Güzellik rutinleri

Ahsenin önceki odası buydu ne kadar küçükmüş değil mi şimdi rahat rahat ödev yapabiliyor, mesajınız içinde çok teşekkür ederim hemen ekran görüntüsünü aldım evde şu ekleme çıkarma yapılırsa daha iyi olur dediğiniz ne varsa fikriniz benim için önemli

Çok ferah çok güzel ve inanılmaz düzenli bir odası var Ahsen’in. Ellerinize sağlık. Çadır çok büyük değil başka bir yere alınabilir. Puf minder olabilir ancak beyaz lakeden şifonyeri gibi cam genişliğinde, Üzerine pembeli beyazlı sevdiği desenlerde küçük minderleri olan yerden 50 cm falan yüksek bir sedir olabilir.

resmen aklımda olan ama emin olamadığım herşeyi yazıp netleştirdiniz çok teşekkür ederim valla, aynen cam genişliğinde puf düşündüm altı sandıklıda olabilir veya lukens ayakda olabilir puf , üstünede beyaz peluş atarım yumoş yumoş dedim hemde kış temasına uygun olur orada kitap okumayı da seviyor küçük hanım arkadaşlarıda gelince oturacak yerleride olur rahatda oynarlar ayy resmen heyecanlıyım

Tamda dediğim bu ancak bebek odası olmalı. 4-5 yaşından sonra çocuk odasında olmayı sevmeli.
Eviniz çok güzel özenli ve zevkli bir hanımın elinden çıktığı belli. Balkon da çok zevkli bahçe içinde gibi hissediyor insan ve maşallah inanılmaz temiz her yer.
Aslında klasik gibi görünen mobilyaları çok modern dekore etmişsiniz. Renklerde çok soft. Salona berjerler yalnız kalmasın diye tam onların renginde değil ama bir kaç ton açık renkte objeler ekleyebilirsiniz. Berjer ve objeye bakınca birbirlerini tamamladıkları düşünülür ve genel akışta tamamlanmış olur.

Genel konsepte bakınca çalışma odası vizon tonlarında olursa daha çok seversiniz diye düşündüm.
Hiç birşeye dokunmasanız bile eviniz çok güzel ellerinize emeklerinize sağlık. Huzur mutluluk ve sağlıkla oturun

Yaa bende yazarken üzerinde kitap okuyan yan yana oturan gülüşen kız çocukları düşünmüştüm

çok çok teşekkür ederim inanılmaz mutlu oldum

Eklentiler

• F5FD06BB-0FED-4BEE-B0AD-69DE1955DB96.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 34A99BD2-0125-4507-9F12-B2279280BD6D.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
Türkiyede iken aldim iki tane
Gecen fiddy yaptigimda kullanmadim. Cünkü Youth to the people kil maskemin sonunu kullandim. Bir sonraki yaptigimda kullanacagim

Peeling pad kullanmistim bha li gecen aksam. Yanagimin biri hafif kizarik ve akneli gibi.
O sebepden salisik acidli tonik e arami versem?

Sabah sadece yuz yikadim,centella serum, hyoluronik serum ve nemlendirici kullandim centella li

Evet kuruttu bencede. Effects konustugunuza denk gelmedim.bakayim nedir ve burda varmi. Tesekkurler

salisilik asitli toniği sadece haftada 1 veya 10 günde bir fiddy için kullanacaksın başka kullanma sakın cildin hassas ve kuruya dönük senin hemen irite oluyor madem hassasiyet olmuş kesinlikle ara vermen en güzeli olur
sabah rutinin süper olmuş

Evet kuruttu bencede. Effects konustugunuza denk gelmedim.bakayim nedir ve burda varmi. Tesekkurler

https://www.trendyol.com/effectha/cream-kuru-ciltler-p-120664196?boutiqueId=611090&merchantId=374647 effectha da dermoskin gibi her ürünü güzel olan markalardan biri

Yok kuzum burda bu. Acaba hangi kore urunu muadili olur

Duzelir diye bekliyorum, duzelmeyeceginden emin olsam düzleştirici kullanarak devam edeceğim ama her gün çok sor oluyor benim için, bir de saçlarım gür.
Eğer etki görürsem kullandığım ürünlerde mutlaka buraya yazacağım.
Bu arada sen kıvırcık kız metodunu araştır mismiydin? Çok güzel saçlara sahip olanlar var bu metodu uygulayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…