• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Kremse serumdan sonra sür girl
Valla önce sürmüş bulundum cvp gelene kadar serumu almadan önce kullanıyordum alınca kullanmayı unutmuşum bugün düştü önüme ağız kenarlarimda kızarma olunca temizlikten sonra sureyim dedim rahatlattı yarım saat geçtikten sonra serum sürsem olurmu yoksa hiç bugün sürmeyim yarın dediğin şekilde ikisinide kullanirim

Valla önce sürmüş bulundum cvp gelene kadar serumu almadan önce kullanıyordum alınca kullanmayı unutmuşum bugün düştü önüme ağız kenarlarimda kızarma olunca temizlikten sonra sureyim dedim rahatlattı yarım saat geçtikten sonra serum sürsem olurmu yoksa hiç bugün sürmeyim yarın dediğin şekilde ikisinide kullanirim
Yani ben olsam hiç sürmem yarın öyle yaparsın daha az yoğun olan ürünü önce sürmek mantıklı emilimi azaltmasın diye.

Yani ben olsam hiç sürmem yarın öyle yaparsın daha az yoğun olan ürünü önce sürmek mantıklı emilimi azaltmasın diye.
Tm cnm bugün sürmeyim ozaman temizlik yaptiktan sonra yemek yerken dudak çevrem falan çok yandı kızardı neden oldu anlamadım bnde rahatlasin diye onarıcı Krem sürdüm birde regl döneminde cildimde çok huysuz oluyor gene iyim eskiye oranla temizlik yaradı 😁

Bnde cilt onarıcı Krem varda serumdan önce süreyim onu dimi cnm osekilde kullanıyorum umarım doğrudur 😁
kremler serumlardan 15 dk sonra sürülür buraya şey lazım kelime sayar nisa bunu 4789.kez söyledi falan diye :D

aynen ben olsam yanlış yapacağıma hiç sürmem beklerim elbet cevap gelir kaçkaç var sanki:D

Tm cnm bugün sürmeyim ozaman temizlik yaptiktan sonra yemek yerken dudak çevrem falan çok yandı kızardı neden oldu anlamadım bnde rahatlasin diye onarıcı Krem sürdüm birde regl döneminde cildimde çok huysuz oluyor gene iyim eskiye oranla temizlik yaradı 😁
o nasıl bir yemek kız içine isot falan mı bastın ne vardı ki yaktı yüzünü tövbeler olsun 36 yıllık antepli bir acı yiyiciyim böyle yanmadım

Yaa keşke hiç okumasaydım ya silinse aklımdan şimdi hiç okumamamış gibi okurum valla süper olurdu :KK70: Ben çok yazıldığını görünce mutlu oluyorum kahve eşliğinde okuyorum süper konu süper :nazar:Bu arada skinkeyr de yazayım kardeşim bana hediye almıştı kiko sarı kil maskesi. Ben kendim alsam pembesini denemek istiyordum ama bu da çok iyiymiş ya. Aslında yazın claderm iyi gidiyordu ama dayanamadım kikoyı kullandım bitirdim aslında asıl şimdi sonbahara, kışa daha uygun ama çok iyi çıktı ya. Claderm beni çok kızarıyor mesela etkili mi etkili ama bana bir tık ağır ama kiko 0 hassasiyet yapan denediğim tek kil maskesi oldu. Gözeneklerimi temizledi ama nemli nemli de tuttu. Sanki nemlendirici sürmüşüm gibi normalde ben kil maskesini yıkayınca kupkuru olurum. Çok beğendim. Çok parfümlü ama acayip. Dedim yandım mahfedecek ama yapmadı hassasiyet ki hassas reaktif cildim var yani.
claderm bence yağ emcüklediği için daha yağlı ciltlere uygun:D ama piyasada düzgün kil maskesi olmadığından mecbur hepimiz kil kardeşliği yapmışcasına claderm kullanmak zorunda kalıyoruz kiko çok güzel ama kimseye al diyemem money money money :D kikonun rujlarıda olaaayyy

o nasıl bir yemek kız içine isot falan mı bastın ne vardı ki yaktı yüzünü tövbeler olsun 36 yıllık antepli bir acı yiyiciyim böyle yanmadım
Anlamadım valla pul biber mi koydu napti bilmiyorum cildimi temizledim yemek yiyim devam ediyim dedim devam edemesim
Valla içine pul biber mi koydu bilemedim yüzümü temizledim gerisine yemek yedikten sonra devam edim dedim devam edemedim kremi sürüverdim🤣🤣

Anlamadım valla pul biber mi koydu napti bilmiyorum cildimi temizledim yemek yiyim devam ediyim dedim devam edemesim
Valla içine pul biber mi koydu bilemedim yüzümü temizledim gerisine yemek yedikten sonra devam edim dedim devam edemedim kremi sürüverdim🤣🤣
iyi yapmışsın iyiki elinde krem varmış ama ne olduğunu sormaya korkuyorum merhem vs gibi birşey çıkar diye

iyi yapmışsın iyiki elinde krem varmış ama ne olduğunu sormaya korkuyorum merhem vs gibi birşey çıkar diye
Bu onarıcı Krem cnm🤣🤣 korkma cnm sıkıntı yok sana sormadan adım atmam artık 😁

Eklentiler

• IMG_20220830_131308.webp
    IMG_20220830_131308.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 30
sebo nedense içimden bir ses yüzünü yıkarken çitilediğini falan söylüyor...kendini hırpalıyorsun temiz hissetmek uğruna bence.naif dokunuşlar sebo naif...
Zaten temizleyiciler naif cnm güzeller sadece köpukleri gitsin diye iyice duruluyorum ama daha nazik olurum😁

🤣🤣neyse bugün serumu sürmedim zaten yanlış birşey yapmamak adına yarın devam edeceğim doğru bir şekilde 🥰
yanlış birşey yapmamak adına serumu sürmemek ama krem sürmek :D o krem ne kremi belki duyduğumda bana dilaltımı yetiştirmeniz gerekebilir

yanlış birşey yapmamak adına serumu sürmemek ama krem sürmek :D o krem ne kremi belki duyduğumda bana dilaltımı yetiştirmeniz gerekebilir
Onarıcı Krem çene bölgem kızardı yanıyordu bunu sürmesem rahatlayamazdim serumu sürünce daha kötü olur diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_20220830_131308.webp
    IMG_20220830_131308.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 32
cilt bakımı yapan biri özellikle bronzlaşmaktan kaçınır , bronzlaşmak demek cilt hücrelerinin ölmesi demek , belkide bu sebeple sivilcelenmişsinizdir genelde tatile gidenler fazla güneşe maruz kaldığı için siivilcelenir. ya da birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur kendinizi güneşte yakmaktan daha yanlış ne olabilirse artık :) saç içinde rutin içinde inanın 3560 kere yazdık çok ürün tavsiyeside var linkler var konuyu okumayana artık kapsül bilgi yok valla ,hepsi yazılı aradığınız herşeyi okuyarak öğrenebilirsiniz bence eğlenceli konu ben olsam yeni sekme de açıp her boş vaktimde okurum baştan sona okuyan arkadaşlara da haksızlık artık burada yazılı şeyleri okumadan sorana yazmak bence:KK68:
Her boş vaktimde okuyorum aslında bir çok ürünü de öyle aldım saç sekmesi hangisi bi arama yapamadım onu bakayım. Tatilde yüzdüm sadece aslında kremimi hep yeniledim guneslenmedim ozellikle 😳

claderm bence yağ emcüklediği için daha yağlı ciltlere uygun:KK70: ama piyasada düzgün kil maskesi olmadığından mecbur hepimiz kil kardeşliği yapmışcasına claderm kullanmak zorunda kalıyoruz kiko çok güzel ama kimseye al diyemem money money money :KK70: kikonun rujlarıda olaaayyy
Claderm efso canım ben de çok kullandım :KK70:Kikonun glosları yansın parlasın :KK76:Gardaşım almış valla ablasının gülü :KK70:

Her boş vaktimde okuyorum aslında bir çok ürünü de öyle aldım saç sekmesi hangisi bi arama yapamadım onu bakayım. Tatilde yüzdüm sadece aslında kremimi hep yeniledim guneslenmedim ozellikle 😳
krem hep yenilendiyse nasıl bronzlaşıldı :( az yani yetersiz sürülmüş demek ki :(

Bu onarıcı Krem cnm🤣🤣 korkma cnm sıkıntı yok sana sormadan adım atmam artık 😁

Onarıcı Krem çene bölgem kızardı yanıyordu bunu sürmesem rahatlayamazdim serumu sürünce daha kötü olur diye düşündüm
oh yüreğime su serpildi bu iyi ... serumuda tahriş olmuş yere getirmeden yüzüne sür birdahakine ihmal etme :KK66:

Back
X