Canım o yapış yapış olan, sanki Temmuz ayının sonlarında Antalya'da plaj kenarındaymışım gibi yapış yapış yapan Revolition'un %10 niacinamide içerikli serumuydu. Purest'ten ben %5 almıştım, onda sorun yok devam ediyorum. Rutinimin vazgeçilmezi o. Revolition %10 olduğu için fazla yoğun geldi, onu ben dekolteme uyguluyorum haftada 2 kez. Purest %5 olanla aşk yaşıyorum. SVR olanla da aşk yaşıyorum ama ilk sıradaki aşkım SVR, sonra Purest
Ben sana söyleyeyim, yağlı bölgeye ayrı, kuru bölgeye ayrı yapmaz o. Karıştırır Allah ne verdiyse, ben çözdüm Sebbo'yu

Ben tam 3 ay sadece niacinamide ile gittim. Başka hiçbir şey yoktu rutinimde. 4 aydan sonra ise bir çizelge yaptım, peptit koydum 2 güne, 2 güne de arbutin. Fakat ben yıllardır meraklıyım böyle şeyleri okumaya, uygulamaya. Cildim AHA BHA'ya alışkındır. Kışın hep kullanırım. Benim dikkat etmediğim şey cilt tipime göre ürün kullanmamam. Bir de güneş kremini 2 saatte bir yenilemeyi şehir efsanesi sanıyordum.

İyi ki
A
Aylakkadin
burada birleştirdi bizi de bir şeyler öğrendik.
Bir de ben Watsons'ta Purest'i araştırmaya gittiğimde oradaki cilt bakım uzmanı bana birkaç ürün önerdi, onlar senin dediklerinle aynıydı

Şimdi Watsons'a gittiğimde o kız bana diyor ki cilt tonun açıldı, parlıyorsun resmen