Güzellik rutinleri

Esim soylenir bana,dis fircasi alinca bile cok dusunuyorsun diye. Rengi sekli cok onemlidir 😂
Bence sebbo da ben gibi 😛 sadece kremlerde ama. Ben bunu sadece dis fircasinda yapiyormusum 😂
Ay yok ya, o daha değişik. Sürekli başka şeyler bulup bu nasıl diye soruyor. Halbuki ona en iyileri zaten yazıyoruz ama o illaki başka bir şey daha bulacak. Bu arada ben de diş fırçası alırken hep sensodyne almama rağmen renklerine falan dikkat ediyorum :D

Ay yok ya, o daha değişik. Sürekli başka şeyler bulup bu nasıl diye soruyor. Halbuki ona en iyileri zaten yazıyoruz ama o illaki başka bir şey daha bulacak. Bu arada ben de diş fırçası alırken hep sensodyne almama rağmen renklerine falan dikkat ediyorum :KK70:
Bu konuda yalniz olmadigima emindim zaten 🥲🥲

Canım o yapış yapış olan, sanki Temmuz ayının sonlarında Antalya'da plaj kenarındaymışım gibi yapış yapış yapan Revolition'un %10 niacinamide içerikli serumuydu. Purest'ten ben %5 almıştım, onda sorun yok devam ediyorum. Rutinimin vazgeçilmezi o. Revolition %10 olduğu için fazla yoğun geldi, onu ben dekolteme uyguluyorum haftada 2 kez. Purest %5 olanla aşk yaşıyorum. SVR olanla da aşk yaşıyorum ama ilk sıradaki aşkım SVR, sonra Purest :confused:

Ben sana söyleyeyim, yağlı bölgeye ayrı, kuru bölgeye ayrı yapmaz o. Karıştırır Allah ne verdiyse, ben çözdüm Sebbo'yu :KK53: Ben tam 3 ay sadece niacinamide ile gittim. Başka hiçbir şey yoktu rutinimde. 4 aydan sonra ise bir çizelge yaptım, peptit koydum 2 güne, 2 güne de arbutin. Fakat ben yıllardır meraklıyım böyle şeyleri okumaya, uygulamaya. Cildim AHA BHA'ya alışkındır. Kışın hep kullanırım. Benim dikkat etmediğim şey cilt tipime göre ürün kullanmamam. Bir de güneş kremini 2 saatte bir yenilemeyi şehir efsanesi sanıyordum. :KK53: İyi ki A Aylakkadin burada birleştirdi bizi de bir şeyler öğrendik.

Bir de ben Watsons'ta Purest'i araştırmaya gittiğimde oradaki cilt bakım uzmanı bana birkaç ürün önerdi, onlar senin dediklerinle aynıydı :KK48: Şimdi Watsons'a gittiğimde o kız bana diyor ki cilt tonun açıldı, parlıyorsun resmen :KK48:
Harika bir ekip olduk değil mi 😍😍 çok mutlu oluyorum sohbeti okudukça. İyi ki varız 🥰🥰

Arkadaslar karinca yagi kullanan var mi aranizda? Killari aldiktan sonra sürüyormusuz, killari zayiflatiyormus. Söylentiye göre bes ayda %70 azaltiyormus. Bacaklarima düsünüyorum simdilik.

Watsons indirimleri kasa onu

Ashley joy

89 tl aldım gitti :)

1664628308753860522613671732974.webp

1664628308753860522613671732974.webp

Ben topiği keşfettiğim zaman 84. Sayfadaydı 500 olmuşuz. Hem paylaşım olarak çok güzel hem de iletişim kurduğumuz insanlar gerçekten kaliteli ve güzel yürekli.

Hayat anlamında da dikkate aldığım çok şey oldu. Cildim için dikkate aldığım herşeyin geri dönüşünü almaya başladım.

Ay yok ya, o daha değişik. Sürekli başka şeyler bulup bu nasıl diye soruyor. Halbuki ona en iyileri zaten yazıyoruz ama o illaki başka bir şey daha bulacak. Bu arada ben de diş fırçası alırken hep sensodyne almama rağmen renklerine falan dikkat ediyorum :D
Yok sadece cladermn ararken bu denk geldi bu nasıl acaba diye sorayım dedim hepsi bu🤣 S sepyazeytin

Daha dün söyledik, bugün yazdık Claderm al Sebbooooooooo. Kız git Gratis'e 8.50 TL ne düşünüyon?
Bebeğim ararken evimin burada bir yer var orada gördüm bu markayı bu nasıl acaba diye sorayım dedim zaten yazdınız en iyisini biliyorum kuzum eskilere dönük bakıyorum artık yazılara zaten

Arkadaslar karinca yagi kullanan var mi aranizda? Killari aldiktan sonra sürüyormusuz, killari zayiflatiyormus. Söylentiye göre bes ayda %70 azaltiyormus. Bacaklarima düsünüyorum simdilik.

Bikini bölgesine, bacaklara kullandım ben canım. Gerçekten hem inceltiyor hem de geç çıkarıyor. Fakat sürekli kullanmak gerekiyordu, bıraktım bir süre sonra. Hâlâ 6 şişe var evde. Yazın çok yağlı oluyor diye kullanmıyorum ama kışın yeniden başlamayı düşünüyorum. Talya markasınınkini almıştım ben. 1 şişe bile bittiğinde bayağı fark etmişti.

Bebeğim ararken evimin burada bir yer var orada gördüm bu markayı bu nasıl acaba diye sorayım dedim zaten yazdınız en iyisini biliyorum kuzum eskilere dönük bakıyorum artık yazılara zaten
En iyilerden biri Claderm. Valla 20 ml paketlere koymuşlar, tanesi 8,50 TL Gratis'te.
Arrietty_ Arrietty_ de sana bunu önermiş ama onun önerdiği tüpte olan. Aynı marka yani, al mutlaka.

Back
X