- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.132
- 798
hayır ama yakın akrabam var estetik prof u.o tavsiye etmiyor.ama kendi kadınlara yapıyor devamlı.malum ekmek parasıYaptırdınız mı hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ama yakın akrabam var estetik prof u.o tavsiye etmiyor.ama kendi kadınlara yapıyor devamlı.malum ekmek parasıYaptırdınız mı hiç?
Oyyy kiyamam allah uzun ömürler versin tek bobreklerezaten sağlam tek böbreğim var.ben satamam anacığımmm![]()
Helal be kim tutarben 4 çeşit kullanıyorum.sen nisaya sor onu.
illa bir organımı vermem lazım yanii.saçımı uzatayım da bari onu satayım o zamanOyyy kiyamam allah uzun ömürler versin tek bobreklereSen olmaz tabi o zaman elendin
Sen de karacigerden kirpma yapabiliriz sonra kendini tamamliyor nasilsa
![]()
bir kozmetik stoğum var görsen dükkan gibi oldumm.tam 11 paket diadermine lift capsülüm var mesela.3 kutu enzim peelingim 3 kutu da yüz yıkama jelim var 4 tane hiç açılmamış göz kremi 3 tane de nemlendirici 5 tane de serumum var paketli .şampuan saç sütü v s de stokladım.kışa tam tekmil hazırım.Helal be kim tutar![]()
![]()
Ben içeriğini beğenip Mia klinika aldım daha başlamadım ama. Heyecanlıyım.Tamam canim bi de rutin oluştursak bana :) goz serumu ne iyi gelir diyosaniz alayim bu ay.
Dermoskini kullananilirsin dedi komedonlarim aklima gelmedi soyleyim cok acil eve yetismem gerekiyodu. Bide cilt tipimi ogreneyim size sorayım diye dusundum hep nedensebirşey dicem neden eczacıya sorulmadı buorada birsürü ürün var tam ihtiyaca yönelik verirdi sonuçta yakından gören içerik bilen biri
Tamam tamam vermeyelim uygun guzel indirimler yakalarizilla bir organımı vermem lazım yanii.saçımı uzatayım da bari onu satayım o zaman![]()
Size daha cok itimat ediyorumeczacı ne dediyse o ,ona sorsaydınız ya ürün tavsiyesini rutini nelere dikkat edilmesi gerektiğini boşuna mı gidildi ay![]()
ben de stok işi tamam.dur atayım resimlerini de görün.yok yok.nisa dan kızlardan ne duyduysam aldım.bir svr serum kaldı.ha onu da almıştım da satıcı yanlış ürün gönderdi.Tamam tamam vermeyelim uygun guzel indirimler yakalariz![]()
Bu svr serumu hep duyuyorum sizden ne ise yariyorben de stok işi tamam.dur atayım resimlerini de görün.yok yok.nisa dan kızlardan ne duyduysam aldım.bir svr serum kaldı.ha onu da almıştım da satıcı yanlış ürün gönderdi.![]()
Ay benim de gözüm onda,alcam onuBen içeriğini beğenip Mia klinika aldım daha başlamadım ama. Heyecanlıyım.
Ben sabah yıkama olayını cildim göslemleyerek yapıyorum net bir kural gibi değil de genelde yazın yıkıyorum ihtiyacı oluyor ama her zaman değil kışın da genelde ihtiyacım olmuyor ama bazen o yağlı dolu görüntü oluyor o zamanlar temizliyorum. Aslında rutinide biraz öyle yapıyorum cildimin o anki durumuna bakarak çok hasas sa o hafta hiç aktif olmadan full sakin rutin yapıyorum gibi. Cildiniz çok hasassa bence kesinlikle bir cica ürünü ekleyin rutine. Seramit de çok iyi geliyor. Dermoskin gerçekten çok iyi bir marka arbutin kremini, peptitli göz kremini, c vitaminli kremini, sülfürlü kil maskesini kullandım. Hepsi nokta atışı, vaadini yerine getiren ürünleri.Dermoskini kullananilirsin dedi komedonlarim aklima gelmedi soyleyim cok acil eve yetismem gerekiyodu. Bide cilt tipimi ogreneyim size sorsyim diye dusundum hep nedense
Sabah suyla yika dedi dediğiniz gibi gunes kremi
Aksam cift asamali sonra serum nemlendirici
Ölüm hariç her şeyin çaresi galiba.Bu svr serumu hep duyuyorum sizden ne ise yariyor![]()
yooo olmaz buna üzülürüm gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorumSize daha cok itimat ediyorum![]()
Yani daha kullanmadan bir şey demek saçma olur ama 30 ml olması iyi bir göz ürününe göre. Sonra 2.sırada glycerin var gayet güzel nem çeker. 3.sıra panthenol var tam hasas göz çevrelerinde rahatlama sağlamalık. Caffeine var zaten bir göz serumu olup da Caffeine olmadan da olabilemez yaniAy benim de gözüm onda,alcam onu
Koreye girince özellikle ilk başta araya serpiştime değil de full Kore rutinine dönüyor biraz olayIyi yaptın ya gerçekten bu ara herşey cok acayip
Sen yine de öyle deme,araya bi kore ürünü serpiştirirebiliriz dişimizi sıkarsak![]()
Botoks hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizim efsane skinkeyr rutini izle ihtiyacımız olmaaycak gerçihayır ama yakın akrabam var estetik prof u.o tavsiye etmiyor.ama kendi kadınlara yapıyor devamlı.malum ekmek parası