Güzellik rutinleri

cosmedin tüm ürünleriyle cildim barıştı.celenes jel temizleyici bitsin cosmedin jeline geçeceğim.enzim peeling i harika yağ bazlı temizleyicisi de.başka ürünleri de deneyeceğim bu markada.
Çok iyi cildinin anlaşması iyi olmuş fiyatı da makul zaten bütçe dostu

Salisilik ok de glikolik peki? Çünkü salisilik sadece fiddy için kullanmayı düşünüyorum
daha iyi anlaşır canım 👌
Screenshot_20220604_122619.webp

Cylinge ne diyorsun zaten çoğu rutin böyle olmuyor mu😀
Yani benim de az çok böyle ama ben asit kullanınca ertesi gün değil de araya bir gün koyup o günü bariyer onarıp besleyip ertesi gün retinol kullanıyorum direkt ertesi günmüş bu mantık.

Selam beybiler, dostlar. Uzun zamandır girmiyordum; Covid oldum ağır atlattım maalesef. Sonra yıllık izin vs derken, şifremi hatırlayamadım, hatırlamak da istemedim işlerim aşırı yoğundu. Birkaç kez sayfaya baktım, okudum. S sebbo 'nun tüm sorularını, ürünlerle olan mücadelesini falan hep gördüm, konuya hakimim :KK48: Yalnız bir şeye cevap yazmazsam çatlarım:
Ya üzmeyin bni tm devam edeceğim işte yüzum sivilce tarlası olsada c vitamini lekelere iyi geldiği için kullanmak istiyorum su sivilceler geçsin onada bakcam 😁🤣
Yani şu mesaj beni benden aldı... Niacinamide de leke tedavisi yapar, cilt tonunu eşitler, cilt rengini açar... Zaten saymakla bitiremediler aylarca, hepsini bir çırpıda okudum. :)) Cvit almakta ısrar etmemelisin, cildini yormamalısın. Önce düzenli niacinamide kullanıp cilt bariyerini güçlendirmelisin. Ben de ilk başladığımda 7-8 sivilcem birden çıkıyordu ama zaten niacinamide sivilceleri de hemen geçiriyor, iz de bırakmıyor. Bir de çok ürün alıp rutinini kalabalıklaştırma derim. Bunları yazmazsam cidden çatlardım. :KK48:

Neyse... Bu arada Watsons'ta 400 TL'ye 200 TL veriyor, gelmişken onu da duyurayım. Öpüldünüz.

Selam beybiler, dostlar. Uzun zamandır girmiyordum; Covid oldum ağır atlattım maalesef. Sonra yıllık izin vs derken, şifremi hatırlayamadım, hatırlamak da istemedim işlerim aşırı yoğundu. Birkaç kez sayfaya baktım, okudum. S sebbo 'nun tüm sorularını, ürünlerle olan mücadelesini falan hep gördüm, konuya hakimim :KK48: Yalnız bir şeye cevap yazmazsam çatlarım:

Yani şu mesaj beni benden aldı... Niacinamide de leke tedavisi yapar, cilt tonunu eşitler, cilt rengini açar... Zaten saymakla bitiremediler aylarca, hepsini bir çırpıda okudum. :)) Cvit almakta ısrar etmemelisin, cildini yormamalısın. Önce düzenli niacinamide kullanıp cilt bariyerini güçlendirmelisin. Ben de ilk başladığımda 7-8 sivilcem birden çıkıyordu ama zaten niacinamide sivilceleri de hemen geçiriyor, iz de bırakmıyor. Bir de çok ürün alıp rutinini kalabalıklaştırma derim. Bunları yazmazsam cidden çatlardım. :KK48:

Neyse... Bu arada Watsons'ta 400 TL'ye 200 TL veriyor, gelmişken onu da duyurayım. Öpüldünüz.
S sepyazeytin öncelikle çok geçmiş olsun iyilesmene aramıza dönmene sevindim c vitamini almayacağım cildimi temizleyene kadar şimdilik su ürünlerle devam edeceğim rutinime

Eklentiler

• IMG_20220907_200344.webp
    IMG_20220907_200344.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2022-09-01-22-11-45-924_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-09-01-22-11-45-924_com.android.chrome.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 30
  • cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20220806_120751.webp
    IMG_20220806_120751.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20220613_172326.webp
    IMG_20220613_172326.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2022-05-04-09-45-11-376_com.zhiliaoapp.musically.webp
    Screenshot_2022-05-04-09-45-11-376_com.zhiliaoapp.musically.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 23
  • images (4).webp
    images (4).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 29
S sepyazeytin çok geçmiş olsun kötü günler geride kalmış olsun inşallah 💐💐
Hoşgeldin ve Watsons topik sorumlusu olarak teşekkür ederizz😛
Watsons kampanya duyurusu ile dönmüş oldum, yazarken ben de güldüm valla :KK53: Hoş bulduk canım, Covid belası gitsin, bir daha gelmesin.

Watsons kampanya duyurusu ile dönmüş oldum, yazarken ben de güldüm valla :KK53: Hoş bulduk canım, Covid belası gitsin, bir daha gelmesin.
Aminnn 🙏🥰Marc Anthony var mıydı Watsons da o olursa saç kıvırcık setini alırım yoksa Banderas in parfümü var geçmiş zamanda kullanmıştım fiyatı ucmamissa alırım

Watsonsa uğrarsam birşey almadan çıkmam msj gelip duruyor zor tutuyorum kendimi 🤣🤣
Elite üyeyim, bana sms falan gelmiyor, çok ihmal ediyorlar beni 🤣
Aminnn 🙏🥰Marc Anthony var mıydı Watsons da o olursa saç kıvırcık setini alırım yoksa Banderas in parfümü var geçmiş zamanda kullanmıştım fiyatı ucmamissa alırım
Marc Anthony var canım, memnun musun? Ben Urban alıyorum, tepeden yanmış ve kestirmek zorunda kaldığım saçlarımı bayağı düzeltti. Bu arada senin rinoplasti düşüncen vardı, ameliyat olmayı istiyor musun hâlâ?

Merhabalarcvit ve niacinemid aynı kullanilmiyomus ben bilmiyordum onu arada sürüyordum yeni rutin olusturucam şimdi nemlendirici tavsiyeniz var mi.

sen keşke hiç cilt bakımına başlamasaydın bunu ilk kez birine söylüyorum...çünkü boşa konuştuğumu düşünüyorum ...yüzün eskiden siyah nokta doluydu bazı yerleri çok kuru bazı yerleri çok yağlıydı ,hassasiyet vardı sivilce lekesi doluydu ve sivilcelerin vardı buraya hep resimler yükledin gördük o harika dediğin cildini ,aynen haftada 1 kullan daha önceki yaptığın yanlış cilt bakımı gibi harika olur hemde hiç işe yaramaz süper ötesi olur harikasın özellikle hergün kullanılmalı dedim ya sen özellikle ne dersem tersini yap süpersin

sana altda çıkmayı bekleyen sivilceleri bir anda kusacak 1 ay sonra etkisini görmeye başlayacaksın tedavi edecek dememişim gibi davran böyle

sen elindekileri sat alan olur ,bırak cilt bakımını ben çok ama çok ciddiyim .şimdi bunu okuyanlar bilmeyenler bu kadın neden sinirlendi diyecekler 1-2 ay öncesinden ömrümün nasıl törpülendiğini bilseler....
Ben de su an da sivilce kusuyorum bariyer onarılıyor bence dediğiniz gibi

Marc Anthony var canım, memnun musun? Ben Urban alıyorum, tepeden yanmış ve kestirmek zorunda kaldığım saçlarımı bayağı düzeltti. Bu arada senin rinoplasti düşüncen vardı, ameliyat olmayı istiyor musun hâlâ?
Olabilir söyle ihmal etmesinler balım seni 😁🥰

Hiç kullanmadım ama okuduysan gormussundur saclarıma yoğun sarı paketler attirinca yanma yıpranma kopma vs olmadı fakat kivirlar geniş dalgaya döndü. Daha üst segment ürünlerden önce Marc in kıvırcık serisine şans vereyim dedim. Urban in hangisini kullanıyorsun biotinli mor olanını mi

Var bu arada yaptıracam okulda bı arkadaş ve müdür yardımcısının eşi de yaptırmış özelde. Ben şehir Hastanesi'nde kızımın geniz ameliyatını yapan doktordan randevu aldım çok yoğun 2024 e verdi ama orada çalışan enişte ve görümcemden rica edip daha erkene almasını isticem Şubat tatiline denk gelirse süper olur.yoksa burda yaptıranlarin doktorları da meşhur onların kapısını çalacağım.

55 yaşlarında olan bı kadın da burda bı profesore göz kapaklarını aldırmış çok ifadesi değişmiş ama o işlemi sevmedim keskin ifade vermiş gibi geldi maskulen

Hiç kullanmadım ama okuduysan gormussundur saclarıma yoğun sarı paketler attirinca yanma yıpranma kopma vs olmadı fakat kivirlar geniş dalgaya döndü. Daha üst segment ürünlerden önce Marc in kıvırcık serisine şans vereyim dedim. Urban in hangisini kullanıyorsun biotinli mor olanını mi
Evet, okudum yazdıklarını. Dökülmem vardı, biotin serisini aldım çok iyi geldi. Yanıklara iyi gelsin diye de İntense serisinin spreyini ve yoğun bakım kremi aldım. İnsense ürünleri saç uçlarını bayağı onardı, düzgünleştirdi. Biotinli olan seriye devam ediyorum, ciddi anlamda durdurdu dökülmeyi.

Back
X