Güzellik rutinleri

Ben uzman degilim tabi ama günes kremi kullanmadiysaniz yag bazli temizleyiciyi pas gecebilirsiniz bence. Krem asiri yagli bir his birakmadiysa yüzünüzde, yani hafif bir kremse olabilir. Ama yag bazli temizleyici kullanmanin bir zarari yok tabi.
Genellikle güneş kremi yada yüze çok ürün sürünce tavsiye ediyorlar yağ bazlı temizleyiciyi sorayim dedim yine de bnde senin gibi düşünüyorum ama 😃

Simdi Asli Özyilmaz'in videosunda da denk geldim, buzdolabinda saklayabilirsiniz diyor, ama bence kendisi cekmecede sakliyor. :) Alakali kisim surada
Ya ben bu buzdolabi konusuna kafayi taktim, biraz daha video izledim. Amerikan ünlü bir dermatolog var Dr Dray diye, surada o bile buzdolabinda saklamayi önermis c vitaminini, ki bu kadin cok cimri ve cogu seyi gereksiz bulur. Mesela cilt ürünleri icin özel buzdolabi almayi gereksiz buluyor, göz icin özel krem almayi gereksiz buluyor, yüz kremini göz cevresine sürüyor, ve bazi iyi vücut kremlerini (cerave) yüzüne de kullaniyor. :D Yalniz, diger serumlari, göz kremi/serumu haric buzdolabinda saklamayi gereksiz buluyormus. Kisacasi ben de C vitaminini buzdolabinda saklamaya karar verdim.

Ya ben bu buzdolabi konusuna kafayi taktim, biraz daha video izledim. Amerikan ünlü bir dermatolog var Dr Dray diye, surada o bile buzdolabinda saklamayi önermis c vitaminini, ki bu kadin cok cimri ve cogu seyi gereksiz bulur. Mesela cilt ürünleri icin özel buzdolabi almayi gereksiz buluyor, göz icin özel krem almayi gereksiz buluyor, yüz kremini göz cevresine sürüyor, ve bazi iyi vücut kremlerini (cerave) yüzüne de kullaniyor. :D Yalniz, diger serumlari, göz kremi/serumu haric buzdolabinda saklamayi gereksiz buluyormus. Kisacasi ben de C vitaminini buzdolabinda saklamaya karar verdim.
Bnde niacinamide serumum için aynı kararsızligi yaşamıştım oda sıcaklığında saklıyorum ne olur ne olmaz🤣

Ben de 20li yaslarimin basinda sacimin tamamini kizila boyardim ve gayet kaliteli dalgali lüleli bir sacim vardi. Son bir yil icerisinde ne olduysa, (hareketsizlikten de olabilir) hem yüzüm hem sacim yaslandi sanirim. Bundan önce, abartmiyorum, sürekli sacima iltifat alan biriydim. Ayrica da buradaki cogu kadin gibi hep genc gösterdigim söylenirdi, genc erkekler teklif ediyordu falan. Birden cöktüm resmen, özellikle de göz alti morlugum ne yapsam kapanmiyor. Daha bir iki ay önce basladim bu serumlara falan, günes kremini de nadiren sürerdim, onu da günlük kullaniyorum simdi. Ama bu saatten sonra ne kadar kurtarir bilemiyorum. :KK43:
Kurtarır ne hissedersek onu yansıtıriz . ben belki psikolojik yeni ne alırsam kullanmaya başlarsam hep çok iyi geleceğini düşünürum . serumsa serum kıyafetse kıyafet boyaysa boya vs.. yaşınızı bilmiyorum da vücut iyi kötü tüm uyaranlara dönüt veriyor hemen. Güzel olur her şey güzel düşünelim

Eklentiler

• images (4).webp
    images (4).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2022-09-01-22-11-45-924_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-09-01-22-11-45-924_com.android.chrome.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
  • cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20220806_162726.webp
    IMG_20220806_162726.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20220806_120751.webp
    IMG_20220806_120751.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 30
Şöyle kan değerleri, hormonlar en önemli nokta kalan şeyler biraz ek oluyor ama hepten de boş değiller bence. Bağırsaklarımda emilim sorunu yaşadığım için b12, demir ve d vitamini değerlerimde sıkça sorun yaşayan biri olarak net bir şekilde biliyorum maalesef. :KK43: Yukarıda yazdığım gibi saç diplerime tarakla masaj yapıyorum duşta. Şampuanladıktan sonra onun faydasını gördüm. Üşenmiyorum rahatlatıyor da. Masaja bayılırım ya. Keşke her gün masaj yaptırsam. Canım çekti. :KK70:Taraklar da uygun fiyatlı ve ürün gibi sürekli almak da gerekmiyor. En faydalı şey o bence. Duştan önce saç diplerime asit toniği sürüyorum bazen.Ben mlsi en büyük en uygun fiyatlı bulduğumu alıyorum bazen koltuklarıma bazen de omzuma falan kullanmak için. Saç dökülmesine karşı ürünler arasında en beğendiğim Dr ceuracle markasının saç dökülmesine karşı olan serisi. Fiyatları yüksek maalesef zaten uygun fiyatlı bir marka değil ama ürünlerini genel olarak beğeniyorum çok cilt ürünlerini de. Onun şampuanını kullanıyorum. Thickening tonic ürünü vardı bitirdim onu. Güzeldi ve onu kullanduğım dönem saç dökülmem azdı. Onun da masaj başlığı var atmadım şimdi the fair markasınıb biotin serumunu sürerken onun başlığını kullanıyorum. O ürün de gayet güzel. Dr ceuracleyi aratmadı bana. Daha uygun fiyatlı tabii. Flaş indirime de giriyor ara ara. Drone teknolojisi de olduğu için azı da yetiyor.Hc care markasının dökülme karşıtı spreyini de kullandım o da güzeldi.Bu tarz ürünlerde ilk kullandığım oydu. Urban carein biotin spreyinden 5 6 tane bitirdim. İnanılmaz etki etmişti. Hatta bebek saçlarım o kadar çoğaldı ki rahatsız oldum bir garip oldu. :KK70:

Saç dökülmesi için memnun kaldığınız şampuanlar yazar mısınız

Kurtarır ne hissedersek onu yansıtıriz . ben belki psikolojik yeni ne alırsam kullanmaya başlarsam hep çok iyi geleceğini düşünürum . serumsa serum kıyafetse kıyafet boyaysa boya vs.. yaşınızı bilmiyorum da vücut iyi kötü tüm uyaranlara dönüt veriyor hemen. Güzel olur her şey güzel düşünelim
Ben de aslında her zaman pozitif değilim ama uzun vadede her şeyin benim için iyi olacağına her şeyin güzel olacağına inanıyorum genel resimde aralarda ufak ufak delirmeler oluyor ama olsun

Az önce saçlarımın yarısını banyoda bıraktım burada hazır konusu olmuşken bıotin urban şampuanı almıştım mevsimsel midir yoksa fazla mi kullanıyorum anlamadim aşırı bir dökülme mevcut :KK43: yarım avuç iki güne bi duş alirim en geç bir de keratin bakım yagi kullanmıştım dün.

Az önce saçlarımın yarısını banyoda bıraktım burada hazır konusu olmuşken bıotin urban şampuanı almıştım mevsimsel midir yoksa fazla mi kullanıyorum anlamadim aşırı bir dökülme mevcut :KK43: yarım avuç iki güne bi duş alirim en geç bir de keratin bakım yatı kullanmıştım dün.
Cildiyeye bir görün bnce cnm

Ben de aslında her zaman pozitif değilim ama uzun vadede her şeyin benim için iyi olacağına her şeyin güzel olacağına inanıyorum genel resimde aralarda ufak ufak delirmeler oluyor ama olsun
Bende hep güzel olacağını düşünüp olumsuzluk olursa hemen demoralize olup daha kotu olacakmış gibi hissediyorum ama vazgeçmeyip çıkış yolları kovalayıp bisiler bulunca gene pozitife yükseliyorum😅 bknz: kivirlarin gitmesi ve kıvırcık marketle tanışmam 😛

aramızdaki öğretmenlere ve çocuğu okula başlayacak arkadaşlara iyi bir eğitim öğretim dönemi diliyorum.umarım sağlıkla sorunsuz mutlu geçer. :KK200:
Teşekkür ederimm 🥰 hepimiz için tüm veli öğretmen öğrenciler için kazasız belasız hastalıksız bol sağlıklı verimli bı dönem olsun inşallah 🍀🍀🍀

Az önce saçlarımın yarısını banyoda bıraktım burada hazır konusu olmuşken bıotin urban şampuanı almıştım mevsimsel midir yoksa fazla mi kullanıyorum anlamadim aşırı bir dökülme mevcut :KK43: yarım avuç iki güne bi duş alirim en geç bir de keratin bakım yagi kullanmıştım dün.
dönemsel olabiliyor .devam ederse vitamin takviyesi yapın.ben perfectil kullanıyordum.ayrıca günde 1 avuç kabak çekirdeği yiyin.

Tahlillerde bı sorun var mı ? Benim en son b12 çok düşük çıkmıştı dökülmem ciddi boyutlarda olmasa da bayağı vardı. Çok ilginç sarıya dönünce azaldı bayağı gerçi boya sonrası kesim de oldu ama biksc gündür biotin ve b12 takviyesi alıyorum Solgar in o da etkiliyor olabilir. Biotin içeriden alınınca da direk saçlara gidiyor. Buradaki arkadaşlar xpecia ve bı hap daha kullanıyordu ismini unuttum

Çok teşekkür ederim şimdi ürün yorumlarına baktım benim gibi çok bahseden olmuş demirim dusuuk benim aslında. Dikkat edicem🙏🙏🙏
urban care in saç serumunu da kullanmıştım.saçın nemini alıp diplere fıs fıs sıkılıyor.ben de de bir ara dökülme başlamıştı.vitamin takviyesi kabak çekirdeği artı serumla durdurdum.ducray vermişti dr kullanmıştım öyle fazla bir etkisi olmadı.çok da pahalıydı.urban care bence aynı işi görüyor.

Back
X