Güzellik rutinleri

Davines bukle belirgenlestirici serum aldım 300 e 🤦 ama şuan düz saça sürmüş gibi tel tel duruyor buklelerim gelmiyor 😒😒 Gratis den mix ip çoklu yağ durulanmayan krem aldım kavanozda. Life Co nun hindistan cevizi yağını da boylara süreyim diyorum. Çoklu karışım yaglar dibe surulmeliymis boylara sadece hindistan cevizi yağı çünkü diğer yağlar kuruturmus bunu da 2 gündür kılıç balığı isimli üyenin açtığı 99 sayfalık topigi yavaş yavaş okuyarak öğrendim 😁

Şimdi benim önce yapıyi düzeltip ( yanma yıpranma olmadı aslında) sonra mı bakıma ağırlık vermem lazım. Saçlarım oldum olası kuru kalın telli iki üç kez komple açılmış ti ki bu kez alt zemin koyu üstüne paket olmasına rağmen kıvırcık gitmemişti.

Kıvırcık marketi hiç duymadım. Bı kez yandığında bikac seri davines bitirdim bonacure acil kurtarma seti vs

Şimdi ben size senle nisa ya Atıyım foto ve halı hazırda neler kullanıp neler düşündüğümü yazayım siz direk ürün ismi verseniz.olapleks pahalı olsa da yurtdışından kolay gelir

Eklentiler

• IMG_20220910_211945.webp
    IMG_20220910_211945.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 46
Canlı gene Manas destanı yazmışsın 😅😅 2 kez okuyup cevap vericem
Seviyorum seni ondan uğraşıp emek verdim girl :KK70:Takıntılı bir manyak olduğumdan değil yani :KK70:Galiba ondan mükemmelliyetçilik var yakından tanımayanlar bile fark ediyor so sad :olamaz::KK70:

Davines bukle belirgenlestirici serum aldım 300 e 🤦 ama şuan düz saça sürmüş gibi tel tel duruyor buklelerim gelmiyor 😒😒 Gratis den mix ip çoklu yağ durulanmayan krem aldım kavanozda. Life Co nun hindistan cevizi yağını da boylara süreyim diyorum. Çoklu karışım yaglar dibe surulmeliymis boylara sadece hindistan cevizi yağı çünkü diğer yağlar kuruturmus bunu da 2 gündür kılıç balığı isimli üyenin açtığı 99 sayfalık topigi yavaş yavaş okuyarak öğrendim 😁

Şimdi benim önce yapıyi düzeltip ( yanma yıpranma olmadı aslında) sonra mı bakıma ağırlık vermem lazım. Saçlarım oldum olası kuru kalın telli iki üç kez komple açılmış ti ki bu kez alt zemin koyu üstüne paket olmasına rağmen kıvırcık gitmemişti.

Kıvırcık marketi hiç duymadım. Bı kez yandığında bikac seri davines bitirdim bonacure acil kurtarma seti vs

Şimdi ben size senle nisa ya Atıyım foto ve halı hazırda neler kullanıp neler düşündüğümü yazayım siz direk ürün ismi verseniz.olapleks pahalı olsa da yurtdışından kolay gelir
Olapleksi Türkiyeden almayı düşünmüyor musun? Sütten ağzım yandı gene de almayı düşünüyorum utanmadan. :KK76: Revolotion hairın onun muadili var daha uygun ama tam olarak onun kadar iyi değil diyorlar onu da denemedim belki bakabilirsin i. Kıvırcık market güzel ama pahalı.Ürünlerde yazıyor işte proteinli mi proteinsiz mi kalın telliye mi uygun ince telliye mi. Yırtdışındaki tercih edilen ürünler falan var. Şekillendirici de var bakım ürünleri de var. Güzel proteinli maskeler tercih ederdim senin yerinde olsam. Davinesi denemedim de tabii güzel diye övülünce dedim. Belki toparladıktan sonra olabilir son dokunuş olarak tek başına mucize olamaz tabii. Şekillendirme o sadece bakım ürünü değil.Ben olsam formaldehitsiz keratin yüklemesi yaparım evde. Eğer güvendiğin bir kuaförde varsa formaldehitsiz o da olur. Swiss bionun yağ karışımı da var. Seviyor insanlar hindistancevizi yağı da var diye almadım ben. Argentina keratinin de ürünleri seviliyor ama kullanmadım onu da.The fairın biotin kullanıyorum ben ama keratini de var marka iyi bir marka o da bakılabilir bence.

Son düzenleme:
Olapleksi Türkiyeden almayı düşünmüyor musun? Sütten ağzım yandı gene de almayı düşünüyorum utanmadan. :KK76: Revolotion hairın onun muadili var daha uygun ama tam olarak onun kadar iyi değil diyorlar onu da denemedim belki bakabilirsin i. Kıvırcık market güzel ama pahalı.Ürünlerde yazıyor işte proteinli mi proteinsiz mi kalın telliye mi uygun ince telliye mi. Yırtdışındaki tercih edilen ürünler falan var. Şekillendirici de var bakım ürünleri de var. Güzel proteinli maskeler tercih ederdim senin yerinde olsam. Davinesi denemedim de tabii güzel diye övülünce dedim. Belki toparladıktan sonra olabilir son dokunuş olarak tek başına mucize olamaz tabii. Şekillendirme o sadece bakım ürünü değil.Ben olsam formaldehitsiz keratin yüklemesi yaparım evde. Eğer güvendiğin bir kuaförde varsa formaldehitsiz o da olur. Swiss bionun yağ karışımı da var. Seviyor insanlar hindistancevizi yağı da var diye almadım ben. Argentina keratinin de ürünleri seviliyor ama kullanmadım onu da.The fairın biotin kullanıyorum ben ama keratini de var marka iyi bir marka o da bakılabilir bence.
Kıvırcık markette ki ürünleri hiç duymadım ki . Bilmem yurtdışında daha ucuzdur belki 😆 saf keratin düzleştirmez değil mi gene Nisa liquid keratin iyi diyordu onu yapabilir miyim evde kendim

Ben de seni seviyorum da 😍 olapleks neden uf oldun. Sen bana top 3 ürün şöyle alayım ya araştırmaktam yoruldum.

Sığır iliği kürünü de yapıcam daha 🙈

senin pcos var hormonal dökülme olabilir hatırlıyorum hep dökülme sorunun vardı mevsim geçişide tetiklemiştir tabi ama hormonal ise ona özel ilaçlar var
Ya onu sağlıklı beslenme + spor jle denge altına aldik hatta 2 farklı doktora gittim hormonlar güzel dedi ama eylül ayında gene başladı

Şöyle kan değerleri, hormonlar en önemli nokta kalan şeyler biraz ek oluyor ama hepten de boş değiller bence. Bağırsaklarımda emilim sorunu yaşadığım için b12, demir ve d vitamini değerlerimde sıkça sorun yaşayan biri olarak net bir şekilde biliyorum maalesef. :KK43: Yukarıda yazdığım gibi saç diplerime tarakla masaj yapıyorum duşta. Şampuanladıktan sonra onun faydasını gördüm. Üşenmiyorum rahatlatıyor da. Masaja bayılırım ya. Keşke her gün masaj yaptırsam. Canım çekti. :KK70:Taraklar da uygun fiyatlı ve ürün gibi sürekli almak da gerekmiyor. En faydalı şey o bence. Duştan önce saç diplerime asit toniği sürüyorum bazen.Ben mlsi en büyük en uygun fiyatlı bulduğumu alıyorum bazen koltuklarıma bazen de omzuma falan kullanmak için. Saç dökülmesine karşı ürünler arasında en beğendiğim Dr ceuracle markasının saç dökülmesine karşı olan serisi. Fiyatları yüksek maalesef zaten uygun fiyatlı bir marka değil ama ürünlerini genel olarak beğeniyorum çok cilt ürünlerini de. Onun şampuanını kullanıyorum. Thickening tonic ürünü vardı bitirdim onu. Güzeldi ve onu kullanduğım dönem saç dökülmem azdı. Onun da masaj başlığı var atmadım şimdi the fair markasınıb biotin serumunu sürerken onun başlığını kullanıyorum. O ürün de gayet güzel. Dr ceuracleyi aratmadı bana. Daha uygun fiyatlı tabii. Flaş indirime de giriyor ara ara. Drone teknolojisi de olduğu için azı da yetiyor.Hc care markasının dökülme karşıtı spreyini de kullandım o da güzeldi.Bu tarz ürünlerde ilk kullandığım oydu. Urban carein biotin spreyinden 5 6 tane bitirdim. İnanılmaz etki etmişti. Hatta bebek saçlarım o kadar çoğaldı ki rahatsız oldum bir garip oldu. :KK70:
Su spreye bakayım teşekkür ederim uzun uzun yazıp açıkladığını için 🥰

Kıvırcık markette ki ürünleri hiç duymadım ki . Bilmem yurtdışında daha ucuzdur belki 😆 saf keratin düzleştirmez değil mi gene Nisa liquid keratin iyi diyordu onu yapabilir miyim evde kendim
Evet yurtdışında bayağı ünlü ürünle onlar gerçekten curly girl metodu yapanlar kullanıyorlar afrolar falan bayağı kaliteliler yani. O keratin ya düzleştirirse olayından kardeşim de korkuyor hala başak olmak :KK70: Çisem de kullanıyor pres yapmayınca düzleşmiyor demişti Nisa da öyle demişti diye hatırlıyorum zaten saçımızda olan bir madde hayır düzleşmiyor demişti.

Ben de seni seviyorum da 😍 olapleks neden uf oldun. Sen bana top 3 ürün şöyle alayım ya araştırmaktam yoruldum.

Sığır iliği kürünü de yapıcam daha 🙈
Olapleksle olmadım karışık anlatmıştım orayı sorry :KK70: Çok proteinli, keratinli kendime uygun olmayan ürün kullandım ya aslında benim bu kadar da ihtiyacım yok ve saçlarımı bayağı bir bozdum proteine bu kadar da ihtiyacı olmadığı halde olapleks denemedim ona benzer içeirkşerden oldum ama o kadar iyi duruyor ki gene de almak istiyorum yani :KK70:K11 de güzel duruyor bak o da olur.Olapleksi hiç beğenmeyip ona hayran olanlar da çok. Dermolisada var. Benim saç tipimdekiler low prosperityler hiç sevmemiş gene ama highlar aşık. Kıvırcık marketten proteinli öneremem akıllandım artık proteinsiz alıyorum.Ama ürünler iyi yabancı dilinde var yabancı yorum çok bakılabilir. Protein sizlerden denedim ben. Ben olsam olapleks alırım, swisbionun yağını alırım.Duştan önce sürerim ya da sadece hindistancevizi yağı da olabilir ama onun içeriği daha da zengin daha iyi bence. Fiyat da iyi. Böylece protein de saçından hızlı uzaklaşma. Belki daha uygun olsun dersem ama performansın biraz az olmasına okeysem revolotion haire bakarım olapleks muadili olarak. Tam da muadil değil ama gene iyi yorumlar var. Liquid keratin ben denemedim ama denemeyi düşünmüştüm Yağmurun efsane bir videosu var onla ilgili. Matsu çıkardı yeni o da formaldehitsiz. Ben onu yaptım. Argentinaya ve the faire de bakabilirim uygun fiyatlı. Argentina hiç kullanmadım ama yurtdışında da meşhur ve fiyat iyi. The dair biotin bayağı iyi çıktı drone teknolojisi de kullanıyorlar onun keratin serumuna kesin bakardım bana uygun olsa.

Evet yurtdışında bayağı ünlü ürünle onlar gerçekten curly girl metodu yapanlar kullanıyorlar afrolar falan bayağı kaliteliler yani. O keratin ya düzleştirirse olayından kardeşim de korkuyor hala başak olmak :KK70: Çisem de kullanıyor pres yapmayınca düzleşmiyor demişti Nisa da öyle demişti diye hatırlıyorum zaten saçımızda olan bir madde hayır düzleşmiyor demişti.
Ben afrolar gibi değilim kıvırcık olarak 😅 çok sıkı yoğun değil göstereyim.ya ona göre bana ürün önerin ya olapleks no 3 4 5 Alicam ya liquid keratin ikisi aynı anda olmaz herhalde. Bana güzel proteinli şampuan maske vs öner ya gözünü sevdiğim yanı bana cilt gibi minimal rutin yap.elimde şuan hc nin 4 ürünü, şampuanın içinde evingen bepanten Bepanthol ampulleri. Bonacure ph 4.5 renk koruyucu miselar şampuan ve kremi. Bonacure mavi nem kürü var. İnecto daha önce alınmış avokado yağı var durulanmayan ve davines bukle belirgenlestirici serum

Olapleksle olmadım karışık anlatmıştım orayı sorry :KK70: Çok proteinli, keratinli kendime uygun olmayan ürün kullandım ya aslında benim bu kadar da ihtiyacım yok ve saçlarımı bayağı bir bozdum proteine bu kadar da ihtiyacı olmadığı halde olapleks denemedim ona benzer içeirkşerden oldum ama o kadar iyi duruyor ki gene de almak istiyorum yani :KK70:K11 de güzel duruyor bak o da olur.Olapleksi hiç beğenmeyip ona hayran olanlar da çok. Dermolisada var. Benim saç tipimdekiler low prosperityler hiç sevmemiş gene ama highlar aşık. Kıvırcık marketten proteinli öneremem akıllandım artık proteinsiz alıyorum.Ama ürünler iyi yabancı dilinde var yabancı yorum çok bakılabilir. Protein sizlerden denedim ben. Ben olsam olapleks alırım, swisbionun yağını alırım.Duştan önce sürerim ya da sadece hindistancevizi yağı da olabilir ama onun içeriği daha da zengin daha iyi bence. Fiyat da iyi. Böylece protein de saçından hızlı uzaklaşma. Belki daha uygun olsun dersem ama performansın biraz az olmasına okeysem revolotion haire bakarım olapleks muadili olarak. Tam da muadil değil ama gene iyi yorumlar var. Liquid keratin ben denemedim ama denemeyi düşünmüştüm Yağmurun efsane bir videosu var onla ilgili. Matsu çıkardı yeni o da formaldehitsiz. Ben onu yaptım. Argentinaya ve the faire de bakabilirim uygun fiyatlı. Argentina hiç kullanmadım ama yurtdışında da meşhur ve fiyat iyi. The dair biotin bayağı iyi çıktı drone teknolojisi de kullanıyorlar onun keratin serumuna kesin bakardım bana uygun olsa.
Ekran görüntüleri alayım swissbio body butter değil dimi.matsu marka mi?

Ben afrolar gibi değilim kıvırcık olarak 😅 çok sıkı yoğun değil göstereyim.ya ona göre bana ürün önerin ya olapleks no 3 4 5 Alicam ya liquid keratin ikisi aynı anda olmaz herhalde. Bana güzel proteinli şampuan maske vs öner ya gözünü sevdiğim yanı bana cilt gibi minimal rutin yap.elimde şuan hc nin 4 ürünü, şampuanın içinde evingen bepanten Bepanthol ampulleri. Bonacure ph 4.5 renk koruyucu miselar şampuan ve kremi. Bonacure mavi nem kürü var. İnecto daha önce alınmış avokado yağı var durulanmayan ve davines bukle belirgenlestirici serum
Yaa ne tatlısın :KK70: Ya tabii afrolar gibi değilsindir de sadece onlar değil normal kıvırcıklar da kullanıyor. Kesinlikle yoksa saten yastık kılıfı, bone al. Nisa da seviyormuş ben de seviyorum.Rutin yapma işleri Nisoş`ta ben daha çok kendi denediklerimden kendi fikirlerimi yazıyorum ama saç tiplerimiz tam zıt yani o yüzden ben bana olmayan sana olabilir mantığıyla diyorum ama olmaya da bilir. Ceyceyin önerdiği keratinli ürünler de olabilir belki o da saçını boyuyor ve boyamak zaten prosperity arttıran bir şey mesela benim saçımda boya yok, ısıl işlem de yok ve zaten doğuştan da yüksek prosperity olabilir tabii senin zaten öyleymiş boya ek olmuş yani. Nisa olapleks denemiş sevmiş yani ben denemeden saçma olur ama çok yabancı video da izledim ben onu alırım hala bile gözüm var yani düşün bence mudilsiz ama kullanmadım ve kullansam da saçlarımız çok zıt:KK70:Nisa boşa beğenmez bence çok iyi duruyorlar bağ dokuya çok iyi geliyor boya da onu bozuyor zaten. K11e de bak bence o da bayağı iyi duruyor ondan da alabilirsin. Mesela hem proteinli hem dökülme karşıtı Dr ceuracle şampuanı çok güzel bence. Ben ara ara kullanıyorum. Missha protein maskesi kullanıyorum ara ara o da iyi. Ama gene bana çok uygun değil ama sana olur çok seviliyor. Uygun fiyatlı olarak okay keratin maskesi de güzel ondan da kullandım. Kardeşim Marc antony curl sersini kullanıyor çok memnun ben de denedim ondan bir kaç kere. Saç kremimde mesela hem hindistancevizi yağı hem protein var. Bunları tam değerlendiremiyorum ama çünkü bana uygun değil ya beni Hermione yaptı :KK70: Ama çok sevilen ürünler diye aldım ve kardeşime iyi geldi annem de bayağı kıvırcık ve orta yüksek prosperity gibi onun ona da. Hcnin hangi ürünleri içeriğine baktın mı protein var mı. Renk koruyucu şampuanı belki dönüşümlü kullanırsın kuaförün ne önerdi. Bende boya yok ama tanıdıklarım mor şamouanları renk koruyucuları dönüşümlü kullanıyorlar full değil acaba onda var mı protein. Vitaminleri de ben olsam hindistancevizi yağının içine kıyarım duştan önce maske yaparım. Yaptım da ben daha önce çok da fayda gördüm benim saç çizgi çok önde ve bebek saçlarım var ve bir garip yani hatta bayağı ile yaradı başıma bela oldu :KK70:Ama benimki istisna alnıma saçımın birleştiği yer bir garip :KK70:Ben aksine istemiyorum aşırı tuhaf oldu bir iki kere iğneli yaptırdım azaldı ama hala kötü tam düzelmesi çok garip :KK70:Sevmeyenler de var o kürü işte emilmiyor etkili değil diye bazı doktorlarda ve eczacılarda gördüm.Verimli olmaz diye.

Son düzenleme:
Ekran görüntüleri alayım swissbio body butter değil dimi.matsu marka mi?
Hair diye geçiyor. Ama denemedim yani sadece seviliyor biliyorum. Nisa'da da görmüştüm o da seviyor diye biliyorum. Evet marka.Liquid keratin denemedim ama sanki o daha iyi olabilir.

evde kendin yapabilirsin canım onunla ilgili 2video göndermiştim buraya ,

eskisi gibi saçının kıvırcık olması için en az 1 sene lazım gerçekçi olalım, hani bu topik ilk açıldığında ve sonrasında saçınla ilgili gereken ürün linkleri bırakmıştım ya canım onları hem deneyimlerimden hemde uzun araştırmalarımdan dolayı söyledim her üründen birer kere denesen zaten ayrı fayda almış olursun nerden baksan hepsini kullanıp bitirmen zaten en az 1 sene sürer sağlıklı şekilde eski formuna kavuşursun zaman tanıman lazım saçda cilt gibi zamanla kendini onarır hatta saç ciltden de daha zor toparlanır

Back
X