Güzellik rutinleri

güzel sözlerin için teşekkür ederim valla medeni insan bir lafım hareketim ona ters gelirse söyler çözeriz ,sende öyle kırıldınsa yazarsın konuşuruz çözeriz, burada insanlar birbirini yanlış da anlayabilir çok normal, yazarak ifade etmek aslında zor birşey ,özellikle benim gibi mimikleriyle eliyle koluyla çok konuşan biri için birde hakkımda kızdı kızdı dedikleri şeyde sizlerin cildinize zarar gelmedin diye uyarılarım ha ayrıca sanki senin aklın yokmuş gibi yönlendirmeye çalışılması, birinin sana doğru yolu göstermesi gerekmiş gibi bana karşı doldurması canı gıybet çekmiş demek ki ,aslında bana değil resmen sana hakaret olmuş söyledikleri cümle ... ayrıca konu aylakkadının konusu topic onun benden rahatsız olan da gözardı eder sessize alır , burada en az benim kadar konuya hakim ürünlere içeriklere hakim arkadaşlar var ,kimsenin bana ihtiyacı yok bir süredir giremiyorum bile gayet güzel kendi kendine konu gidiyor bak 1 ayda sende çözdün cilt bakım işini... bu kadar basit şey için menfaat ilişkisi nasıl akla gelir hay allahım yarabbim

nemsiz kalmış sadece bir süre bakımla kesinlikle hiç sorun kalmaz

Çok hoş... Benim belime kadar saçlarım vardı, şimdi kuş kadar kaldı. Siz siz olun, biraz ucuz olacak diye bilmediğiniz kuaförlerde saçınızı açtırmayın. Benimki gibi yanmasın. Saçınız gayet gür maşallah. Ay bir de ben dalgalı saçları olan kadınları bir başka beğeniyorum. Dalgalı saçlı olanlar daha enerjik oluyor. Düz saçlılar daha ağır, daha sakin. Ben seviyorum valla dalgalı, kıvırcık saçlıların cıvıl cıvıl hallerini.

Eviniz güzel beğendim..en çok balkonu çünkü bende odalar çok ama balkon yok..babam evinde balkonun değerini bilmedimşimdi diyorum kaş olsa..süper
teşekkür ederim inşallah sizde hayalinizdeki balkona sahip bir eve geçersiniz

bence senin yüze kısa saç daha çok yakışır

Ay çok güzel özetlemişsin

Yakıştı, ben kısa saçın enerjisini de seviyorum ama burnumu güzel yapsaydı şapşal herif, daha güzel hissedecektim kendimi.
kendine haksızlık ediyorsun zaten öyle olur genelde insanlar kendilerinde hep kusur bulur dışardan karşıdan bakan senin gözünle görmüyor seni emin ol tahmininden daha güzelsin kibar yüz hatların

kendine haksızlık ediyorsun zaten öyle olur genelde insanlar kendilerinde hep kusur bulur dışardan karşıdan bakan senin gözünle görmüyor seni emin ol tahmininden daha güzelsin kibar yüz hatların
Canımsın, teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi, aynada gözüm hep kusurlara takılıyor.

Kız bana da dua et bu konuda
çok isterim gönlünden geçenin daha da iyisinin nasip olmasını inşallah olsun sen hep hayalini kur ben öyle yapmıştım şurası şöyle olsun diye hatta evi almadan dekor eşyalarını almıştım daha ev almanın esamesi okunmuyordu evde eşimin maaşı kadar kira veriyorduk ben çalışmıyordum düşün ... heran yakın zamanda alacakmışız gibi hayalini kurdum hep sahip olmuşum diziyormuşum balkonunda oturmuş kahve içiyormuşum gibi yap kız ver evrene mesajı belki benimde dilek kapım açıktır yaparım duamı inşallah olur seninde

Çok teşekkür ederim kıvırcık saçların değil ama siz enerjimi yükselttiniz
Hep aynı kuaföre gidiyorum çok haklısınız, her yere güven olmuyor.

Evet
nemsiz kalmış sadece bir süre bakımla kesinlikle hiç sorun kalmaz
Evet nemsiz kaldı, yıllardır her gün düzleştirici kullandım. Zaten şuan kullandığım ürünler de hindistan cevizi yağı, Argan yağı, yıkanmayan bakım kremi tarzında ürünler... Çok güzel nemlendiriyorlarmis ve ben 32 yıldır bir haber yasiyormusum

çok iyi yağlar , kullandığınız tarakda önemli ,saçı kuruturken zarar görmesin diye şunu önerebilirim duştan sonra nemli saça sıkıp bununla kurutursanız ısı zarar vermez ,kuruduktan sonra da biraz argan biraz hindistan cevizi yağı elde ısıtarak sadece uclara süper olur ben kendimi bildim bileli kullanırım kesinlikle işe yarayacaktır...

Cildim karma serumla birlikte bakımın içinde nemlendiriciyi surmezsem yüzüm kuruyup kalıyor birde genel olarak kararsızlik mevzusu var bnde maddiyatta sıkışık olunca böyle oluyor nemlendirici m küçüktu yüz ve boyun bolgeme kullandım bitmek üzere

Nemlendiricim küçüktü yüz ve boyun bolgeme kullandım en fazla 3 pit abartılı kullanmıyorum cildim hassas zaten verir çünkü N nscckts

Ay benim için de dua edin, gönlünden geçen olsun diye. Benim isteğim farklı bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…