun yüzdeki orantısı güzellikte önemlidir. Tabii ki doğal güzellikte yoksa sürekli kontur yapıp dolasamaz insanSize göre alakası olabilir ama hayır hiçbir alakası yok yani bana göre.
Güzelliğin bakımla kendine bakmayla alakası var.
Burun kontürle de düzeltilebiliyor,ayrıca kalın burunlar kontürle incecik ve kalkık gözüküyor bu 1.
2.si burnum biraz büyük ama gerçekten güzelim yani,girdiğim davette düğünlerde de herkes beğenir beni.
O yüzden büyük burunun çokta bir önemi yol,bakımlı olun,bıyığınız sivilceniz siyah noktanız olmasın cilt bakımını eksik etmeyin yetiyor güzellik için.
Ha burnu küçük olup paspal şekilde dolaşan kızlar çok mu güzel oluyor?
Ben de demem. Demek istediğim de buydu zaten. Burun yüze yakisiyorsa güzellik ön plana daha çok cikiyor. Başkasında olsa o burun belki baya çirkin olacak. Ben demedim ki zaten herkes fındık burunlu olsun herkes. Demek istediğim yüz güzelliğinde burun gözden ağızdan önce gelir bence. Allah hepimizi güzel yaratmış ama bir süru insan estetik oluyor, bunlarin büyük çoğunluğu da burun estetiği oluyordur bence.
Valla ben güzelliğin burunda olduğunu düşünmüyorum işte.Eee tamam sizin de burnunuz yüzünüze yakıştığı için güzelsiniz işte. Ben burnu büyük ooan,kemerli olan vs çirkindir demedim ki. Burnun yüzdeki orantısı güzellikte önemlidir. Tabii ki doğal güzellikte yoksa sürekli kontur yapıp dolasamaz insan
Eee tamam şu an siz de burunun orantılı olması gerektiğini soylediniz. Demek ki burunun güzellikle alakası varmış. Tabii ki kas,göz de onemli. Kimse sadece burun yeter demiyor. Hem bosverelim ya insanın içi güzel olsun.Valla ben güzelliğin burunda olduğunu düşünmüyorum işte.
Orantılı olsun,yüzüne yakışsın yeter. Burunun yanında kaş yapısı,gözü,alın açıklığı,dudağı da önemli.
Yahu tamam. Siz kendiniz burnun güzellikle çok alakası var dediniz,bende hepsi orantılı olsun dedim burnu önemsemiyorum dedim konuyu kapattım. İçi güzel olsun.Eee tamam şu an siz de burunun orantılı olması gerektiğini soylediniz. Demek ki burunun güzellikle alakası varmış. Tabii ki kas,göz de onemli. Kimse sadece burun yeter demiyor. Hem bosverelim ya insanın içi güzel olsun.
Cok dogru haklisinizZaten önemli olan bütün parçaların birbiriyle uyumlu ve orantılı olması. Tek başına değerlendirmemek lazım.
Yalnız konu sahibi ben polislikle güzelliğin ilgisini anlayamadım. O güzellikten değildir, aşırı dikkat çekici, unutulmayacak veya sen olduğunu hatırlatacak kadar karakteristik özellikler istemiyor olabilirler sadece.
Bence uslubunuza dikkat edin.Yahu tamam. Siz kendiniz burnun güzellikle çok alakası var dediniz,bende hepsi orantılı olsun dedim burnu önemsemiyorum dedim konuyu kapattım. İçi güzel olsun.
Öyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum öyle güzellikle alakalı bişey olmamıştı koşumuzda da sorunlar vardı ama takılmadılar.Merhaba kk'nin güzel kadınları,
Diger konularimdan bilenler bilir 22 yaşımdayım, bu yılın haziran ayında mezun oldum ve hemen arkasından ozel bir sirkette calismaya basladim. Ofis ortamında calisiyorum fakat ozel sektor zormus onu anladim
Onceden beri polislige merakim vardi. 23.donem pomem'e basvuru yaptim. Ilk olarak on saglikta nelere bakiyorlar bilen var mi? Ve burada guzellik ne kadar onemli. Benim burnum biraz kemerli o yuzden kafama takildi.
Beni aydinlatirsaniz cok sevinirimm
Üslubumda ne var pardon?Bence uslubunuza dikkat edin.
Sadece sizle neyle alakalı onu sormuştum değil mi? Uslubunuzda sorun görmuyorsaniz siz dışarda da tanımadığınız insanlara yahulu falan konuşuyorsunuz demektir. Ben bilemedim onu tabii.Üslubumda ne var pardon?
Ben düzgün bir şekilde "güzelliğin burunla alakası yok" dedim,siz kendiniz benim yorumuma karıştınız. Adı üstünde benim fikrim bu,güzellik göreceli bir kavramdır. Benim fikrim sizi ilgilendirmez.
Hayır uzattıkça uzatıyorsunuz sıkıldım.Sadece sizle neyle alakalı onu sormuştum değil mi? Uslubunuzda sorun görmuyorsaniz siz dışarda da tanımadığınız insanlara yahulu falan konuşuyorsunuz demektir. Ben bilemedim onu tabii.
Ben uzatmadim. Hatta en son önemli olan iç güzelliktir bosverelim dedim. Siz bunun üstüne yahu diye başlayan cümle kurdunuz. Yani uzatan da uzatılmasına sebep olan da sizsiniz. Ve evet bu son alıntılamam idi. Ama ben size ne yapmanız gerektiğini söyleyen hadsizlikte bulunmayacağım zira son sözü söylemek k önemli galiba sizin icin. Şimdi istediğinizi diyinHayır uzattıkça uzatıyorsunuz sıkıldım.
Bana göre farklıdır size göre farklıdır. Ben "bana göre" neyin önemli olduğunu size söyledim bitti gitti. Uzatmanın anlamı yok yani,2 farklı kişisel görüş üzerinde neyi tartışıyoruz anlamadım. Daha fazla alıntılamayın lütfen.
Baştan okursaniz niye tartışmaya döndüğünü anlarsınız belki. Çünkü ben de şu an nasıl buralara getirdi anlamadim. Sanki hayır ille böyle düşüneceksin demişim gibi. Ki sormusum sizin için nedir diye taa başta. Ben de böyle bir sohbetin içinde olduğum için rahatsız ve saskinim. Verdigimiz rahatsızlık adına da kendi adıma özür dilerim. Çünkü irrite edici bir durum düşündüğünüz gibi.Neden her açılan konunun altında birileri tartışmaya başlıyor?
Ben yahu tamam dedim "artık alıntılamanızdan sıkıldığımı" belirtmek için,ki sıkıldım. Uzatan sizsiniz. 2 farklı kişisel görüşü tartışıp duruyoruz boş yere,gereksiz bir konu yani. O sizin düşünceniz bu benim ben size neyin önemli olduğunu anlattım ve bitti. Üzerine siz alıntılamaya devam ettiniz.Ben uzatmadim. Hatta en son önemli olan iç güzelliktir bosverelim dedim. Siz bunun üstüne yahu diye başlayan cümle kurdunuz. Yani uzatan da uzatılmasına sebep olan da sizsiniz. Ve evet bu son alıntılamam idi. Ama ben size ne yapmanız gerektiğini söyleyen hadsizlikte bulunmayacağım zira son sözü söylemek k önemli galiba sizin icin. Şimdi istediğinizi diyin
Ben yok diyorum,siz hala demekki varmış ama diyip uzatmışsınız,lütfen rica ediyorum bir daha alıntılama olmasın. İyi forumlar size.Eee tamam şu an siz de burunun orantılı olması gerektiğini soylediniz. Demek ki burunun güzellikle alakası varmış.
Önemli değil, hatta kadın polislerde güzel gördüğüm oldukça nadir. Bence askerlere daha çok bakıyorlar çünkü fıstık gibiler.Merhaba kk'nin güzel kadınları,
Diger konularimdan bilenler bilir 22 yaşımdayım, bu yılın haziran ayında mezun oldum ve hemen arkasından ozel bir sirkette calismaya basladim. Ofis ortamında calisiyorum fakat ozel sektor zormus onu anladim
Onceden beri polislige merakim vardi. 23.donem pomem'e basvuru yaptim. Ilk olarak on saglikta nelere bakiyorlar bilen var mi? Ve burada guzellik ne kadar onemli. Benim burnum biraz kemerli o yuzden kafama takildi.
Senin burnun kemerli kafan da karışık sanırımMerhaba kk'nin güzel kadınları,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?