Ya kıyamam sana hakkını helal et aslında bn cildimi yağlı zannediyordum karma ciltlilere uygun ürün kullanınca farkettim ki birde sadece burun bölgem yağlı duruyor zaten diyer yerlerim normal sizin yaptınız derin cilt bakımlarını yapamam evt cildimi tam düzeltmeden oturmadan urunler her gün uçuyor fiyatları alıyım kenarda dursun düşüncem cnm zamanı gelince kullanırımsen önce cilt bariyerini onar cilt tipini en sağlıklı hale getirde kızlar senden aylar önce başladılar oturttular ürünün tipinden içeriğinden anlarlar anlaşıp anlaşamayacaklarını ona göre stok yaparlar sen daha tanıma alıştırma aşamasındasın bak sepya da birkaç ay aynı rutinde gitti cildi alışana kadar tekdüze sonra kendiside alıştı cildide değişti kendince şunu mu alsam bunu mu alsam diye doğru ürün tespiti yapabiliyor senin daha ph düzenlemen bariyer onarman lazım. birde bence cilt tipini doğru ifade edemiyorsun mesela kuru diyorsun yağlı da demiştin ilk... sonra karma dedin hepsi birbirinden o denli farklı ki ... bu yüzden senin doğru ürünleri bulman daha uzun sürecek gibi. mesela sana tavsiyem kuru olan bölgelerine ayrı yağlı olan bölgelerine ayrı ürün kullanman . bunu dedim de hepimizin devreler yanmaz inşallah sübhaneke dinimiz amin