Güzellik rutinleri

dermoskin arbutin svrnin daha nemli bitişlisi gibi sana öyle diyeyim , sivilce yapmıyor nem veriyor yapış yapış değil
Nisaaaaaa, %4 Niacinamide içeriyormuş buu ay ben bunu yerimmmm. Haftada 3 mü kullananıyorsunuz bunu beybi?

Nisaaaaaa, %4 Niacinamide içeriyormuş buu ay ben bunu yerimmmm. Haftada 3 mü kullananıyorsunuz bunu beybi?
evet dermoskin,effectha,svr niacinimade içeriğinde aynı yüzdelikte purestde niacinimade oranı daha fazla onda da sadece niacinimade ve çinko var, dermoskin-effectha ve svr çok zengin içerikli... şey gibi joker ürünler gibi hepsi bir arada

canım ben efecthada dermoskin purestde svr hepsini mutlaka kullanıyorum ama şöyle o an cildimin ihtiyacına göre genelde haftada 3-4 akşam kesin arbutin dermoskin rutinimde var onda zaten niacinimade da var bingo ikisi bir arada , sabah daha çok svr kullanıyorum mevsim geçişlerinde ya da cansız hissettiğimde effetctha kışın da purest kullanıyorum sabahları o daha nemli bitişli diye

Purest bitince ona da mı bi' el atsam acaba? Gerçi arbutin yoğun bir serum, yaza kadar ancak biter. Gelir gelmez kafamı karıştırmaya başladınız bak ya
Yaaa çok tatlısınız skinkeyr cankilik böyle bir şey :) Yani o krem. Krem formda bir şey istiyorsanız olur güzel yani. Ağır da değil o kadar mesela kışın benim yanakalırma nemi biraz az gelmişti.

Serumun linkini atar mısın

Yaaa çok tatlısınız skinkeyr cankilik böyle bir şey :) Yani o krem. Krem formda bir şey istiyorsanız olur güzel yani. Ağır da değil o kadar mesela kışın benim yanakalırma nemi biraz az gelmişti.
kesinlikle ... yağlı ciltli biri olarak bana nemi tam geldi her cilt tipine uyar fakat kuru ve kuruya dönük karmalar belki essense tarzı bir tonikle nem ekstra nem desteği sağlayabilir pammmuk gibi yapıyor

Hangisi bulamadım link atAr misiniz purestin de goz serumumu acaba
Ben de düşünüyorum dudak dolgusu yeniletmek lazımmış ama hep.

dermoskin arbutin svrnin daha nemli bitişlisi gibi sana öyle diyeyim , sivilce yapmıyor nem veriyor yapış yapış değil
Ben de çok sevmiştim dermoskin arbutin. İlk arbutin ürünümdü sonra hayranı oldum süreli bir arbutin aşkı oldu ki sormayın :)
Sepete attım beybiler. Akşama kadar bekler, gece dayanamam alırım, kendimi tanıyorum Mutlaka almalısın dediğiniz başka ne var şu mevsimde? Onları da gözüme kestireyim, hedefe odaklanayım beybiler.

Arbutin serumla kullanılır mi. Dernoskinin peptitli yüz nemlendirici su nasıl alınır mi sizce
arbutin hangi serumla kullanılır mı? o kısmı anlayamadım geçen gün neler üst üste kullanılabilir resmini göndermiştim aslında
dermoskin çok iyi marka herşeyini kullanabilirsiniz
Sepete attım beybiler. Akşama kadar bekler, gece dayanamam alırım, kendimi tanıyorum Mutlaka almalısın dediğiniz başka ne var şu mevsimde? Onları da gözüme kestireyim, hedefe odaklanayım beybiler.
https://www.trendyol.com/effectha/cream-yagli-karma-ciltler-p-120640243 bunu alabilirsin

Kızlar geldi günlerdir bekledigim bunu akşam kullanacağım puresti niacamideyi sabah kullanacagim dediğiniz gibi inşallah tek kafama takılan şu aldığım yerde buzdolabında saklayın yazıyor bn nasıl yapayim birde bunu sadece sivilce izlerinin olduğu yere kullanıyoruz değil mi birde sürdükten sonra yüzümü yıkamama gerek yok değil mi[ sabaha kadarUSER=585786] N nscckts [/USER] S Skinkeyrlover Wings06

Eklentiler

• IMG_20220915_190744.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Doa kozmetik evet dolapta saklayın diyorlar normalde benim dolapta dkaşama huyum yoktur ama c vitaminlerini ve çok kullanamadım bir kaç ürünü kullandım doaları buzdolabınfa saklıyorum. Dinlemek lazım markayı. Yani istersen bölgesel kullan uzun süre gitsin dersen ya da ilk başta test etmek için sıkıntı oluyor mu diye ama sonra tüm yüze sürebilirsin genel bir aydınlatma verir. Ben tüm yüzüme sürerek kullandım bunu. Sonra yıkama tabii ki yüzünü. Hayırlı olsun şifa olsun inşallah çok iyi gelir girl.

Cvp verdiğin çok tşk ederim bnde buzdolabında saklarım dediğin gibi bir bölgemde denerim belli süre sıkıntı olmazsa tüm yüze uygularim son sorum her gün kullanmamayayim dimi hafta da bir kullanmakla başlayayım ise diyorum alıştıra alıştıra gideyim doğru olurmu S Skinkeyrlover

Alıştıra alıştıra başlarsın bence de iyi olur.

Alıştıra alıştıra başlarsın bence de iyi olur.
Çok tşk ederim cnm işyerime geldi ürün akşama kadar çantam da muhafaza etmek zorunda kaldım buzdolabına koydum şimdi yarın akşam başlayayım bari kullanmaya çok heyecanliyim S Skinkeyrlover

Çok tşk ederim cnm işyerime geldi ürün akşama kadar çantam da muhafaza etmek zorunda kaldım buzdolabına koydum şimdi yarın akşam başlayayım bari kullanmaya çok heyecanliyim S Skinkeyrlover
Online alışveriş batağına düştün mü sen de bebeksu :) C vitamini aşkın gene depreşir onu da alırsın belki :) Bekle ama daha değil bence.

Online alışveriş batağına düştün mü sen de bebeksu :) C vitamini aşkın gene depreşir onu da alırsın belki :) Bekle ama daha değil bence.
Yok yok c vitamini için çok erken daha geçte olsa farkettim enzim peeling var sırada cildim buna da alışsın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…