Güzellik rutinleri

Centella kullanabilirsin tabiki güzel olur
Centellada başlangıç yüzdesi önemli mi?
Mesela bazı içeriklere baktim daha fazla bazılarında daha az...birde bazıları %100 oluyor onlar bir problem yaratır mi?
Mesela bu ürün...

bu arada marka bilgisi olan var mi?veya tavsiye

Yüzdelik hiiç sıkıntı değil, bu üründe fena değil seversin bence

Yüzdelik hiiç sıkıntı değil, bu üründe fena değil seversin bence
Peki bunun üstüne effectha sürülür mü? Hani su değil ya...
yada önce nemli yüze effectha sürüp 20 dk sonra centella mı süreyim ?
Veya effecthayı hiç sürmeyeyim mi akşamları bu serum kendi başına yeterli olur mu
Darlıyorum ama mantıklı darlıyorum dimi

Hiç darlamıyorsun soruların çok doğru sorular, bence centella kullandığın gün başka neme ihtiyaç duymazsın yani effecthaya gerek kalmaz

Son düzenleme:
Ne alacağım belli purest alcam sadece görünce sorum dedim
Tm cnm almıyorum
Bak gördün mü geleceğin ürün meraklısı içinde yatıyor

Bu arada cildimle ve kolajenle ilgili bazı çıkarımlarda bulundum kendimce.
Öncelikle bir daha yazın kolajen asla kullanmiycam.
(kışın kullandığım zaman da 10.000 mg'dan daha düşük olanın yüzüne bakmayacam bile)
zira deniz ve havuz denen nalet hain ve zevkli aktivitelerin yarattığı nemsizliği bence kamufle ediyor bu tamamen benim çıkarımım olan şeyler dediğim gibi...
Kasım 1 kolajene başlarım ocak ayının sonuna kadar,şubat ayı ara veririm
marttan mayis sonuna kadar devam
Sonra kasıma kadar ara
planım bu

Hayırlısı ile şu nemlendirici ve yağ bazlı temizleyici aliyimda sivilce ve lekelerden çok rahatsızım ona göre purestin faydalı serumunu alcam

Bu çok iyidir. Yenı geldi tr ye bende beyaz renkli kapsül olanı almıştım ilk lansman indirimi ile daha açmadım bir de one thing markali 40 ml 100 tl ye centella aldım simyami sitesinden

Trendyolda da 2 tane satıcı var biri limonian ürünü diğerinden 50 tl fazla satıyor ondan alayım o zaman
Olmadı siteye de bakim dur
Kesinlike limonian derim onlar getirdi zaten bu markayı . Trendyoldan ya kendileri ya cok güvenilir dermoeczanem, nar ecza gıbı satıcılar dışında orijinal olmayan ürünlerin satılması çok muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…