- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
cosmedle çıkar sanırım ama ben garnier göz temizleyiciyle çıkarıyorum pamuğa döküp.sonra cosmede geçiyorum.
Sağol kuzummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cosmedle çıkar sanırım ama ben garnier göz temizleyiciyle çıkarıyorum pamuğa döküp.sonra cosmede geçiyorum.
Bunları nasıl kullanicam anlatirmisin cnm hangi aşamada yaniSerum ve cilt onarıcı krem vermiş. Bu serinin güneş kremi var bende. Güzel ürünler vermiş
sende hangi ürünler var şu an.hele onları bir yaz.serumun var mı mesela?yoksa bu serumu cildini sabah jel le yıkadıktan sonra kullan.15 dakika bekle güneş kremini sür git işe.diğerini de kremi yani akşam yüzünü çift aşamalı temizledikten sonra kullan.Bunları nasıl kullanicam anlatirmisin cnm hangi aşamada yani
Bnde şuan yüz temizleyici nemlendirici güneş kremi var birde bu attığım kremler iştesende hangi ürünler var şu an.hele onları bir yaz.serumun var mı mesela?yoksa bu serumu cildini sabah jel le yıkadıktan sonra kullan.15 dakika bekle güneş kremini sür git işe.diğerini de kremi yani akşam yüzünü çift aşamalı temizledikten sonra kullan.
celenesle çıkmaz.rimeller suya dayanıklıdır sebbo.Celenesle çıkar göz makyajın cosmedlede çıkar
yukarıda yazdığım gibi kullan o zaman.Bnde şuan yüz temizleyici nemlendirici güneş kremi var birde bu attığım kremler işte
yukarıda yazdığım gibi kullan o zaman.
Bunu sabah kullancam diğerini akşam anladım cnm son sorum nemlendiriciyi güneş kremi uygulamadan süreceğim değil mi bu rutinde sabah akşam ki rutinde o kremden önce mi süreceğim yoksa sonramısende hangi ürünler var şu an.hele onları bir yaz.serumun var mı mesela?yoksa bu serumu cildini sabah jel le yıkadıktan sonra kullan.15 dakika bekle güneş kremini sür git işe.diğerini de kremi yani akşam yüzünü çift aşamalı temizledikten sonra kullan.
önce serumu sonra güneş kremini sür.akşam zaten sadece nemlendirici.gece güneş kremi sürecek değilsin ya sebomm.Bunu sabah kullancam diğerini akşam anladım cnm son sorum nemlendiriciyi güneş kremi uygulamadan süreceğim değil mi bu rutinde sabah akşam ki rutinde o kremden önce mi süreceğim yoksa sonramı
Bebeğim sabah yüz temizleme jeli serum nemlendirici güneş kremi sürücem akşam ise çift bazli temizleyici onarıcı Krem ve nemlendirici sürecegim doğru anlamışım değilmiönce serumu sonra güneş kremini sür.akşam zaten sadece nemlendirici.gece güneş kremi sürecek değilsin ya sebomm.
hayırrrr.serumu sabah sür nemlendiriciyi akşam.ikisine gerek yok aynı anda.çünkü nemlendirici yerine sabah güneş kremi süreceksin yaBebeğim sabah yüz temizleme jeli serum nemlendirici güneş kremi sürücem akşam ise çift bazli temizleyici onarıcı Krem ve nemlendirici sürecegim doğru anlamışım değilmi![]()
Tm cnm bnm güneş kremim yüzümü nemli bırakmiyor ondan nemlendiricide kullanıyordum da şimdi serum süreceğim için gerek yok anladım çok tşk ederim cnmhayırrrr.serumu sabah sür nemlendiriciyi akşam.ikisine gerek yok aynı anda.çünkü nemlendirici yerine sabah güneş kremi süreceksin ya
Celenesle çıkar göz makyajın cosmedlede çıkar
ben de aldım ama revolution markasının.henüz de açmadım.the purest kullananlar yorumlar en doğrusunu.the purest hyloronic serum kullanıyorum oda sıcaklığında duruyor.bir değişme olmadı renginde formunda.şaşırdım seninki neden değişti ki?belki de normaldir bilmiyorum.Merhaba kızlar nasılsınız. Benim purest göz altı serumu garip bir hal aldı. Aldığımdan beri buzdolabında saklıyorum. Donma olamaz, o kadar soğuk değil. Kremsi şekilde, beyaz bir tabaka var. Normalde, ilk aldığımda şeffaftı. Son kullanma tarihi de yakın değil 2025. Bu şekilde kullanmayı da göze alamıyorum. Fikrinizi almak istedim. Görselini ekliyorum.
Ayrıca kullandığım ürünler bitti, yeni rutin oluşturacağım. Olumlu dönüşler aldım, sonuçlarını yazarımEki Görüntüle 3117012 Eki Görüntüle 3117013
serum nemlendirir aynı zamanda.serumu sür cildinin emmesini bekle 10 dakika.sonra güneş kremini sür.makyaj yapmıyorsan hepsi buTm cnm bnm güneş kremim yüzümü nemli bırakmiyor ondan nemlendiricide kullanıyordum da şimdi serum süreceğim için gerek yok anladım çok tşk ederim cnm![]()
Ben de şaşkınım. Sitesine falan mı yazsam acababen de aldım ama revolution markasının.henüz de açmadım.the purest kullananlar yorumlar en doğrusunu.the purest hyloronic serum kullanıyorum oda sıcaklığında duruyor.bir değişme olmadı renginde formunda.şaşırdım seninki neden değişti ki?belki de normaldir bilmiyorum.
iyi fikir.Ben de şaşkınım. Sitesine falan mı yazsam acaba
İ
Onla olmuyor Muş cnm göz makyajı için ayrı çıkarıcı al tatlım bnce cosmedde çıkarmıyorsa