- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Hangi serum buKızlar bn serumu hergun kullanmayı birakicam hafta da bire indiriyorum temizlikten sonra harika olan yüzüm mahvolmaya başladi çünkü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi serum buKızlar bn serumu hergun kullanmayı birakicam hafta da bire indiriyorum temizlikten sonra harika olan yüzüm mahvolmaya başladi çünkü![]()
Hangi serum bu bu canım
Biraz kullanayım ona göre yorumlarım. İyi çıkarsa süper olur zaten flaş olmayan hali bile pahalı değil olduğu şeye göre 220 mi neydi. Ben zaten profosyenel dansçıyım falan diyormuşum böyle bir şizofreni delirme hali :) Evet ya inşallah iyi koruyordur yani boşa hamallık yapmışız eziyet olmuş bu zamana kadar :)Aaa Grace day hiç duymadım.ben güya tetinal diyordum ama saçıma ayırmak zorunda olduğum bütçe çok daha öncelikli sanki.ama güzel diyorsan flaş indirim kovalayıp bı ara alabilirim
Ya barulab öyle efsane dimi bende kullanıyorum az kaldı yok böyle konfor sürerken anlamıyorsun bile bitisteki nemli canlı duruşuna da bayılıyorum.bitince manyonunkini açarım.
Spor aşkın böyle devam ettikçe elbet Bir gün kavuşursunuz canımzumba da çok eğlenceli geçen çarşamba yaptık insan kendini profesyonel dansçı gibi hissediyor
![]()
sen keşke hiç cilt bakımına başlamasaydın bunu ilk kez birine söylüyorum...çünkü boşa konuştuğumu düşünüyorum ...yüzün eskiden siyah nokta doluydu bazı yerleri çok kuru bazı yerleri çok yağlıydı ,hassasiyet vardı sivilce lekesi doluydu ve sivilcelerin vardı buraya hep resimler yükledin gördük o harika dediğin cildini ,aynen haftada 1 kullan daha önceki yaptığın yanlış cilt bakımı gibi harika olur hemde hiç işe yaramaz süper ötesi olur harikasın özellikle hergün kullanılmalı dedim ya sen özellikle ne dersem tersini yap süpersinKızlar bn serumu hergun kullanmayı birakicam hafta da bire indiriyorum temizlikten sonra harika olan yüzüm mahvolmaya başladi çünkü![]()
şu milyon kere önce altdakileri temizleyecek dediğimiz nem veren leke gideren sivilce tedavisi yapan niacinamade dan bahsediyor hergün kullanılması gereken ve mutlaka herkesde çıkmayı bekleyen altdaki sivilceleri kusturuyor ya, ondan bahsediyor halbuki altda o kadar çok sivilce olmasının sebebi de kendisinin bu zamana kadar korkunç kötü ürünler kullanmasıydı , tam işe yaramaya serum çalışmaya başlamış bırakcam diyorHangi serum bu
aynen başlayabilir isteyen herkes artık zamanı...
Fiddy yontemi ile acilis yapayim. Uzun zamandir yapmamistimaynen başlayabilir isteyen herkes artık zamanı...
fidyy yöntemi için tekrar yazıyorum nasıl yapılacağını...
hafta sonu akşam temizlenmiş cilde salisilik asitli tonik sürülüyor , 15-20 dk bekleyin ,üstüne kil maskesi sürün 10 dk bekleyin duru suyla yıkayıp kurulayın, sonra yağ bazlı temizleyici sürün 10 dk bekleyin masaj yapın iyice durulayın süt kıvamına gelsin aksın sonra da su bazlı temizleyiciyle yağ bazlı temizleyiciyi de temizleyin sonra da niacinimade serum sürün bu kadar...
en sevdiğim ve önereceğim salisilikler bunlar
![]()
Cilt Tonu Eşitleyici Kırmızı Peeling Cilt Serumu 30ml | The Purest Solutions
The Purest Solutions'ın Cilt Tonunu Eşitleyen ve Cildi Yenileyen Kırmızı Peeling Serumu ile daha aydınlık ve dengeli bir cilt tonu elde edin. Şimdi satın alın!thepurestsolutions.com
![]()
Glikolik Asit Mavi Tonik Gözenek Sıkılaştırıcı 200ml | The Purest Solutions
The Purest Solutions'ın Glikolik Asit Mavi Tonik ile gözeneklerinizi sıkılaştırın ve cildinizi tazeleyin. Şimdi satın alın!thepurestsolutions.com
kuru ve hassas ciltler sadece siyah nokta ve kapalı komedonlarının olduğu bölgeye uygulasın yağlı ciltler de t bölgesine
tüm yüze gerek yok...
bunu yaptığınız zaman 2 gün boyunca asla enzim peeling yapmak epilasyon vb yapmak güneşte gezmek yok.asla ama asla...
Az önce inkey list'in alpha arbutin'ini aldim.Göz altinda morluk olan ve bundan kurtulmus birisi var mi acaba? Isik dolgusu yapan ya da kremlerle, ya da özel bir diyetle bu sorunu cözen? Kafein gecici bir cözüm o yüzden bende ise yaramadi. Göz maskeleri ise yaramadi. Isik dolgusunun morluga etki etmedigini duydum ve de gülümseyince gözalti torbalanmasi yapar diye cekiniyorum ondan da. Burada su kapatici söyle mükemmel diye yazdiginiz tüm kapaticilar bende mevcut ve yine de ise yaramiyor ya da o kadar kalin sürmem gerekiyor ki gözaltlarim bir acayip görünüyor. Kapatici degil de kalici bir cözüm varsa ögrenmek isterim. Yüz yogasi yaptim, uykuma dikkat ettim, alkol sigara yok. Makarna vs yerim ama sekere/tatliya düskün degilim. Belki tuzu azaltabilirim ama o da zor geliyor. Bu serumlar benim cildimi temizledi, siyah nokta ve gözenekleri yok etti, ama göz altima bir fayda etmediler. Yas 35![]()
bn böyle dedim evet bugün sabah kalkıp cildimde çıkan sivilcelerini görünce şok oldum ona rağmen akşam rutinimde bugün yine kullandım evde olsam takmam da iştekilerdr laf edince deli oldum yazdım öyle peki dediğin gibi olsun bitirene kadar hergun kullanacağım bakalım nolcak Sakin ol tatlım büyük konuşma sonuçta ne karar verirsem bedeli bn ödüyorum sizlik bir durum yokşu milyon kere önce altdakileri temizleyecek dediğimiz nem veren leke gideren sivilce tedavisi yapan niacinamade dan bahsediyor hergün kullanılması gereken ve mutlaka herkesde çıkmayı bekleyen altdaki sivilceleri kusturuyor ya, ondan bahsediyor halbuki altda o kadar çok sivilce olmasının sebebi de kendisinin bu zamana kadar korkunç kötü ürünler kullanmasıydı , tam işe yaramaya serum çalışmaya başlamış bırakcam diyordaha beni kesse de artık kendisine nokta bile yazmayacağım yemin ediyorum
valla ben nisayı haklı buldum.herkes sana ne yazıyorsa tmm diyorsun sonra da tam aksini yapıyorsun.vazelin bile sürmeye kalktın cildine.kadın cilt bakımı uzmanı onun bilgilerini sorguluyorsun.sen nasıl biliyorsan öyle yap sebbo.sanki bizler sana ürün aldırıp paranı da boşa harcatıyormuş gibi davranıyorsun yorumlarınla.valla seni seviyordum ama ben de yoruldum diğer üyelerde.bn böyle dedim evet bugün sabah kalkıp cildimde çıkan sivilcelerini görünce şok oldum ona rağmen akşam rutinimde bugün yine kullandım evde olsam takmam da iştekilerdr laf edince deli oldum yazdım öyle peki dediğin gibi olsun bitirene kadar hergun kullanacağım bakalım nolcak Sakin ol tatlım büyük konuşma sonuçta ne karar verirsem bedeli bn ödüyorum sizlik bir durum yok![]()
Nisanin cilt bakım uzmanı olduğunu bilmiyordum şuan öğrendim ikincisi de evt en başlarda nisanın dediklerini almadim ama sonradan hepsini tek tek alıyorum ve düzenli kullanıyorum sadece çok fazla sivilce çıkarınca aniden dışardan da kötü yorumlar alınca bir anlık gafletle öyle yazdım korktum çünkü sivilce bnden kolay kolay gitmiyor çıkinca bugünde kullandım kullanmaya devam ediyorum bakalım neler olacak yarınida arbutin ekleyeceğim listeyevalla ben nisayı haklı buldum.herkes sana ne yazıyorsa tmm diyorsun sonra da tam aksini yapıyorsun.vazelin bile sürmeye kalktın cildine.kadın cilt bakımı uzmanı onun bilgilerini sorguluyorsun.sen nasıl biliyorsan öyle yap sebbo.sanki bizler sana ürün aldırıp paranı da boşa harcatıyormuş gibi davranıyorsun yorumlarınla.valla seni seviyordum ama ben de yoruldum diğer üyelerde.
Hayırlı olsun bnmde yeni cicim yarın gelecek inşallah bekliyorum heyecanlaDayanamayip 2 urun aldim![]()
Niye aldim![]()
3 Seconds Starter - Hyaluronic Acid
Eki Görüntüle 3129617
Birde sampuan aldim
Hem büyük boy uygun fiyat diye hemde merak ettigim sampuandi.
Elma sirkeli sampuan almistim o bitti. Ve stok da yok maalesef bayadir. Aldigimda 3 kutu almistim.
Niasinamide aslında diğer serumlara göre en az irritasyon yapacak bı içerik. Kusturmasi belki iyidir kötüleri atıp düzelme işaretidir. Rouctanne kullananlar böyle oluyor bildiğim önce bı sağlam sivilce döküyor sonra bebek popisi gibi oluyormuş.Bu serum cnmAtart
1 haftadır bend e niacinamide kullanıyırum.cildim kusmaya başladı bile ki yüzümde sivilce yoktu tek tük minik çıkardı.ama alttakiler çıkıyor şu an.senin gibi telaşa kapılmadım.sivilceli gezsem ne olacak?1 aya kalmaz alttaki tüm çıkacaklar kusar cildim daha güzel olur.ürünlerden 1 haftada etki bekliyorsun.en pahalı ürün bile bunu yapamaz.senin zaten sağlıklı bir cildin yoktu.bir kaç ürün aldın onları da 15 gün kullandın diye mucize mi bekliyordun?sağ şakağımda leke oluştu mesela.ondan kurtulmam bir 6 ay sürer bunu biliyorum.2 leke ürünü alıp 1 ayda kurtulmayı beklemiyorum.Nisanin cilt bakım uzmanı olduğunu bilmiyordum şuan öğrendim ikincisi de evt en başlarda nisanın dediklerini almadim ama sonradan hepsini tek tek alıyorum ve düzenli kullanıyorum sadece çok fazla sivilce çıkarınca aniden dışardan da kötü yorumlar alınca bir anlık gafletle öyle yazdım korktum çünkü sivilce bnden kolay kolay gitmiyor çıkinca bugünde kullandım kullanmaya devam ediyorum bakalım neler olacak yarınida arbutin ekleyeceğim listeye
Ya üzmeyin bni tm devam edeceğim işte yüzum sivilce tarlası olsada c vitamini lekelere iyi geldiği için kullanmak istiyorum su sivilceler geçsin onada bakcamNiasinamide aslında diğer serumlara göre en az irritasyon yapacak bı içerik. Kusturmasi belki iyidir kötüleri atıp düzelme işaretidir. Rouctanne kullananlar böyle oluyor bildiğim önce bı sağlam sivilce döküyor sonra bebek popisi gibi oluyormuş.
Ama sen fazla pimpriklisin ya bildiğini okuyacak ya sabredip sonuca gideceksin.fluencarlar ben Winston gibi bağımlılar envayi ürün deniyor iyi geliyor gelmiyor bitirmeden Emin olamazsin.sen Niasin haftada 1 e düşürmeyi düşünürken direk cvit alayım i nasıl düşündüno baktığında daha güçlü bir asit ve tek başına daha farklı hassasiyet yaratabilirdi.
Neyse kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle hareket et bundan sonra burdskiler ölü taklidi yapacaklar biz evde yohuzz diyecekler![]()
Bekleyeceğim bakalım cnm ya sabır diyorum umarım güzel olur herşey1 haftadır bend e niacinamide kullanıyırum.cildim kusmaya başladı bile ki yüzümde sivilce yoktu tek tük minik çıkardı.ama alttakiler çıkıyor şu an.senin gibi telaşa kapılmadım.sivilceli gezsem ne olacak?1 aya kalmaz alttaki tüm çıkacaklar kusar cildim daha güzel olur.ürünlerden 1 haftada etki bekliyorsun.en pahalı ürün bile bunu yapamaz.senin zaten sağlıklı bir cildin yoktu.bir kaç ürün aldın onları da 15 gün kullandın diye mucize mi bekliyordun?sağ şakağımda leke oluştu mesela.ondan kurtulmam bir 6 ay sürer bunu biliyorum.2 leke ürünü alıp 1 ayda kurtulmayı beklemiyorum.