Güzellik rutinleri

Kızlar bütçe mi aldım yarın gidiyorum rabbimin izniyle ürünleri almaya 😁 yanlız nemlendirici alacağım ya purestin nemlendiricisini almama gerek yok artik sivilce ve sivilce izlerini geçireni alacağım buda geçirir mi kızlar😃

Serum her zaman nemlendiriciden daha etkilidir haberin olsun.
Sen simdi tam olarak ne alacaksin?
Bu ilk yeşil şişede ki ne? Tonik mi?
Nemlendirici ne alacaksin karar verdin mi?

Serum her zaman nemlendiriciden daha etkilidir haberin olsun.
Sen simdi tam olarak ne alacaksin?
Bu ilk yeşil şişede ki ne? Tonik mi?
Nemlendirici ne alacaksin karar verdin mi?
Bn bu markanın yağ bazli temizleyicisi ve nemlendirici alacağım purestin de lekeler için olani alacağim bu markada indirim var iki ürün Alirsan baya iniyor ondan nemlendiriciyide burdan aliyim diyorum cnm 😁

Bn bu markanın yağ bazli temizleyicisi ve nemlendirici alacağım purestin de lekeler için olani alacağim bu markada indirim var iki ürün Alirsan baya iniyor ondan nemlendiriciyide burdan aliyim diyorum cnm 😁
Ha purest nemlendirici yerine yves'den alcaksın
Ama purest serumu da alacaksin
doğru mu anladım?

Dove u en son en bilinçsiz olduğum lisede kullandım. Isterse bebek poposu yapsın sürmem yüzüme şimdi iyi gelir ileriki dönemlerde kurutur bariyeri bozar sonra gel uğraş. Birsürü uygun muadil jeller var. Sabun faydalı olsaydı inanın influencerlar kullanırdı ( para için linke tiklayincilar dışında)
Teşekkürler yorumlarınız için.

Birde eczacının ısrarla kutu üstünde son kullanım tarihi yazmıyor demesi 😁 gözlerim ayrıldı şaka yapıyorsunuz sanırım şişenin üstünde yazıyor dedim çıkardı baktı aaa evet diyor 🤦‍♀️
Uzaktan eğitim ile eczacı olmuşumdur 😆

Beni niye o siteye gönderdin göynüm nasıl hojjj oldu anlatamam :confused: :KK53:
Eskiden bu maskeyi çok kullanırdım çok da memnundum serumunu hala yapmamışlar mı ya
Atart Atart
Eki Görüntüle 3118756
Sen bi korendy bi flavus bi glamiko bi koreanbeauty bi justinbeauty e sitelerine gir bak göynün bayram nasıl eder ama cüzdanın geleceği öngörüp yaşlı gözlerle istikbaline bakıp ağlayabilir🤭🤭

Sen bi korendy bi flavus bi glamiko bi koreanbeauty bi justinbeauty e sitelerine gir bak göynün bayram nasıl eder ama cüzdanın geleceği öngörüp yaşlı gözlerle istikbaline bakıp ağlayabilir🤭🤭
Etmeyin eylemeyin daha parfüm ve giyime yönelmem lazım
ben bu site adlarını görmedim sende yazmadın 😄😄😄

merhaba herkese.baştan sona okudum 2 gündür yazılanları.bayağı bilgilendim valla.bugün borsa harikaydı para kazandırdı.bend e bunun şerefine gidip saçıma dip boya yaptırdım.platin sarıya boyalı ama uzadıkça beyazlar da var.dip boya koyu küllü kumral tercih ediyorum.alışveriş orucuna girmem lazım acilen.kredi kartlarım harcama nolurrrrr diye ağlıyorlar. :rolleyes:

merhaba herkese.baştan sona okudum 2 gündür yazılanları.bayağı bilgilendim valla.bugün borsa harikaydı para kazandırdı.bend e bunun şerefine gidip saçıma dip boya yaptırdım.platin sarıya boyalı ama uzadıkça beyazlar da var.dip boyu koyu küllü kumral tercih ediyorum.alışveriş orucuna girmem lazım acilen.kredi kartlarım harcama nolurrrrr diye ağlıyorlar. :rolleyes:
Oh sefan olsun 😍
Allahtan bide boya derdim yok 😄😄
Tam cinnetlik bu ekonomide 😬

Oh sefan olsun 😍
Allahtan bide boya derdim yok 😄😄
Tam cinnetlik bu ekonomide 😬
aynen öyle.keşke beyazlarım olmasa.bir kere boyatır sarıya uzaya uzaya 2 yıl kullanırdım valla.ama şimdi hem boyat sonra keratin bakımı yaptır üstüne her ay da dip boya.geçen ay 150 tl vermiştim bu sefer 200 aldı.2 ay sonraya bu seferde dip röfle.ona da alır bir binlik.tam kabussss.ama parfümü falan bıraktım bak .4 yıllık zara parfümüm var.inatla yenisini almıyorum.sadece deodorant alıyorum :KK53: :KK45:

aynen öyle.keşke beyazlarım olmasa.bir kere boyatır sarıya uzaya uzaya 2 yıl kullanırdım valla.ama şimdi hem boyat sonra keratin bakımı yaptır üstüne her ay da dip boya.geçen ay 150 tl vermiştim bu sefer 200 aldı.2 ay sonraya bu seferde dip röfle.ona da alır bir binlik.tam kabussss.ama parfümü falan bıraktım bak .4 yıllık zara parfümüm var.inatla yenisini almıyorum.sadece deodorant alıyorum :KK53: :KK45:
Beyazlarım çoğalsa bile muhtemelen boyamam kendi saçımla güzel bir ton yakalayacağını varsayıyorum 😆😆 bilmiyorum bakalım ilerleyen zamanları

Beyazlarım çoğalsa bile muhtemelen boyamam kendi saçımla güzel bir ton yakalayacağını varsayıyorum 😆😆 bilmiyorum bakalım ilerleyen zamanları
bana yakışmaz.çok beyaz tenliyim saçlar da beyaz olursa korku filminden çıkmış gibi ya da akıl hastanesinden kaçmış gibi görünürüm. :KK45:

:))) parfum nicedir orijinal kullanmıyorum eskılerden idare o topa girişmek dahi istemiyorumm

cidi karmadan yaglıya dönük bilinçli hatunlar kızkaredşim 2 aya evleniyor yüzünü salmış. acil bakım desteği olarak arandım. minimum 5 urunle en temel bakıma ne alsın ( ben kuru olduğum için kuru ve karma cilt alanında iyiyim yaglı deneyimim olmadı ..

N nscckts svr yeşil serum, effechta bemlendirici,effectha jel ( yıkama ) cosmed ( yag bazlı) bi de bi niacinamide patlatılır mı ?

senin de cidin böyleydi ve kullandıgın ürünlerden bazıları bunlardı sanki

olusturdum;
cosmed yag bazlı temizleyici
effechha krma/yaglı ciltler jel ve nemlendirici
svr sebıum yesil serum .

göz serumu,niasin arbutin haftaya oraya gittiğinmde benden kullanır begenirse ona bırakırım

ıkıncisi 1 tl den bi de jeuvenile alpa arbutin llıposomal c li leke serumu ve facelab göz kremi ,gözenek sıkılastırıcı tonik ve göz kremi ile 4 urunu 2 urun fiyatıyla aldırdım en son abla 1000 tl olmultu demişti bunlar olmadan :D

olusturdum;
cosmed yag bazlı temizleyici
effechha krma/yaglı ciltler jel ve nemlendirici
svr sebıum yesil serum .

göz serumu,niasin arbutin haftaya oraya gittiğinmde benden kullanır begenirse ona bırakırım
hangi şehirde?büyük şehirlerden birindeyse he bu ürünleri kullansın hem de düğünden 10 gün önce profesyonel bir cilt bakımı yaptırsın derim ben.

Back
X