Güzellik rutinleri

Ay serum diye dusundum durdum. Halbuki yapisi farkli ben ben degilim su aralar
yağlı ciltler için ya yapısı o yüzden öyle ince serum gibi ama aslında krem hemde epey etkili bir krem
ama seni kurutmuştu sanki ya ? cildin anlaşamamıştı sanki ,tekrar şans mı vermek istedin

yağlı ciltler için ya yapısı o yüzden öyle ince serum gibi ama aslında krem hemde epey etkili bir krem
ama seni kurutmuştu sanki ya ? cildin anlaşamamıştı sanki ,tekrar şans mı vermek istedin
Sadece aksam kullaniyorum. kurutmamisti
Gunes kremim ile uyusmuyor. Bu aksam da svr ustune centella kremi surdum. Hangi akil ile olduysa
O cilt soyulmasi bence ilk enzim peeling yapinca oldu. Basta korkutsada Beni,bence iyi geldi. Ikinciye olmadi mesela. Ölu derilerden kurtuldum herhal

öyle dedilerse güven derim üretici onlar sonuçta ... yoksa riske atmazlardı yaşayacağın sıkıntıdan onlar zararlı çıkar
Dışarda bekletince gerçekten eski haline döndü.
Bu arada centella, niacinamide ve c vitamininden çok memnun kaldım. Herkes cildin çok canlı görünüyor diyor. Isntree' nin hyaluronik toniğinin nemlendirmesi de çok iyi. Artık extra nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum. Şimdi yeni bir rutin oluşturacağım

Bu sıralar eve yatırım yapmaya başladım. Mutfak İçin cam olanları, banyo için ise plastik olanları aldım. Farklı firmalardan almış oldum çünkü neresi ucuza denk geliyorsa, sende görünce farkındalık oluştu. Teşekkürler.

Eklentiler

• 481A8EF9-ECD8-4DD9-8C4E-ECED57D47C98.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 4911562C-1277-479B-9FCC-2D2DA4354011.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 36
Dün güneş kremi siparişim gelmişti, içine kılavuz ve arbutin için tester koymuşlar. Bu ürün için ‘Buzdolabında muhafaza etmeniz tavsiye edilir’ diyor. Benimki buzdolabında yarısını kullandım ama bir farklılık olmadı, hatta parmağıma damlatırken temas ettiriyorum ama elimin temiz olmasına dikkat ediyorum.

Eklentiler

• 60296532-8696-459E-B728-9ABF6DCBC48F.webp
    79 KB · Görüntüleme: 41
Ben farkında olmadan cilde değdiriyordum. Daha dikkat edelim o zaman.

Şişelere bayıldım tam istediğim bunlardı ama benim evime uymuyordu güle güle iyi günlerde kullan, eminim çok yakışacak evine

Centellanı sabah sürmen en iyisi olacak anlaşılan, cildinin düzene oturmasına çok mutlu oldum

Yaa çok mutlu oldum bariyerini güçlendirdin demek ki, üstelik tahminimden de kısa sürede oldu, beslenmene dikkat ettin mi bu sürede veya su içimin arttırdın mı, sadece düzenli cilt bakımıyla mı toparladın, beslenmenin etkisi olmalı bu kadar kısa sürede toplanmasına

Ben de yarısından fazlasını kullandım. Hep dolaptaydı, evdeyken bişey olmadı. Zaten yüzümü temizledikten sonra kullanıyorum ellerim de temiz oluyor. Parmağımın ucuna alıyorum. Üç gün içinde öyle oldu. Çok büyük bir etkisini de gördüğümü söyleyemem. Sanırım tekrar almayacağım

Evet canım sayende aslında cildim eskiden karmaydı. Son zamanlarda kupkuru olmuştu ki zaten sen bu yüzden centella önerdin. Aslında beslenmeme çok dikkat edemedim. Ama 3 ay kolajen kullandım, sonra da cilt bakım rutinimi hiç aksatmadım. Lekelerimde açılma olmadı ama cildim daha aydınlık ve canlı görünüyor. Ondan önce soluk görünüyordu. Normalde makyaj yapmam, o kadar kuru ve soluktu makyaj istiyordu. Şimdi yine eskisi gibi güneş kremi sürüp çıkıyorum. Suyu bol tüketiyorum ve her zamanki gibi güneş kremi kullanımına çoook özen gösteriyorum. Sadece biri sivilce yapıyor ama hangisi çözemedim. C vit, niacinamide, centella değil ondan emin oldum. C vit kullanmadığım dönemde bile tek tük çıkıyor. Niacin ve centella sivilce yapmak bir yana, tam tersine iyi geliyor. Güneş kremi ve yıkama jelinden şüpheleniyorum. Cosmed'in ardından celenes kullanıyorum sanki iyi arındırmıyor

Hatta botoks falan mı yaptırdın dediler N nscckts düşün artık Ben bu etkiyi c vit in yaptığını düşünüyorum. Düzenli kullandığımda o dönem gerçekten çok aydınlık görünüyor. Ama iki kere ara vermek zorunda kaldım güneş göreceğim için. Aslında max 10 kez falan kullanmışımdır ama hemen etkisini gösterdi demek ki. Isntree' ye bayıldım zaten. İlk zamanlar cildim daha toparlanmadığı için üzerine ayrı nemlendirici kullanıyordum, artık ihtiyaç duymuyorum. Güneş kremim de yağlı

Cosmedi iyi arındırmak lazım suyla süt kıvamına getirdikten sonra çok iyi durulayıp geleneside 2 pompa alıp elinde köpürtüp yüzüne öyle masaj yaparak yağı sökmeyi dene istersen, Cosmedi arındırmak için daha etkili yıkama jeli önersem cildini kurutabilir, gelenes bittikten sonra cerave yıkama jelini de dene derim belki ceraveden daha memnun kalabilirsin

Aslında daha yeni çalışmaya başladı ürün içeriği cilt altında... Biliyorsun zaman gerekiyor etki görmek için, hoş aynı marka olması şart değil benzer içerikte başka markalar var belki onlar daha etkili çalışır

Tam da anlattığın gibi yapıyorum aslında. Creave denerim bir de. Daha bitmesine epey var

Hemen soralım arduino27 canım nereden almıştın şişeleri,
LALEZEN Çiçekli Etiket Sıvı Ve Bulaşık Sabunluk Seti Cam Amber 500ml llznncm2

İncili Home Amber 3lü Banyo Seti Şampuan Duş Jeli ve Saç Kremi 1000 ml Sert Plastik​

Linki atamadım galiba, lalezen ve incili home firma isimleri, trendyol ve hepsiburada da her ikisinin satışları var, kampanya hangisinde olursa takip edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…