Güzellik rutinleri

benim anlamadığım şey şu eğer sebbo dediği kadar kuru ciltliyse bu kadar nemlendiriciye onu gösteriyor... kullandığı güneş kremi yağlı ciltlere uygun bende kullanıyorum çünkü ... iliğini kemiğini kurutur topak topak olur süremezdi bile ... güneş kremini uygulayabildiğine göre demek ki o kadar kuru ciltli değil o purest niacinimade + kullandığın krem zaten nemli + arbutin doanın hepsinden daha fazla yapış hissi var nemli sen bu kadar nemi nereye sığdırıyorsun sebo belkide tek sorunun cildin karmadır sadece ama aşırı nemsizdir içten nemsizlik vardır zamanında kullandığın yanlış ürünlerden dolayı yani hyaluronik desteği yeterli gelebilir belkide

kız sebo güneş kreminide bir sil istersen :D bakteri üretir öyle dışı bulaş olmuş fondoten mi ne o ? yüzüne sürüyorsun sivilcelendirir valla
Güneş kremi sürerken bulastirmisim eski resim o şimdi temiz cnm N nscckts 🤣

sebo bak şimdi benim sana içim çok rahat gözüm kapalı önerebileceğim ilk sıradaki dermoskindir
https://www.trendyol.com/dermoskin/...p-4363619?boutiqueId=603009&merchantId=115023 eczanelerde bir tık daha ucuza satılıyor biliyorum çünkü ben eczaneden alıyorum

sonra 2. sıradaki marudermdir

https://www.trendyol.com/maru-derm/...2Dw0x3JwhQsoFIUNCvF6rzQHq-Gu85m4aAhenEALw_wcB bu da whatson gratis gibi yerlerde satılıyor

https://www.trendyol.com/jeuvenile/...dt6GIIUji_J3ksNhHnXPILXkEfwSGeK8aAse2EALw_wcB bu da var ama cildine uymayabilir fazla içerik var emin değilim keşke tester olsa hepsinden kullansan baksan hangisini beğenirsen onu alsan firmalar bunu yapmalı 3-5 tl tek kullanımlık testerlar olmalı bu böyle gerçekten sıkıntı aynı sorunu bende yaşıyorum hangisi daha iyi gelir çok para veriyoruz stresiyle risk alamıyorum artık eskiden deneme tahtası gibi herşeyi alabilirdim şimdi benimde elim titriyor valla

bu kremlerde nem daha fazla ve gece uygularsın sabahda purest niacinimade uygularsın dengelenir
Marudermin Eve shopta var hep gözüm takılıyor indirime girince bakarim diye düşünüyordum iyi olduğu onerdigin ❤️ tm cnm bakicam bu ürünlere alacam inşallah @nsccks

Yoga yaptınız mı hiç.
Bugün programımı değiştirdik. 30 dk reformer, 15 dakika kardio, 15 dk kürek şeklinde düzenledik.
Oturduğum sitede eğitimini Hindistan’da almış İngiliz bir yoga hocası var. 1,5 saat seanslar çok gevşersin dedi karar vermedim.
hiç yapmadım sanırım sporda benim kopmam lazım, mesela bugün çok sakinlik istedim en sakin yavaş halimde yaptığım videoydu. genelde kendimi parçalayarak spor yapmayı seviyorum :KK70: en çok bunları yapıyorum mesela

birde bu

İlk başlarda nemli bir his bırakıyor sonra normalleşiyor emiliyor cilt analizi yapan bir eczane bulsam tam öğreneceğim eskiye oranla cildimden çok memnunum nivea mahvetmis kurutmustu sonrasında frudia bu ürünler çok iyi geldi nisamed ilk başlarda intihapli sivilceler çıkarıyordu şimdi daha iyim tek tuk sivilcem var hatta yüzümü çekip atayim yüzümü saklayıp olmazsa değerlendirmesini yaparsin cnm frudiayida vücuduma kullanip bitirmeye çalışıyorum niveayida anneme verdim
tamam eskisi gibi irinli sivilceler çıkmıyorsa daha yeni düzelmeye gözle görülür farklara başlayacak daha nem dengesi oturmamıştır normal . o arbutinden de akşam rutinine eklersin
sabah da niacinimade devam. gerektiğinde nemlendirici sürersin haftada 1 enzim peeling 2 haftada bir fiddy yaparsın sıkıntı kalmaz

Akşam bakımını yaptım tek nemlendiriciyi sürmedim sürmeden yollayayim dedim bakarmisin nisam N nscckts

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-01-19-29-27-060_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2022-10-01-19-29-27-060_com.whatsapp.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-10-01-19-28-39-053_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2022-10-01-19-28-39-053_com.whatsapp.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
hiç yapmadım sanırım sporda benim kopmam lazım, mesela bugün çok sakinlik istedim en sakin yavaş halimde yaptığım videoydu. genelde kendimi parçalayarak spor yapmayı seviyorum :KK70: en çok bunları yapıyorum mesela

birde bu

Çok keyifli eskiden leslie’den sonra 2. Videoyu yapardım. Bir süre daha platesle devam etmek zorundayım. Plateste hareketleri hızlı hızlı yapınca hoca olmadı tekrar diyor ve yavaş yapıyorsun. Hangi kas çalıştı neresi hangi bölgeyi destekledi vs anlatıyor. Önce zor gelmişti alıştım. Kürek te eğlenceli geldi tutuş şekline göre bacak, karın, sırt çalıştırabiliyorsun.
Yoga bir deneme dersi alacağım sanırım.

Offf burası su an 38 derece
öğlen piştik şapır şapır terliyoruz
Hala adam akıllı peptit ve retinole başlayamiyorum :mad:
Biz bugün 40 dereceyi gördük. Şu an 36 derece. Garip bir sıcaklık var dışarı çıkınca insan yüzünü ateşe tutmuş gibi oluyor. Benimde peptit retinol sırada bekliyor. Fiddy bile yapmadım bu haftasonu

vallahi resmen utandım :KK200: hakkımda böyle düşünmen çok mutlu etti çok teşekkür ederim :KK36:adamına göre davranıyorum aslında ne yalan söyleyeyim, kötüye kötüyümdür çünkü neden olmayayım :KK70: beni sevmeyen aslında kendi kötülüğünden sevmiyordur kimbilir ne yapmıştır bende ona karşılık vermişimdir de ondan olmuştur :KK70: benim kk gözardı listem gibi :KK70: kara listemdekiler beni sevmez .

korelilerin güzelliği konusunda da alıntılamıştım ama becerememişim gerçekten çok güzeller bayılıyorum netflixde dizilerine sardım 15-20 bölümlük aksiyon gerilim vs. dizi işinde de iyiler yalnız kadınlarına bakmaktan diziye odaklanamıyorum erkeklerinde ciltleri muhteşem burada benim diyen kadında bulunmaz oradaki erkeğin cildi :KK70: yalnız birbirlerine fazla benziyorlar 10. bölümüne geldiğim bir dizideki kadının aslında farklı olduğunu yeni farkettim :KK70: bende nasıl bir salaksam öyle işte :KK70:
Bende eskisi kadar tolere edemiyorum yani eskiden insan ilişkilerine daha hoşgörülu, sabırlı empatik uzaklaşırdim. Şimdilerde mantığım su ben düşünebiliyorsam incelikli , ben rahatsız etmeyim minnet etmeyim diye uğraşıyorsam , kötü gününde iyi gününde yanındaysam o da gayet olabilir. Bencil düşüncesiz insana benim de burda da gerçek hayatta da tahammülüm yok. Direk soğuyorum kötülük yapmayı düşünmem asla ama bidaha da sıcaklık duyup konuşmak istemem

Akşam bakımını yaptım tek nemlendiriciyi sürmedim sürmeden yollayayim dedim bakarmisin nisam N nscckts
eskiden cildin kabuk görüntülü mat ve akneliydi şimdi nasıl canlı olmuş parlıyor ,mevcut lekeler kızarıklıklar eski sivilcelerinin izleri zaten... birde geçenlerde cildim eskisinden kötü oldu demiştin şaka gibisin resmen rengin açılmış vallahi

Yoga yaptınız mı hiç.
Bugün programımı değiştirdik. 30 dk reformer, 15 dakika kardio, 15 dk kürek şeklinde düzenledik.
Oturduğum sitede eğitimini Hindistan’da almış İngiliz bir yoga hocası var. 1,5 saat seanslar çok gevşersin dedi karar vermedim.
Hiç yapmadım ben ama denemek isterdim önce şu reformer i halledeyemim de daha biksc ay onu düşünüyorum

Hiç yapmadım ben ama denemek isterdim önce şu reformer i halledeyemim de daha biksc ay onu düşünüyorum
Reformer gerçekten keyifli ve kilo hızla düşmese bile hızla incelme sağlıyor. Kasların güçlendiğini hissediyorsun.

Biz bugün 40 dereceyi gördük. Şu an 36 derece. Garip bir sıcaklık var dışarı çıkınca insan yüzünü ateşe tutmuş gibi oluyor. Benimde peptit retinol sırada bekliyor. Fiddy bile yapmadım bu haftasonu
Antalyanin cilvesi bu olsa gerek 😄😄
ekim sonu kasımı başı bulur bizim serumlanmamız 🤷🏻‍♀️

eskiden cildin kabuk görüntülü mat ve akneliydi şimdi nasıl canlı olmuş parlıyor ,mevcut lekeler kızarıklıklar eski sivilcelerinin izleri zaten... birde geçenlerde cildim eskisinden kötü oldu demiştin şaka gibisin resmen rengin açılmış vallahi
O ara kötüydü cnm simdi toparladi sen zaten normal nisamed yapiyor düzeltecek demiştin dediğin oldu harikasın tşk ederim ❤️🥰 N nscckts

Antalyanin cilvesi bu olsa gerek 😄😄
ekim sonu kasımı başı bulur bizim serumlanmamız 🤷🏻‍♀️
Ben daha önce ekim ayında bu sıcaklığı gördüğümüzü hatırlamıyorum. Peptit retinol stoğuna devam😀

O ara kötüydü cnm simdi toparladi sen zaten normal nisamed yapiyor düzeltecek demiştin dediğin oldu harikasın tşk ederim ❤️🥰 N nscckts
Sen Nisa’nın sözünü dinlemeye devam canım. Cildin parlamış canlanmış. Bariz ben bakımlıyım diyor. Kil maskesi için acele etme biraz daha toparlansın. Kil maskesi seni fazla kurutabilir.

Sen Nisa’nın sözünü dinlemeye devam canım. Cildin parlamış canlanmış. Bariz ben bakımlıyım diyor. Kil maskesi için acele etme biraz daha toparlansın. Kil maskesi seni fazla kurutabilir.
Bekleyeceğim onun içinde zaten sürsemde sadece burnuma sürerim en yoğun siyah noktam orada fotoğrafta görmüşündúr tatlım❤️ A Ametistt

Back
X