- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Nar eczada var sadece internette bir de bazı eczaneler de.Teoxan i lili de mi gördün S Skinkeyrlover sanki bende onu bi yerde gördüm ama nerede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nar eczada var sadece internette bir de bazı eczaneler de.Teoxan i lili de mi gördün S Skinkeyrlover sanki bende onu bi yerde gördüm ama nerede
Yorumlar karışık tam emin olamadım ben de. İşlem kadar olmaz tabii. Ama işlemden de çekinenler var göze çok yakın falan diye.Link atar misin dolgun gösterecekse favliyim
Yanlış mesajı alıntılamışımDrjart seramidin serisi tabii ki her popüler seri gibi dikkatimi çekti. Almayı düşündüm. İçerik listeleri bir tık uzun geldi. İrrite edici içerikler de vardı bir tık o yüzden tam emin olup alamadım.
Ben missha total seramit kullandım ilk olarak. Çok güzel nemlendiren bir ürün. Onda pha de var. Cildi çok güzel sakinkeştiriyor ve bariyer onarıyor. Klairs fundamental misti kullandım. Yeşil çay da var bolca en sevdiğim içeriklerden ve seramit de var. Gerçekten sürekli sokmak istedim bir ürün olmuştu. Çabucak bitmişti. Çok fzüel nem verip, sakinleştirmişti. Aynı serinin watery oil dropunda da var. Ondan sadece bir kaç tane tester kullandım. Tam anlayamadım ama güzel gibi. Skinceuticalsın Triple lipir restore ürünü var omaga yağ asitleri de var seramit ler de var içeriği efsane duruyor ama fiyatı malum. Onun çok benzerini omaga skin lab yapmış ona bakılabilir. Ceycey bilir tam onun kalemi boyner beymen markası cliniqueler esteelerin yanında Elizabeth Arden ilk seramidi kullanan marka zaten o onun da kapsülleri var o ürünün de beğeneni çok.cosrxin seramitli serisi var. Birkaç ürünü var. Bepeniliyor. Medik8
Advanced Night Restore 12,5 ürünü var. Özellikle retinollerle birlikte çok iyi gider falan deniyor. Güzel görünüyor İlk olarak akla gelen cerave var tabii daha uygun fiyatlı denemedim ama. Yıllardır almak istediğim ama sonra alırım diye ertelediğim artık yılan hikayesine dönen ve bu arada fiyatı da arşa çıkan neogen White truffle oil in dropta da var. Huxley grab water essense serum ürününde de var.
Bu dediklerinden sadece white truffle oil yesstyle listemde yıllardır duruyor ama sadece duruyorDrjart seramidin serisi tabii ki her popüler seri gibi dikkatimi çekti. Almayı düşündüm. İçerik listeleri bir tık uzun geldi. İrrite edici içerikler de vardı bir tık o yüzden tam emin olup alamadım.
Ben missha total seramit kullandım ilk olarak. Çok güzel nemlendiren bir ürün. Onda pha de var. Cildi çok güzel sakinkeştiriyor ve bariyer onarıyor. Klairs fundamental misti kullandım. Yeşil çay da var bolca en sevdiğim içeriklerden ve seramit de var. Gerçekten sürekli sokmak istedim bir ürün olmuştu. Çabucak bitmişti. Çok fzüel nem verip, sakinleştirmişti. Aynı serinin watery oil dropunda da var. Ondan sadece bir kaç tane tester kullandım. Tam anlayamadım ama güzel gibi. Skinceuticalsın Triple lipir restore ürünü var omaga yağ asitleri de var seramit ler de var içeriği efsane duruyor ama fiyatı malum. Onun çok benzerini omaga skin lab yapmış ona bakılabilir. Ceycey bilir tam onun kalemi boyner beymen markası cliniqueler esteelerin yanında Elizabeth Arden ilk seramidi kullanan marka zaten o onun da kapsülleri var o ürünün de beğeneni çok.cosrxin seramitli serisi var. Birkaç ürünü var. Bepeniliyor. Medik8
Advanced Night Restore 12,5 ürünü var. Özellikle retinollerle birlikte çok iyi gider falan deniyor. Güzel görünüyor İlk olarak akla gelen cerave var tabii daha uygun fiyatlı denemedim ama. Yıllardır almak istediğim ama sonra alırım diye ertelediğim artık yılan hikayesine dönen ve bu arada fiyatı da arşa çıkan neogen White truffle oil in dropta da var. Huxley grab water essense serum ürününde de var.
Bir skinkeyr junki her yerde kendini belli ederBu dediklerinden sadece white truffle oil yesstyle listemde yıllardır duruyor ama sadece duruyorklairs in supplement toneri de cok methediliyor. Cerave seramit krem kullandım evet fiyatı diğer cerave kremlerine göre yüksek. Bilmiyorum bakayım teşekkür ederim skinkeyr junkimm retinal aldığımda detaylı bi araştırma yapayım ☺
![]()
Ya tarih yazacağız ya tarih olacağızBu dediklerinden sadece white truffle oil yesstyle listemde yıllardır duruyor ama sadece duruyorklairs in supplement toneri de cok methediliyor. Cerave seramit krem kullandım evet fiyatı diğer cerave kremlerine göre yüksek. Bilmiyorum bakayım teşekkür ederim skinkeyr junkimm retinal aldığımda detaylı bi araştırma yapayım ☺
![]()
Foto görmek istiyorum çok seviyorum böyle dolu dolubir kozmetik stoğum var görsen dükkan gibi oldumm.tam 11 paket diadermine lift capsülüm var mesela.3 kutu enzim peelingim 3 kutu da yüz yıkama jelim var 4 tane hiç açılmamış göz kremi 3 tane de nemlendirici 5 tane de serumum var paketli .şampuan saç sütü v s de stokladım.kışa tam tekmil hazırım.
Attım zaten önceki sayfalarda varFoto görmek istiyorum çok seviyorum böyle dolu dolu![]()
https://www.hepsiburada.com/la-roch...QKd9RlVM5ud26FmrNT8aArlsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds ben bundan çok memnun kaldım kullandınız mı bundanKızlar bana akneli cilde uygun güneş kremi isimlerini yazar mısınız? Fiyat fark etmez. Ne kullandıysam sivilce yapıyor bir el atın hadi.![]()
Ben naturagen kullanıyorum 2 aydır day to day de iyidirKızlar bişey sorcm ben kollagen kullanmaya başlıycm kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı ?
Teşekkür ederim voonka yı duydum en çok o nasıl acabaBen naturagen kullanıyorum 2 aydır day to day de iyidir
Evethttps://www.hepsiburada.com/la-roch...QKd9RlVM5ud26FmrNT8aArlsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds ben bundan çok memnun kaldım kullandınız mı bundan
o zaman sizin aşırı hassas cildiniz var sadece doktor öneride bulunmalı alerjik hassas cilt ne kullansa sivilcelenirEvetMaalesef sivilce yaptı.
O ne güzel bişey ya ...o nasıl makyaj çıkarmakdır rimele ne güzel savaş açıyor hırpalamadan ❤❤❤bence siberianı seversin öyle hissediyorumkurutmuyor yağlı hisde bırakmıyor nem veriyor
![]()
candır sberian canO ne güzel bişey ya ...o nasıl makyaj çıkarmakdır rimele ne güzel savaş açıyor hırpalamadan ❤❤❤
Naturagen likit kolajenini kullaniyorum bende valla cok memnunum 2.haftasından itibaren etkisini göstermeye başlamıştıBen naturagen kullanıyorum 2 aydır day to day de iyidir
bende ki şase olanı.2. kutudayım.ama indirimden watsonstan hapını da aldım yanında 2 likit de hediyesi vardı.Naturagen likit kolajenini kullaniyorum bende valla cok memnunum 2.haftasından itibaren etkisini göstermeye başlamıştı
Seninkisi hangi çeşidi? Day to day'e aralik ayı gibi başlarım ama naturageni her daiim stokliycam indirimlerde tanesi 9.90 geliyor indirimde