Güzellik rutinleri

İrritw etmediyse fiyatı da iyi hem süper. Peter Thomas roth pumpkin enzim mask kullanmıştım. Gerçekten çok etkili bir üründü. Ama onda fiziksel peeling ye yapıyorsun tabii yıkama stiline de bağlı. Ben de hassayet yapmıştı, nip and fab glikolik fix serum kullandım. Uygun fiyatlı bir ürün. Yüzdesi yüksek değil ama o da bir tık burun kenarlarımı kızarrmıştı. Bir tane de yedekte var tekrar kullanmayı düşünüyorum.Caudali glikolik maske kullanmıştım. Yumuşacık aşırı nemli bırakıyordu cildi ve o da etkiliydi. Pütürlerde ve komedonlarda. Peter Thomas kadar etkili değildi tabii ama gene de etkiliydi ve o hassayet yapmamıştı.
Thomas ve Caudalie zaten iyi olmak zorunda 🤩🤩 bilmiyorum bu she vec bugün ilk kez denedim de beyazlık oldu sürerken acaba iyi durulamadim mi dedim yıkama jelini. Cyrene in de var toner i ay bilemedim.bu ekimdeki tester 3 kullanım daha çıkar olmazsa hepsini bitirip kadar vereyim.😆 cyrene bha krem 21 ama kargoyla 42 oluyor bedava olması için 55 küsür daha ürün eylemek lazım minimum 120 tl ürünler. 2 tane bha alsam ya iyi gelmezse diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum 🤪 allah başka dert vermesin

Ben kullandım çok güzel ürün gerçekten de ve etkili ben sivilceme sürdüğümde kısa sürede söndürdü geçekten de. En sevdiğim bha paulas ablamın seçimleri :sampiyon: Ama cyrene de bence ona muadil.
2 tane alam o zaman birini sivilce çıkaran bacima gotureyim 😁😁

Ben kullandım çok güzel ürün gerçekten de ve etkili ben sivilceme sürdüğümde kısa sürede söndürdü geçekten de. En sevdiğim bha paulas ablamın seçimleri :sampiyon: Ama cyrene de bence ona muadil.
Paulas choiceleri şuan benim tercihim olamaz 🤑🤑🤓 zaten cok üzgünüm prem markasının güneş kremi 266 ya düşmüştü bugün almaya niyet ettim 380 mi ne çıkmış gene rossmandan nivea sun alicam manyoyu açmaya kıyamıyorum şimdi 😆

Thomas ve Caudalie zaten iyi olmak zorunda 🤩🤩 bilmiyorum bu she vec bugün ilk kez denedim de beyazlık oldu sürerken acaba iyi durulamadim mi dedim yıkama jelini. Cyrene in de var toner i ay bilemedim.bu ekimdeki tester 3 kullanım daha çıkar olmazsa hepsini bitirip kadar vereyim.😆 cyrene bha krem 21 ama kargoyla 42 oluyor bedava olması için 55 küsür daha ürün eylemek lazım minimum 120 tl ürünler. 2 tane bha alsam ya iyi gelmezse diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum 🤪 allah başka dert vermesin
Cyrene aha toneri ben de denemek istiyorum ya :KK70: Bazen ürünler köpürebiliyor ya içinde sürfektan oluyor bazılarının ondan da olabiliyor. Cyrene de güzel ürünler serumlar var ya ben bulurdum alacak bir şey kesin :KK70:Şuan mineral güneş kremini kullanıyorum. Biraz beyazlık yaptı tabii. Yapısı su gibi güzel ama. Cesaret edip yüzde 20 niacinamide aldım inşallah patlamam yani bayağı bir yüksek :KK70: Ce ferulic aldım yedekte o da. Önceden %10 niacinamide kullanmıştım ve beğenmiştim.

Hay sansimm iki tane aldım 67 tuttu kargoyla tam ödeme noktasında sepet içeriği değişti dedi tekrar 35 e cıktı 😁 bi tane alayım lokal süreceğim bisey elimin altında dursun

2 tane alam o zaman birini sivilce çıkaran bacima gotureyim 😁😁
Ne şanslı bir bacı :KK70: Bazen bacı olmak istersin :KK70:Şimdi benim gardaşım da diyecek ne ablalar var diye :KK70:Gerçi ben de ona yapıyorum bir şeyler hakkımı yiyemesin yani :KK70:Durup dururken gaza getirdim kendimi :KK70:

Cyrene aha toneri ben de denemek istiyorum ya :KK70: Bazen ürünler köpürebiliyor ya içinde sürfektan oluyor bazılarının ondan da olabiliyor. Cyrene de güzel ürünler serumlar var ya ben bulurdum alacak bir şey kesin :KK70:Şuan mineral güneş kremini kullanıyorum. Biraz beyazlık yaptı tabii. Yapısı su gibi güzel ama. Cesaret edip yüzde 20 niacinamide aldım inşallah patlamam yani bayağı bir yüksek :KK70: Ce ferulic aldım yedekte o da. Önceden %10 niacinamide kullanmıştım ve beğenmiştim.
Benimde abc serumu dikkatimi çekti bi de glikol asit toneri işte bilemedim. Cyrene hiçç kullanmadığım bi marka ona daha sıra gelmedi

Benimde abc serumu dikkatimi çekti bi de glikol asit toneri işte bilemedim. Cyrene hiçç kullanmadığım bi marka ona daha sıra gelmedi
O kadar çok marka o kadar çok üğrn var ki nasıl gelsin yani :KK70: Tabii ki evet ben de ikisini de merakşov :KK70:

Ne şanslı bir bacı :KK70: Bazen bacı olmak istersin :KK70:Şimdi benim gardaşım da diyecek ne ablalar var diye :KK70:Gerçi ben de ona yapıyorum bir şeyler hakkımı yiyemesin yani :KK70:Durup dururken gaza getirdim kendimi :KK70:
O bacı da senin gıbı ablası için şükür namazları kılsın bence 🤩 cok güzel abla olduğundan eminim

Bi tonik var ki serum desen değil essence desen değil her derde deva gibi ama bende hiç almadım alacaklar listemde.
Offff hadi girrr kanımaaaa 😍

N nscckts Böyle tonikleri sürebiliyordum dimi effectha'nın altına yoksa illa su mu istiyor 😁

Glikolik toneruni ve bhasini alıyorum ya son karar 😁 iyi gelmezse gelecek birini bulurum inşallah 🤪🤪
Aldım ve iptal ettim. Yükselen ikizler şaşırdık mi hayır 😁😁 she vec yani tester kullandığımda ginseng ve niasin cadı fındığı felen da var. Bi süre kullanıp etkisini görüp bundan yana kullanıcam bha da fiddy için krem olmuyormuş onu da nib fab bakarım

Glikolik toneruni ve bhasini alıyorum ya son karar 😁 iyi gelmezse gelecek birini bulurum inşallah 🤪🤪
Hayırlı olsun girl.Bha minik zaten senin çok da ihtiyacın olmaz ara ara kullanırsın. Glikoliği ben de çok merak ediyorum dene de yorumla :KK70:

Aldım ve iptal ettim. Yükselen ikizler şaşırdık mi hayır 😁😁 she vec yani tester kullandığımda ginseng ve niasin cadı fındığı felen da var. Bi süre kullanıp etkisini görüp bundan yana kullanıcam bha da fiddy için krem olmuyormuş onu da nib fab bakarım
Nip and fab de ben de var yedekte açamadım daha :KK70: Pauala çok bereketli çıktı.

Sprey olarak ben sadece la roche posayinkini kullanmıştım. Güzeldi.Hassasiyet falan yapmamıştı ve güzel korumuştu. Spreyi sıkarken nefesi tutmak ve solumamak çok önemli. Stick düşünmez misin mesela? Seçenek daha çok gibi ve sanki daha etkili ve daha çok sürebiliyorsun falan. Bir de ben bu tarz ürünleri genelde yazın kullanıyorum kışın çok ihtiyacım olmuyor gibi. Ama ben makyaj yapmıyorum onun da etkisi var. Tekrar normal güneş kremimi sürebiliyorum tabii. Lancomu çok duydum ama kullanmadım. Bayağı bir nemli bitişi diye biliyorum. La roche güzel gerçekten pişman etmiyor.
Harıkasın çok tesekkur ediyorum🥰
2 saate bir yenilemek için kolay olur diye düşündüm ama ben kesin nefes alırım onun için o işlere hiç girmeyim😆

Harıkasın çok tesekkur ediyorum🥰
2 saate bir yenilemek için kolay olur diye düşündüm ama ben kesin nefes alırım onun için o işlere hiç girmeyim😆
Ya işte sıkıntı oluyor onu solumak. Almazsın ya bir saniyelik bir şey sonuçta. Stick bana daha iyi gibi geliyor daha çok sürüyormuşsun gibi. Yazın ben de çok sık tekrarlıyorum ama kışın o kadar çok tazelemiyorum ben. Bir kaç kere olunca da tekrar normal güneş kremimi sürüyorum ama makyaj yok tabii ondan rahatım. Stick olarak isntree Stick çok güzel yazın çok iyi oluyor. Pek yağlandırmıyor da. Beyazlığı da yok kimyasal olunca.

Back
X