Güzellik rutinleri

ıkıncisi 1 tl den bi de jeuvenile alpa arbutin llıposomal c li leke serumu ve facelab göz kremi ,gözenek sıkılastırıcı tonik ve göz kremi ile 4 urunu 2 urun fiyatıyla aldırdım en son abla 1000 tl olmultu demişti bunlar olmadan :KK70:
sebbodan gene iyi.sebbo soruyor soruyor tmm diyor önerilere ve ürünlerin fiyatlarına.sonra da bambaşka ürünler peşine düşüyor ucuzlarından. :KK45:

hangi şehirde?büyük şehirlerden birindeyse he bu ürünleri kullansın hem de düğünden 10 gün önce profesyonel bir cilt bakımı yaptırsın derim ben.
Ankarada ama ben düzenli kullansın istiyorum daha önce de aldırdım yarım bıraktı 28 yaşında bunlara devam eder farkı da görürse bırakmaz diye düşünüyorum da cilt bakımını düğünden önce yaptıracakmis

sebbodan gene iyi.sebbo soruyor soruyor tmm diyor önerilere ve ürünlerin fiyatlarına.sonra da bambaşka ürünler peşine düşüyor ucuzlarından. :KK45:
Yok benimki her linkimi aldı ama şimdi diyor düğünden sonra bırakırım hemen abla sopasını :sinirli: gösterip cebren ve hile ile kullandırtmaya devam ederim 🤭 parasına yazık bir de yarım bırakırsa etkisini göremez

Yok benimki her linkimi aldı ama şimdi diyor düğünden sonra bırakırım hemen abla sopasını :sinirli: gösterip cebren ve hile ile kullandırtmaya devam ederim 🤭 parasına yazık bir de yarım bırakırsa etkisini göremez
25 yaşından sonra bir cilt rutini lazım ama.artık kolajen üretimi duruyor yavaş yavaş.hem erken başlanırsa çok daha iyi sonuçlar alınıyor.senin gibi kadına öyle kardeş.azimle kullandırt valla.şu an genç ya umursamıyor.

Kuponla limonian satıcısından 218'e aldim
:21::21: 20220825_233708.webp

Sana veirir :KK70: Benim ablam olsan var ya senden neler kestolardım :KK70:

:))) parfum nicedir orijinal kullanmıyorum eskılerden idare o topa girişmek dahi istemiyorumm

cidi karmadan yaglıya dönük bilinçli hatunlar kızkaredşim 2 aya evleniyor yüzünü salmış. acil bakım desteği olarak arandım. minimum 5 urunle en temel bakıma ne alsın ( ben kuru olduğum için kuru ve karma cilt alanında iyiyim yaglı deneyimim olmadı ..

N nscckts svr yeşil serum, effechta bemlendirici,effectha jel ( yıkama ) cosmed ( yag bazlı) bi de bi niacinamide patlatılır mı ?

senin de cidin böyleydi ve kullandıgın ürünlerden bazıları bunlardı sanki

olusturdum;
cosmed yag bazlı temizleyici
effechha krma/yaglı ciltler jel ve nemlendirici
svr sebıum yesil serum .

göz serumu,niasin arbutin haftaya oraya gittiğinmde benden kullanır begenirse ona bırakırım
Svrde de effecthada da niacinamade yeterli oranda canım, ekstra niacinamade asla gerek yok, güzel rutin yapmışsın yağ bazlı, yıkama jeli, effectha krem svr işini görür birde dediğin gibi göz kremi tamamdır, güneş kremi kullanıyordur diye düşünüyorum o da cildini hemen düzeltir kullanıyorsa süper
N nscckts hocam neredesin?özlendin
Erhanla sabaha kadar işe ve sohbete dalmaktan gelemiyorum 😁 bu aralar öyle yoğunuz ki seri fiyat teklifi hazırlayan makinalara döndüm, balkonda hem sohbet hem iş yapıyoruz sonra bi bakıyoruz saat gece 3 😁

Kızlar çok ilginç birşey oldu gittim Yves Rocher den yağ bazlı temizleyici aldım nemlendiricisinden serumundan pek emin olamadım sonra Watsonsa gittim purestin nisamidi kalmamış ne buldum dersiniz Cosmedi buldum aldım 🤣 sonra gittim diğer yağ bazlı temizleyiciyi iade ettim zar zor❤️🥰😂

Kızlar çok ilginç birşey oldu gittim Yves Rocher den yağ bazlı temizleyici aldım nemlendiricisinden serumundan pek emin olamadım sonra Watsonsa gittim purestin nisamidi kalmamış ne buldum dersiniz Cosmedi buldum aldım 🤣 sonra gittim diğer yağ bazlı temizleyiciyi iade ettim zar zor❤️🥰😂
Neler aldın fotola bizi 😂😂😂

Neler aldın fotola bizi 😂😂😂
Sadece bunu aldım cnm Yves Rocherin nemlendiricisine güvenemedim diğer ürünlerine de güvenemedim iade ettim purestin nicamedi kalmamış almadım diğer ürünlerini de geldim🤣

Eklentiler

• cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 30
Sadece bunu aldım cnm Yves Rocherin nemlendiricisine güvenemedim diğer ürünlerine de güvenemedim iade ettim purestin nicamedi kalmamış almadım diğer ürünlerini de geldim🤣

Alacağınız ürün buysa bayaa düşmüş fiyatı

Alacağınız ürün buysa bayaa düşmüş fiyatı

Evt bu cnm normalde bnm buraya geliyordu bitmiş gelir bir kaç güne dediler onu bekliyim dedim int sipariş pek beceremiyorum 🤣

Back
X