Güzellik rutinleri

Gözüm kaç gündür bu toniğe kayıyor yaf
Ne olur tü kaka bir ürün falan diyin hahhaha😆😆
Ben yeni geldiğinde tanıtım indirimiyle beraber almıştım ama daha açmadım. Tarihi geçmeden açayım ben onu. :KK70: Beğenenler de var ama çok da etki göremedim diyenler de duydum.

Bi tonik var ki serum desen değil essence desen değil her derde deva gibi ama bende hiç almadım alacaklar listemde.
Güzel geçekten ben kullandım. Nem bombası sen bayağı seversin kuru ciltli olarak. Yapısı su gibi değil evet.

😁😁 bunun yerine ginseng serumu daha mantıklı olurdu ama onda da cüzdana inme felan iner mazallah. I m from ginseng den sonra maruderm aldım ikincisi 1 tl den 140 a geldi ikisi aman aman değil bi gerçek ginseng serum gibi ama kötü de diyemem bitirmeden net bisey söyleyemiyorum
I am from gerçekten efsanedir :sampiyon:Ben bir tane kullanmıştım araya başka ürünler girdi tabii şimdi geri döndüm ikinciyi kullanıyorum. Bebeksu :KK76:

En iyisini kullandıktan sonra beğenmek zor olur tabii 😁 hiç gseng kullanmayıp direkt marudermle başlasan emin ol çok beğenirdin çita yükseldi giseng de bi kere, yerine kolay kolay sevemezsin
Yerine sevemem, yerine sevemem
Razıyım, yapayalnız tükensin yıllarım ama
Yerine sevemem, yerine sevemem
Olmuyor, denedim yine de yerine sevemedim her şeyim :KK70:

Güneş kremi ihtiyacım var kızlar bunlardan hangisini alayım ? Yoksa yuzumu parlatmasın ne kullanabilirim?

Birde pıs pıs yapılan güneş sprayi olarak ne tavsiye edersiniz?

Son sorum kızlar sivilcem kalmadı ama kırmızı lekeleri var. Bunların gecmesi için ne tavsiye edersiniz😀 ne çok derdim varmıs

Eklentiler

• 5A2D9C4B-9EFC-4F2E-8BFD-191B62BFDE8A.webp
    5A2D9C4B-9EFC-4F2E-8BFD-191B62BFDE8A.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 2049E31F-7506-4601-BB87-2A5998A952B0.webp
    2049E31F-7506-4601-BB87-2A5998A952B0.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 39
Güneş kremi ihtiyacım var kızlar bunlardan hangisini alayım ? Yoksa yuzumu parlatmasın ne kullanabilirim?

Son sorum kızlar sivilcem kalmadı ama kırmızı lekeleri var. Bunların gecmesi için ne tavsiye edersiniz😀 ne çok derdim varmıs
Kuzum tekrar yazayım geçmiş olsun geçen hafta covid gibi oldum ama negatif demiştin sanki. Şikayetler devam mi etti ediyor.

Güzel geçekten ben kullandım. Nem bombası sen bayağı seversin kuru ciltli olarak. Yapısı su gibi değil evet.
Aynen kuşum hyalarunik asit yerine bir taşta 2 kuş hesabı bunu mu aksam diyorum ilerleyen aylarda

Kuzum tekrar yazayım geçmiş olsun geçen hafta covid gibi oldum ama negatif demiştin sanki. Şikayetler devam mi etti ediyor.
Canım mesela muhteşem hissediyorum ama 10 dakika sonra basımı tasıyamıyorum. Koku tat yok ve evdeki herkese yaydım.
Test yaptırdık hepimiz negatifiz😁

Canım mesela muhteşem hissediyorum ama 10 dakika sonra basımı tasıyamıyorum. Koku tat yok ve evdeki herkese yaydım.
Test yaptırdık hepimiz negatifiz😁
Testlere hiç güven olmuyor. Kuvvetle muhtemel geçirdiniz geçiriyorsunuz ama uzun olmuş süresi kıyamam 😑 yemek vs nasıl hallediyorsunuz

Senin sıkıntılar rosadan kaynaklı olduğu için ona özel kullanmalısın canım eczacın veya doktorun öneride bulundu mu
Screenshot_20220604_122453.webp

Aynen ya asla kötü değil ama kıvamı olsun rengi kokusu buram buram hissediyorsun o üründe ama artık olmazsa olmazlar dışında muadil ürünlerle devam edicem mecbur🤭 bugün she vec in tester glikolikli niasinli asidini bi denedim cok şükür bi hassasiyet yaratmadi. Bikac gündür ama çenemde iki tane içi dolu iltihaplı gibi sivilce cıktı bilmiyorum neden. Değişik hicbir şey kullanmadim. Ya regl olucam ya da kolajen temizlerken kusturdu bilmiyorum bi ay oldu başlayalı
Reglden olabilir o Salisilik sürebilirsin lokal olarak

Glikolik de irrite etmedi sanki. Kisin retinal arti exfoliye için bundan alıyım diyorum da sen hangi markanın glikoligini denemistin
İrritw etmediyse fiyatı da iyi hem süper. Peter Thomas roth pumpkin enzim mask kullanmıştım. Gerçekten çok etkili bir üründü. Ama onda fiziksel peeling ye yapıyorsun tabii yıkama stiline de bağlı. Ben de hassayet yapmıştı, nip and fab glikolik fix serum kullandım. Uygun fiyatlı bir ürün. Yüzdesi yüksek değil ama o da bir tık burun kenarlarımı kızarrmıştı. Bir tane de yedekte var tekrar kullanmayı düşünüyorum.Caudali glikolik maske kullanmıştım. Yumuşacık aşırı nemli bırakıyordu cildi ve o da etkiliydi. Pütürlerde ve komedonlarda. Peter Thomas kadar etkili değildi tabii ama gene de etkiliydi ve o hassayet yapmamıştı.

Cyrene kremi alsam mi o zaman 15 ml 21 e düşmüş
Ben kullandım çok güzel ürün gerçekten de ve etkili ben sivilceme sürdüğümde kısa sürede söndürdü geçekten de. En sevdiğim bha paulas ablamın seçimleri :sampiyon: Ama cyrene de bence ona muadil.

Sprey olarak ben sadece la roche posayinkini kullanmıştım. Güzeldi.Hassasiyet falan yapmamıştı ve güzel korumuştu. Spreyi sıkarken nefesi tutmak ve solumamak çok önemli. Stick düşünmez misin mesela? Seçenek daha çok gibi ve sanki daha etkili ve daha çok sürebiliyorsun falan. Bir de ben bu tarz ürünleri genelde yazın kullanıyorum kışın çok ihtiyacım olmuyor gibi. Ama ben makyaj yapmıyorum onun da etkisi var. Tekrar normal güneş kremimi sürebiliyorum tabii. Lancomu çok duydum ama kullanmadım. Bayağı bir nemli bitişi diye biliyorum. La roche güzel gerçekten pişman etmiyor.

Back
X