güzel sözlerin için teşekkür ederim valla medeni insan bir lafım hareketim ona ters gelirse söyler çözeriz ,sende öyle kırıldınsa yazarsın konuşuruz çözeriz, burada insanlar birbirini yanlış da anlayabilir çok normal, yazarak ifade etmek aslında zor birşey ,özellikle benim gibi mimikleriyle eliyle koluyla çok konuşan biri içinBen de nemlendirici aldım, sadece merakımdan dolayı bir kez 2 mercimek tanesi kadar kullandım. O günden beridir de açmadım kapağını. Kışın ihtiyaç duyuyorum bazen, kullanabilirim ama cidden niacinamide nemlendirme konusunda yetiyor da artıyor bile.
Ben kimsenin suyuna gitmem, bana ters bir durum bu zaten. Ayrıca kazanılacak biri olmadığını düşünmüyorum, her şeyden önce yardımsever ve fazlasıyla iyi bir insansın. Bunlar bile kazançtır aslında. Fakat bu tüm iyi insanlar için geçerli. Dünyayı iyilik güzelleştirir. Ay şu kızma konusunda duyar kasan bir iki tip vardı, bak yine aklıma geldiler
nemsiz kalmış sadece bir süre bakımla kesinlikle hiç sorun kalmazSelam kızlar, saçlarıma bir kaç ürün almıştım, bu sabah duş sonrası hepsini kullandım ve bence fark etti. Bir süre bunları düzenli kullanıp tam olarak canlanmasını bekleyeceğim.
Bir de fotoğraf ekleyimşu şekilde oldu
Eki Görüntüle 3138022
Çok hoş... Benim belime kadar saçlarım vardı, şimdi kuş kadar kaldı. Siz siz olun, biraz ucuz olacak diye bilmediğiniz kuaförlerde saçınızı açtırmayın. Benimki gibi yanmasın. Saçınız gayet gür maşallah. Ay bir de ben dalgalı saçları olan kadınları bir başka beğeniyorum. Dalgalı saçlı olanlar daha enerjik oluyor. Düz saçlılar daha ağır, daha sakin. Ben seviyorum valla dalgalı, kıvırcık saçlıların cıvıl cıvıl hallerini.Selam kızlar, saçlarıma bir kaç ürün almıştım, bu sabah duş sonrası hepsini kullandım ve bence fark etti. Bir süre bunları düzenli kullanıp tam olarak canlanmasını bekleyeceğim.
Bir de fotoğraf ekleyimşu şekilde oldu
Eki Görüntüle 3138022
teşekkür ederimEviniz güzel beğendim..en çok balkonu çünkü bende odalar çok ama balkon yok..babam evinde balkonun değerini bilmedimşimdi diyorum kaş olsa..süper
bence senin yüze kısa saç daha çok yakışırÇok hoş... Benim belime kadar saçlarım vardı, şimdi kuş kadar kaldı. Siz siz olun, biraz ucuz olacak diye bilmediğiniz kuaförlerde saçınızı açtırmayın. Benimki gibi yanmasın. Saçınız gayet gür maşallah. Ay bir de ben dalgalı saçları olan kadınları bir başka beğeniyorum. Dalgalı saçlı olanlar daha enerjik oluyor. Düz saçlılar daha ağır, daha sakin. Ben seviyorum valla dalgalı, kıvırcık saçlıların cıvıl cıvıl hallerini.
Evlerin fiyatları uçmuş canım..evimi çok beğeniyorum bir tek balkonu olsa..kaç defa aklımızdan geçti fiyatları görünce vazgeçtikteşekkür ederiminşallah sizde hayalinizdeki balkona sahip bir eve geçersiniz
Ay çok güzel özetlemişsingüzel sözlerin için teşekkür ederim valla medeni insan bir lafım hareketim ona ters gelirse söyler çözeriz ,sende öyle kırıldınsa yazarsın konuşuruz çözeriz, burada insanlar birbirini yanlış da anlayabilir çok normal, yazarak ifade etmek aslında zor birşey ,özellikle benim gibi mimikleriyle eliyle koluyla çok konuşan biri içinbirde hakkımda kızdı kızdı dedikleri şeyde sizlerin cildinize zarar gelmedin diye uyarılarım ha ayrıca sanki senin aklın yokmuş gibi yönlendirmeye çalışılması, birinin sana doğru yolu göstermesi gerekmiş gibi bana karşı doldurması canı gıybet çekmiş demek ki ,aslında bana değil resmen sana hakaret olmuş söyledikleri cümle ... ayrıca konu aylakkadının konusu topic onun benden rahatsız olan da gözardı eder sessize alır , burada en az benim kadar konuya hakim ürünlere içeriklere hakim arkadaşlar var ,kimsenin bana ihtiyacı yok bir süredir giremiyorum bile gayet güzel kendi kendine konu gidiyor bak 1 ayda sende çözdün cilt bakım işini... bu kadar basit şey için menfaat ilişkisi nasıl akla gelir hay allahım yarabbim
Kız bana da dua et bu konudateşekkür ederiminşallah sizde hayalinizdeki balkona sahip bir eve geçersiniz
Yakıştı, ben kısa saçın enerjisini de seviyorum ama burnumu güzel yapsaydı şapşal herif, daha güzel hissedecektim kendimi.bence senin yüze kısa saç daha çok yakışır
kendine haksızlık ediyorsun zaten öyle olur genelde insanlar kendilerinde hep kusur bulur dışardan karşıdan bakan senin gözünle görmüyor seni emin ol tahmininden daha güzelsin kibar yüz hatlarınYakıştı, ben kısa saçın enerjisini de seviyorum ama burnumu güzel yapsaydı şapşal herif, daha güzel hissedecektim kendimi.
Canımsın, teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi, aynada gözüm hep kusurlara takılıyor.kendine haksızlık ediyorsun zaten öyle olur genelde insanlar kendilerinde hep kusur bulur dışardan karşıdan bakan senin gözünle görmüyor seni emin ol tahmininden daha güzelsin kibar yüz hatların
çok isterim gönlünden geçenin daha da iyisinin nasip olmasınıKız bana da dua et bu konuda
Çok teşekkür ederimÇok hoş... Benim belime kadar saçlarım vardı, şimdi kuş kadar kaldı. Siz siz olun, biraz ucuz olacak diye bilmediğiniz kuaförlerde saçınızı açtırmayın. Benimki gibi yanmasın. Saçınız gayet gür maşallah. Ay bir de ben dalgalı saçları olan kadınları bir başka beğeniyorum. Dalgalı saçlı olanlar daha enerjik oluyor. Düz saçlılar daha ağır, daha sakin. Ben seviyorum valla dalgalı, kıvırcık saçlıların cıvıl cıvıl hallerini.
Evet nemsiz kaldı, yıllardır her gün düzleştirici kullandım. Zaten şuan kullandığım ürünler de hindistan cevizi yağı, Argan yağı, yıkanmayan bakım kremi tarzında ürünler... Çok güzel nemlendiriyorlarmis ve ben 32 yıldır bir haber yasiyormusumnemsiz kalmış sadece bir süre bakımla kesinlikle hiç sorun kalmaz
çok iyi yağlar , kullandığınız tarakda önemli ,saçı kuruturken zarar görmesin diye şunu önerebilirim duştan sonra nemli saça sıkıp bununla kurutursanız ısı zarar vermez ,kuruduktan sonra da biraz argan biraz hindistan cevizi yağı elde ısıtarak sadece uclara süper olur ben kendimi bildim bileli kullanırım kesinlikle işe yarayacaktır...Evet
Evet nemsiz kaldı, yıllardır her gün düzleştirici kullandım. Zaten şuan kullandığım ürünler de hindistan cevizi yağı, Argan yağı, yıkanmayan bakım kremi tarzında ürünler... Çok güzel nemlendiriyorlarmis ve ben 32 yıldır bir haber yasiyormusum
Pazartesi cnmKan tahlili sonucu ne zaman çıkacakmış? Allah korusun ya, güzel sonuçlar çıksın sen de bizlerle paylaş.
Cildim karma serumla birlikte bakımın içinde nemlendiriciyi surmezsem yüzüm kuruyup kalıyor birde genel olarak kararsızlik mevzusu var bnde maddiyatta sıkışık olunca böyle oluyor nemlendirici m küçüktu yüz ve boyun bolgeme kullandım bitmek üzereSana "yazma" dediğini sanmıyorum, en azından ben öyle anlamadım. Doğal olarak bir şeyi 500 defa yazınca insan bir süre sonra pes ediyor, neden boşa zaman harcayayım ki diye düşünüyor. İnan bu konuda Nisa çok haklı. Ha, zamanında bana da Nisa'yı kaybetmemek için suyuna gittiğimi söyleyenler, öyle düşünenler oldu. Ben asla çıkarcı bir insan değilimdir o yüzden bu düşünceleri beni incitti. Sonuçta Nisa bana kızsa bile ben sürekli bu topiği okuyarak doğru bilgiye ulaşabilirim, iyi ki topik açılmış diye düşünüyorum.
Sorun senin yazman değil, sürekli karar değiştirmen. E bu da biraz maddiyatla alakalı olabilir, ona bir sözüm yok. EffectHa krem önerdin, aldım ve bitti dedin ya mesela ben bu sürede o kremin nasıl bittiğine bile inanamadım. Çünkü yaz mevsiminden yeni çıktık, bu kadar yoğun nemlendirici ihtiyacı mı hissettin gerçekten? Cildim karma demiştin. Gerçi yağlı diye yazdığını da okuduğumu hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim, bilemedim şimdi.
Bu arada çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şeyin yoktur, ne ameliyatı?
Bir güneş kremini bile almadan önce (fiyatından dolayı) bir ay düşünüyorsak bu tür çaresizlikler içinde kalmamız çok doğal...
Nemlendiricim küçüktü yüz ve boyun bolgeme kullandım en fazla 3 pit abartılı kullanmıyorum cildim hassas zaten verir çünkü N nsccktsabdest alan biriyim yüzümü sabah ezan vakti , öğlen ve akşam yani 3 kere yıkıyorum
her seferinde de nemlendirici kullanıyorum bana nemlendirici kışın 5ay yazın 7-8 ay gidiyor nemlendiriciyi boynuma gögüs dekolte kısmıma da sürüyorum hadi cildim yağlı az kullanıyorum diyelim ama sebbo sen çok kullanıyorsun daha kaç ay oldu nemlendirici alalı ?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Tşk ederim böbrek yetmezliğinden şüphelendi doktor kan tahlili istedi bir sorun çıkmazsa tomografi çekecek taşlar var onlar alinicak
Ay benim için de dua edin, gönlünden geçen olsun diye. Benim isteğim farklı bişeçok isterim gönlünden geçenin daha da iyisinin nasip olmasınıinşallah olsun sen hep hayalini kur ben öyle yapmıştım şurası şöyle olsun diye hatta evi almadan dekor eşyalarını almıştım daha ev almanın esamesi okunmuyordu evde eşimin maaşı kadar kira veriyorduk ben çalışmıyordum düşün ... heran yakın zamanda alacakmışız gibi hayalini kurdum hep sahip olmuşum diziyormuşum balkonunda oturmuş kahve içiyormuşum gibi yap kız ver evrene mesajı belki benimde dilek kapım açıktır yaparım duamı inşallah olur seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?