Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yoruldum bugün yafff oğlana alış-veriş cart curt...narlı yüz maskesi aldıydım sonra poncik kalbim onu arkadaşıma vermek istedi verdimKızlar napiyonuz sesiniz çıkmıyor![]()
yüzü yıkayıp nemlendirmek haftada birde ölü deriden arındırmak çok ürün kullanmak değil kigünaydın.
ne çok ürün kullanıyormuşsunuz.
benim rutinim hiç yok. var bir şeyler serumlar vs ler . kışın sanıyorum daha çok elim onlara gidiyor. yazın karma cilt olduğundan ve yağlandığından (T bölgesi) bol sol duru su ile yıkıyorum. krem sürersem daha fazla yağlanıyor sanki cildim.
saçlarım desen onlara da bi şey yapmıyorum .
vallahi süpersiniz . takip ediyorum sizi.
Selamlar ne çok birikmiş benim kızımda yarın bire başlayacak heyecan bastı uyuyamadım..
Tatilde biraz fazla bronz olmuşum the purestin yoğun nem serumu bendede var çok güzel.
Burada bulduğum ecz ile devam ediyorum bioderma nin hassas ciltler için kremini verdi süper bayıldım o derece dermoskin peptitli göz kremi aldım oradan, la Roche güneş kremi lanciome probiyotik serum bunlarla devam ediyorum.
Elimde arbutin C vit ve niacinimide var bunlari da sürmek istesem nasıl bi rutin olusturmaliyim:)
Hepsini bir gün sırayla sürünce bir anlamı olmuyor.
Saç içinde ürün önerisi verirmisinizz çok fena dökülüyor uzayınca kestirsem mikrokaynak mi yaptırsam hiç uzun saçım olmayacak kabul ettim, kafeinli şampuanı aldım saç kremi kullanmak faydalı değilmiş sanırım![]()
cilt bakımı yapan biri özellikle bronzlaşmaktan kaçınır , bronzlaşmak demek cilt hücrelerinin ölmesi demek , belkide bu sebeple sivilcelenmişsinizdir genelde tatile gidenler fazla güneşe maruz kaldığı için siivilcelenir. ya da birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur kendinizi güneşte yakmaktan daha yanlış ne olabilirse artık :) saç içinde rutin içinde inanın 3560 kere yazdık çok ürün tavsiyeside var linkler var konuyu okumayana artık kapsül bilgi yok valla ,hepsi yazılı aradığınız herşeyi okuyarak öğrenebilirsiniz bence eğlenceli konu ben olsam yeni sekme de açıp her boş vaktimde okurum baştan sona okuyan arkadaşlara da haksızlık artık burada yazılı şeyleri okumadan sorana yazmak benceBirde bakıma başlayınca artık benim sivilcelerim çıkmaya başladı özellikle regl dönemi yaş aldıkça mi olmaya başlıyor yoksaÇok tsk ederim şimdiden
![]()
Valla yağ bazlı temizleyicin yoksa alderim kısa kalmadan zaten kocaman uzun giriyor bayıldım bn celenesle iyi anlaşıyor bnmde bir göz kremim eksik hangi marka alsam acabaNe yoruldum bugün yafff oğlana alış-veriş cart curt...narlı yüz maskesi aldıydım sonra poncik kalbim onu arkadaşıma vermek istedi verdimyarın yenisini alcam...celenesi de sevmeye başladım ha cosmedi kışın mı alsam napsam?
Tonik ve effectha cok iyi anlaştı beklediğimden iyi hatta,t bölgemde özellikle çok hoş oluyor...tonigin birde hassas cilteler icin olani var kokusuz içerikleri ayni diyorlar ama trendyol içerik bilgisine baktığımda limon ve portakal yağları görmedim hassas olan üründe
Herneyse bence toniği karma yağlı ciltler cok sever
Biri rimelimi silebilir mi hayrına![]()
Demek sen de effectha karma yağlı ciltler nemlendiricisini keşfedemeyenlerdensingünaydın.
ne çok ürün kullanıyormuşsunuz.
benim rutinim hiç yok. var bir şeyler serumlar vs ler . kışın sanıyorum daha çok elim onlara gidiyor. yazın karma cilt olduğundan ve yağlandığından (T bölgesi) bol sol duru su ile yıkıyorum. krem sürersem daha fazla yağlanıyor sanki cildim.
saçlarım desen onlara da bi şey yapmıyorum .
vallahi süpersiniz . takip ediyorum sizi.
Yağ bazlımın olmama ihtimali sence kaçValla yağ bazlı temizleyicin yoksa alderim kısa kalmadan zaten kocaman uzun giriyor bayıldım bn celenesle iyi anlaşıyor bnmde bir göz kremim eksik hangi marka alsam acaba
sebo yağbazlı temzleyici al dedinValla yağ bazlı temizleyicin yoksa alderim kısa kalmadan zaten kocaman uzun giriyor bayıldım bn celenesle iyi anlaşıyor bnmde bir göz kremim eksik hangi marka alsam acaba
sebo yağbazlı temzleyici al dedinhemde kova hatununa
gözlerim yaşardı .seni çift aşamaya ikna ederken verdiğimiz mücadele milli mücadele gibiydi kova hatununun bakım rutinini burada olup hiç okumamış olmanda
ayyy sebooo
Tmdir cnm bunu alayim sıra sıra alıyorum iştegöz kremi sana dermoskin önermiştim ekran görüntüsü aldım demiştin S sebbo
eczanede satılıyor Dermoskin Eye Treatment Complex 15ml | Evde Eczane bende bunu kullanıyorum çok memnunum
Yüzde birYağ bazlımın olmama ihtimali sence kaçsiberian kullaniyorum kız ben cosmedin yağını denemek için alicam ama.
Siberiandan memnunum aslında epey hic değiştirme fikrim bile yok,vücut için kullanicam cosmedi o ara yüzümde de denerim öylesine,benim bahsettiğim yüz temizleme...celenesi biraz zor sevdim,cosmedin temizleyicisini de alicam ama bu ara celenesle anlaşmış gibiyim
onu yapıyorum canım . pes yani haftada 1 masaj ile kremliyorum. yarım saat masaj sonra. o kadar da olsun yaniiiiyüzü yıkayıp nemlendirmek haftada birde ölü deriden arındırmak çok ürün kullanmak değil ki
yanlış krem kullanıyorsundur , özellikle yağlı ciltler sebum dengelemek için nemlendirici kesin kullanmalı sürekli sebum üretmesinin asıl sebebi nemsiz oluşu![]()
yok parlamam yok çok şükür de. hissettiğim bi durum .
fiziksel olarak genç gösteriyorsun doğru ama cilt süprizlerle doludur dilerim 10 yıl sonrada aynı konforu yaaşayabilirsin... sen öğrenciyken saçını deterjanla yıkamış kadınsın hoşonu yapıyorum canım . pes yani haftada 1 masaj ile kremliyorum. yarım saat masaj sonra. o kadar da olsun yaniiii
kışın cildim daha kuru . o zaman daha çok elim gidiyor . ihtiyaç oluyor.
memnunum cildimden.
10 yaş genç gösteriyorum . daha ne olsun .![]()
fiziksel olarak genç gösteriyorsun doğru ama cilt süprizlerle doludur dilerim 10 yıl sonrada aynı konforu yaaşayabilirsin... sen öğrenciyken saçını deterjanla yıkamış kadınsın hoşsana kolay kolay birşey olmaz
![]()