Güzellik rutinleri

yazın bayağı ürün aldım.bazılarını kullanıyorum.her gün hyaloronik serum the purest ın ayrıca niacinamide mutlaka kullanıyorum.lorealin hyoloronik göz kremini de.güneş kremim yves rocherden bir de bioderma var.dönüşümlü kullanıyorum.çift şamayı her akşam yapıyorum.havalar soğudu artık.haftada bir de fiddy yöntemi yapacağım.onun da malzemeleri var.the purest nemlendiricim bir de ziaja marka kremsi serumum var.onlar bitsin diğer aldıklarımı açarım.caffein li serumu peptidi henüz kullanmadım.c vitamini capsül aldım denemek için rossmandan kasa arkası.kolajen kullanıyorum naturagen marka her gün suya karıştırıp içiyorum.q 10 hapım var solgarın onu da her gün içerim.başka yaptığım bir şey yok.

Enzim peeling bende kullanmadım afhj deneyeceğim bende misel su +jel+tonik+serum +nemlemdirici rutinim var. Haftada iki üç kere maske birde arada peeling ama normal peeling adghj
enzim peeling efsane.ben cosmedinkini kullanıyorum.the purest da var kırmızı olandan.ama o kışın kullanılırmış sadece.

Para yetişmemesi normal kız baya iyi bakıyorsun kendine

Çift aşamalı temizlik ve fiddy aynı şey değil mi?

Çift aşamalı temizlik ve fiddy aynı şey değil mi?
hayır değil.çift aşamalı da sadece yağ bazlıyla yıka sonra da su bazlıyla tamam.fiddy çok uzun süren bambaşka bir işlem.her gün de yapılmaz.10 günde bir yeterli.bha lazım kil maskesi lazım fiddy için.

Ben henüz fiddy yapmadım. Hiç yapasım yok, üşeniyorum yav uzun o püfff

Servis parasını sollamışsın maşallah ne güzel

okul beni bitirdi valla.kendime bakacaktım nerdeee.kaş yaptıracaktım lazer e gidecektim botoks yaptıracaktım.hepsi hayal oldu.o yüzden bari cildime bakayım ürünlerle diyorum.
İyi yapıyorsun. Onları da tek tek ayrı zamanlarda yaptırırsın umarım. Feddy yönteminde bha içerikli ürün ne oluyor tam olarak?

İyi yapıyorsun. Onları da tek tek ayrı zamanlarda yaptırırsın umarım. Feddy yönteminde bha içerikli ürün ne oluyor tam olarak?
ben the purest bha serumla yapıyorum.burdan önerildi aldım.bha yüzde 2 olan bir ürün lazım fiddy için.aha bha birarada olandan değil ama.doa kozmetikde de varmış uyguna.

Keşke uygun olsa ben de isterim. Uygun olarak the purestım kremi var ben de aldım açmadım daha seramitli ve hyaloronic asitli. Kuru ciltlere uygun diye biliyorum ben de kış akşamları kullanırım diye aldım. Doa centella ya iyi diyenleri duydum o da olabilir. Cerave uygunsa geliyor kocaman ürünleri onun losyon olanı ince o da olabilir seramitli. Chamos cica krem var meşhur uygun fiyatlı ben denemedim ama beğenenler var. La roche un cicası olabilir baum değil de jel olan olabilir. Yani şimdi olduğu gibi bırakırıp diyorsan ben fotoğrafta bir sıkıntı görmedim cildin iyi bence devam derdim ama işte sivilcem çıktı dedin kızardım dedin ee annen bile fark emtşl falan ondan dedim yoksa bence cildin çok güzel şuan. Nemlendirici alacaksın ya belki onu seramitli almak mantıklı olur. The purest olabilir bak. Sadece kullanmadım yapısını bilmiyorum ama ağır gelebilir belki emin olamadım. Akşam ağır olmaz da belki gündüz olabilir.

Sabah atarım yüzümu cnm S Skinkeyrlover

Fotoğrafi atarım sabah devam derseniz ederim devam sadece bn arbutin sivilce yapar mi normal mi onu merak ettiğim için yazdim aslında S Skinkeyrlover

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…