Güzellik rutinleri

Fotoğrafi atarım sabah devam derseniz ederim devam sadece bn arbutin sivilce yapar mi normal mi onu merak ettiğim için yazdim aslında S Skinkeyrlover
Yapabilir tabii. Ama bazen de cilt her şeye tepki veriyor o yüzden yazdım. Bariyer bozulunca her şey sıkıntı yapıyor. Bence iyi duruyor cildin fotoda. Benden kaç yaş büyüksün benden iyidir yani öyle diyim :) Tabii ben stres görl olduğum için normal. :)

merhaba ,bence rutininiz harika hiç bozmayın aynen böyle devam ihtiyacınız olan herşey rutinde var

ben sana dün saf içerik sana ağır geliyor olabilir doa arbutini değiştir dermoskin ya da maruderm al dedim mi demedim mi? hiç konuşmamışız hiç bu konuda yazmamışım gibi yine ilk kez duyuyormuşsun gibi sorular gelmiş

ben artık seboya yazmayacağım gerekirse buraya da girmeyeceğim görünce dayanamıyorum soru soruyor diye yine cevap veriyorum topiğin akışı bozuluyor konu sebo ve cildine döndü son 100 sayfa sadece seboya yazdık inanılmaz gerçekten.okusun valla artık yandım allah dese yapabileceğim birşey yok. daha dün arbutinle ilgili kendisini doğru yönlendirdim gelmiş arbutini sormuş kendimi kesicem

Ben henüz fiddy yapmadım. Hiç yapasım yok, üşeniyorum yav uzun o püfff
Ben de ihtiyacım yok iyi durumdayım diye diye erteliyorum açıkçası siyah nokta ve leke problemlerime çare bulundu, fiddy zaten ona yönelik değil miydi… yağ dengesini de sağladım. Fiddy de olmayıversin ayol. Ama nazolabial çizgiler ve alnımdaki yollar için yüz yogası istiyorum ona da üşeniyorum artı doğru yapamazsam kırışırım diye korkuyprum

N nscckts cilt temizleme yağı olan siberian welness markasını önermiştin. Geçen aldım bayıldım haberin olsun
siberianı beğenmemek imkansız bence gerçekten çok nazik olmasına rağmen içeriği çok temiz olmasına rağmen aşırı güzel temizliyor ve nem desteği sağlıyor ilk tercih edeceğim her zaman o olur.
O benim de favorilerimde. Düşmüyor hiç fiyatı yav. Şu an Trendyol fiyatı 172 TL. Cosmed sonrası hemen ona başlayacağım. Tabii önce almam gerekiyor.
emin ol çok seveceksin
Enzim peeling bende kullanmadım afhj deneyeceğim bende misel su +jel+tonik+serum +nemlemdirici rutinim var. Haftada iki üç kere maske birde arada peeling ama normal peeling adghj
haftada 2-3 maske çok haftada 1 enzim peeling cosmed veya purest yeşil renk olan 2 haftada bir de sadece ihtiyaç olan bölgeye fiddy yöntemi denilen temizlik yeterli
Çift aşamalı temizlik ve fiddy aynı şey değil mi?
şaka değil mi bu soru alemsin konuyu sık okuyan sık giren birisin konunun en başında fiddynin ne olduğu da yazıyor salisilik asit ve kil maskesiyle yapılan çift aşama yazın asla yapılmaması gereken 2 haftada bir yapılması gereken birşey olduğunu hep yazıyoruz, çift aşamalı temizlik her akşam yapmamız gereken sadece 2 temizleyicinin kullanıldığı önce yağ bazlı ile derinlere girip sonra su bazlı yıkama jeliyle cildi arındırdığımız yıkama şekli ,ikisi birbirinden bambaşka .

Açıkçası mevcut rutinde cildimden memnunum, o yüzden fiddy ile ilgili yazılanları tam okumadım. Çift aşamalı da aynı şekilde. Yapacağım zaman döner okurum diye öyylece geçtim. Yoksa her şeyin bilgisi fazla fazla verildi tabii ki

Tm öyle yapcam cnm N nscckts

Annem sebebi oldu dün akşam diyor ki yüzün kötü olmuş şöyle böyle moralim bozuldu bir an yazdım anladım cnm daha sormam tşk ederim önerdiklerini alıp konuyu kapicam N nscckts

Annem sebebi oldu dün akşam diyor ki yüzün kötü olmuş şöyle böyle moralim bozuldu bir an yazdım anladım cnm daha sormam tşk ederim önerdiklerini alıp konuyu kapicam N nscckts
Güzel olmuş bence. Tabii anlık kızarmalar falan olabilir o kadar çok etken var ki. Sıcak, soğuk, stres, ürünler yapmamıştır demiyorum o da olabilir, beslenme, hava kirliliği vb Zamanla alışınca cildini tanıyınca ufak tefek sorunları kontrol etmeyi öğreniyorsun tabii ciddi sorunlara bir şey diyemem doktora gitmelik durumlar olabilir. Başaklıktan bence bu kadar takmak

Aynen yok yok iyi şükür doktora gitmekten kurtardı nisa çok şükür ama dün korktum bian öyle işte şuan daha iyi bir de makyaj yaptım toparladı S Skinkeyrlover

günaydın kızlarrrrrrrrrr

sabah uyanınca su bazlı temızleyıcı ıle yuzumu temızledım

sonra c vıtamını surdum 15 dk bekledım

yuzumu fıs fıs ıle normal su ıle ıslatıp hyronolık asıt surdum 15 dk bekledım

gunes kremımı surup evden cıkıs yaptım

herkese hayırlı gunler dılerım :)

Benim aylar önce önerdiğim deodorant kapağıyla yapılan bir yüz hareketi vardı. Deodorant kapağını ağzınızda açıp kapatmaya yönelik bir hareket. Hatırlamadıysanız bulur yeniden atarım iş çıkışı. Sadece onu bile yapsanız yanak ve çene bölgesi için çok işe yarar. Alnınıza da yapılacak hareket çok basit. Keşke düzenli yapabilsem ama ben de 3 gün yapıp 3 ay ara veriyorum.

Belki beğenmez vazgeçer diye düşündümdü
Bu kadar rahatsızlık duyulacak ya da duyulması gereken durum/ kişi olduğunu sanmıyorum. Garip geldi kişisel algıladiniz heralde gülmesini dalga mi sandınız

Topik gittikçe değişik ahval ve şeriatlara giriyor a dostlar

Komik butonuna bastım ama kusura bakma S Skinkeyrlover bana da genelde gülücük bırakır, şimdiye kadar sormak hiç aklıma gelmemişti. Bir ara Ceycey'e sormuştum ama komiklik olduğu belliydi. Neyse güneş kremimi sürüp işe gideyim, akşama görüşürüz beybiler.

Espri anlayışım kötü olabilir. Gene güleyim hattaMesela komik butonuna bastım kusura bakma bana komik geldi yani Ya da bir anda güneş kremini sürdüm işe gideyim de komik geldi konudan konuya geçmeler. Okurken gülümsüyorsam gülüyorum. Bazen başında gülüp koyuyorum başı komedi oluyor sonu drama. Çok gülmekten kırışacağım ya iptal iptal iptal

Şaka yapmıştım ya ciddi değilim ki. Gülsün, Allah gülmekten ayırmasın S Skinkeyrlover

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…