seni iyi tanıdım seveceğine eminimAy dur, hemen Trendyol'da favori yapayım. Almazsam çatlarım.
Nisaaaaaa, %4 Niacinamide içeriyormuş buudermoskin arbutin svrnin daha nemli bitişlisi gibi sana öyle diyeyim , sivilce yapmıyor nem veriyor yapış yapış değil
evet dermoskin,effectha,svr niacinimade içeriğinde aynı yüzdelikteNisaaaaaa, %4 Niacinamide içeriyormuş buuay ben bunu yerimmmm. Haftada 3 mü kullananıyorsunuz bunu beybi?
Yaaa çok tatlısınız skinkeyr cankilik böyle bir şey :) Yani o krem. Krem formda bir şey istiyorsanız olur güzel yani. Ağır da değil o kadar mesela kışın benim yanakalırma nemi biraz az gelmişti.Purest bitince ona da mı bi' el atsam acaba? Gerçi arbutin yoğun bir serum, yaza kadar ancak biter. Gelir gelmez kafamı karıştırmaya başladınız bak ya
Serumun linkini atar mısınGöz çevresi en problemli bölgem. 2 plastik cerrahla görüştüm, dermatolglara gittim... En sonunda ışık dolgusu yaptırmaya karar verdim buradakiler de bilir. Sonra Purest'in serumunu kullanayım dedim. 10 Haziran'da başladım kullanmaya. Serum kurutuyor, geriyor. Üzerine bir de Pure Beauty yaşlanma karşıtı göz çevresi kremini aldım. Sabırla devam ettim, ışık dolgusunu erteledim. Şimdi beni gören herkes, göz çevremin daha aydınlık olduğunu söylüyor. Görüştüğüm doktorlardan birinin yanına tekrar gittim geçen hafta, ışık dolgusuna gerek yok dedi. Demek ki düzelme var. Ben çok fark edemiyorum ama herkes öyle söylediğine göre değişim varmış demek ki.
Şimdi de dudaklarıma taktım kafayı, dolgu yaptırayım diye düşünüyorumkendimde uğraşacak bir şey buluyorum sürekli
kesinlikle ... yağlı ciltli biri olarak bana nemi tam geldi her cilt tipine uyar fakat kuru ve kuruya dönük karmalar belki essense tarzı bir tonikle nem ekstra nem desteği sağlayabilir pammmuk gibi yapıyorYaaa çok tatlısınız skinkeyr cankilik böyle bir şey :) Yani o krem. Krem formda bir şey istiyorsanız olur güzel yani. Ağır da değil o kadar mesela kışın benim yanakalırma nemi biraz az gelmişti.
Hangisi bulamadım link atAr misiniz purestin de goz serumumu acabaGöz çevresi en problemli bölgem. 2 plastik cerrahla görüştüm, dermatolglara gittim... En sonunda ışık dolgusu yaptırmaya karar verdim buradakiler de bilir. Sonra Purest'in serumunu kullanayım dedim. 10 Haziran'da başladım kullanmaya. Serum kurutuyor, geriyor. Üzerine bir de Pure Beauty yaşlanma karşıtı göz çevresi kremini aldım. Sabırla devam ettim, ışık dolgusunu erteledim. Şimdi beni gören herkes, göz çevremin daha aydınlık olduğunu söylüyor. Görüştüğüm doktorlardan birinin yanına tekrar gittim geçen hafta, ışık dolgusuna gerek yok dedi. Demek ki düzelme var. Ben çok fark edemiyorum ama herkes öyle söylediğine göre değişim varmış demek ki.
Şimdi de dudaklarıma taktım kafayı, dolgu yaptırayım diye düşünüyorumkendimde uğraşacak bir şey buluyorum sürekli
Tonigin linki var mi acabakesinlikle ... yağlı ciltli biri olarak bana nemi tam geldi her cilt tipine uyar fakat kuru ve kuruya dönük karmalar belki essense tarzı bir tonikle nem ekstra nem desteği sağlayabilir pammmuk gibi yapıyor
Arbutin serumla kullanılır mi. Dernoskinin peptitli yüz nemlendirici su nasıl alınır mi sizcedermoskin arbutin svrnin daha nemli bitişlisi gibi sana öyle diyeyim , sivilce yapmıyor nem veriyor yapış yapış değil
dermoskin arbutin svrnin daha nemli bitişlisi gibi sana öyle diyeyim , sivilce yapmıyor nem veriyor yapış yapış değil
Sepete attım beybiler. Akşama kadar bekler, gece dayanamam alırım, kendimi tanıyorumBen de çok sevmiştim dermoskin arbutin. İlk arbutin ürünümdü sonra hayranı oldum süreli bir arbutin aşkı oldu ki sormayın :)
arbutin hangi serumla kullanılır mı? o kısmı anlayamadım geçen gün neler üst üste kullanılabilir resmini göndermiştim aslındaArbutin serumla kullanılır mi. Dernoskinin peptitli yüz nemlendirici su nasıl alınır mi sizce
https://www.trendyol.com/effectha/cream-yagli-karma-ciltler-p-120640243 bunu alabilirsinSepete attım beybiler. Akşama kadar bekler, gece dayanamam alırım, kendimi tanıyorumMutlaka almalısın dediğiniz başka ne var şu mevsimde? Onları da gözüme kestireyim, hedefe odaklanayım beybiler.
inan bana dermoskin kullansan pure de neymiş boşa zaman kaybetmişim dersin
Doa kozmetik evet dolapta saklayın diyorlar normalde benim dolapta dkaşama huyum yoktur ama c vitaminlerini ve çok kullanamadım bir kaç ürünü kullandım doaları buzdolabınfa saklıyorum. Dinlemek lazım markayı. Yani istersen bölgesel kullan uzun süre gitsin dersen ya da ilk başta test etmek için sıkıntı oluyor mu diye ama sonra tüm yüze sürebilirsin genel bir aydınlatma verir. Ben tüm yüzüme sürerek kullandım bunu. Sonra yıkama tabii ki yüzünü. Hayırlı olsun şifa olsun inşallah çok iyi gelir girl.Kızlar geldi günlerdir bekledigim bunu akşam kullanacağım puresti niacamideyi sabah kullanacagim dediğiniz gibi inşallah tek kafama takılan şu aldığım yerde buzdolabında saklayın yazıyor bn nasıl yapayim birde bunu sadece sivilce izlerinin olduğu yere kullanıyoruz değil mi birde sürdükten sonra yüzümü yıkamama gerek yok değil mi[ sabaha kadarUSER=585786] N nscckts [/USER] S SkinkeyrloverWings06
Cvp verdiğin çok tşk ederim bnde buzdolabında saklarım dediğin gibi bir bölgemde denerim belli süre sıkıntı olmazsa tüm yüze uygularim son sorum her gün kullanmamayayim dimi hafta da bir kullanmakla başlayayım ise diyorum alıştıra alıştıra gideyim doğru olurmu S SkinkeyrloverDoa kozmetik evet dolapta saklayın diyorlar normalde benim dolapta dkaşama huyum yoktur ama c vitaminlerini ve çok kullanamadım bir kaç ürünü kullandım doaları buzdolabınfa saklıyorum. Dinlemek lazım markayı. Yani istersen bölgesel kullan uzun süre gitsin dersen ya da ilk başta test etmek için sıkıntı oluyor mu diye ama sonra tüm yüze sürebilirsin genel bir aydınlatma verir. Ben tüm yüzüme sürerek kullandım bunu. Sonra yıkama tabii ki yüzünü. Hayırlı olsun şifa olsun inşallah çok iyi gelir girl.
Alıştıra alıştıra başlarsın bence de iyi olur.Cvp verdiğin çok tşk ederim bnde buzdolabında saklarım dediğin gibi bir bölgemde denerim belli süre sıkıntı olmazsa tüm yüze uygularim son sorum her gün kullanmamayayim dimi hafta da bir kullanmakla başlayayım ise diyorum alıştıra alıştıra gideyim doğru olurmu S Skinkeyrlover
Çok tşk ederim cnm işyerime geldi ürün akşama kadar çantam da muhafaza etmek zorunda kaldım buzdolabına koydum şimdi yarın akşam başlayayım bari kullanmaya çok heyecanliyimAlıştıra alıştıra başlarsın bence de iyi olur.
Online alışveriş batağına düştün mü sen de bebeksu :) C vitamini aşkın gene depreşir onu da alırsın belki :) Bekle ama daha değil bence.Çok tşk ederim cnm işyerime geldi ürün akşama kadar çantam da muhafaza etmek zorunda kaldım buzdolabına koydum şimdi yarın akşam başlayayım bari kullanmaya çok heyecanliyimS Skinkeyrlover
Yok yok c vitamini için çok erken daha geçte olsa farkettim enzim peeling var sırada cildim buna da alışsın daOnline alışveriş batağına düştün mü sen de bebeksu :) C vitamini aşkın gene depreşir onu da alırsın belki :) Bekle ama daha değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?