Güzellik rutinleri

Kıy parana geleyim sana gibi bakmıyor mu sizcede 😆😆
Bu krem serum tarzında acaba ekstra bir göz nemlendiricisine ihtiyaç duyar mi? Duyarsa benim elimde ki cyrene multivitaminle uyum sağlar mı ? 🤔
Benim aklımı okumuşsun ya bana da diyor zalım 😂Cyrenede de c vitamini, retinol var o yüzden no. Cyrene varsa yeto zaten o retinol içeriyor üstüne c de.

Benim aklımı okumuşsun ya bana da diyor zalım 😂Cyrenede de c vitamini, retinol var o yüzden no. Cyrene varsa yeto zaten o retinol içeriyor üstüne c de.
Ama ben bunu da istiyom 🤣🤣
Sabit kalmadigim tek ürün göz kremi sanıyorum her seferinde farklisini istiyorum
Göz kremine gözüm doymuyor gibim soğuk bi espri de yapiyim mi 😆😆😆

Skinkeyr ne S Skinkeyrlover bacım? İnternette de bir şey çıkmadı böyle yazınca. Meraktan çatlamak üzereyim, acil bilgi lazım. :KK57:

S sebbo senin kan tahlili sonuçların pazartesi çıkacaktı, ne oldu?
Güldüm atamadım altta ciddi bir mesele olduğu için bu arada ben de merak ettim umarım sebbo kankim çok iyidir ❤️Ama çok güldüm çatladım yazmana ya çok tatlısın ❤️Skinkeyr Cankiyiz 😂🥰

Ama ben bunu da istiyom 🤣🤣
Sabit kalmadigim tek ürün göz kremi sanıyorum her seferinde farklisini istiyorum
Göz kremine gözüm doymuyor gibim soğuk bi espri de yapiyim mi 😆😆😆
Yok soğuk değil komik bence 😂Ama benim espri anlayışına güvenilmez. 😅İste canki hobi olarak gene iste 😂Ama ikisi aynı anda gereksiz biri yedekte kalır öbürünü kullanırsın. İyi nem veriyor diye duydum ben kuru göz çevresi olan birinden. Daha düz onarıcı bir krem alırsın sabah için akşam da her gün kullanmazsan eğer tabi en azından öyle başlarsın kalan günler kullanırsın sabahkini.

Güldüm atamadım altta ciddi bir mesele olduğu için bu arada ben de merak ettim umarım sebbo kankim çok iyidir ❤️Ama çok güldüm çatladım yazmana ya çok tatlısın ❤️Skinkeyr Cankiyiz 😂🥰
Ayol senin dilini çözmek için ayrı bir sözlük lazım zaten bacım. Çoğu kelimen ayrı bir tarz, ayrı bir şirin, ayrı bir müstesna :KK45: :KK53::confused: Google'a skinkeyr yazdım, kafayı yiyordum az daha :D

Yok soğuk değil komik bence 😂Ama benim espri anlayışına güvenilmez. 😅İste canki hobi olarak gene iste 😂Ama ikisi aynı anda gereksiz biri yedekte kalır öbürünü kullanırsın. İyi nem veriyor diye duydum ben kuru göz çevresi olan birinden. Daha düz onarıcı bir krem alırsın sabah için akşam da her gün kullanmazsan eğer tabi en azından öyle başlarsın kalan günler kullanırsın sabahki i.
Bende öyle düşünmüştüm ...iyi nem veriyorsa o kedi buraya gelecek 🤗🤗
Tenkyuu bilgilendirme için ❤

Ayol senin dilini çözmek için ayrı bir sözlük lazım zaten bacım. Çoğu kelimen ayrı bir tarz, ayrı bir şirin, ayrı bir müstesna :KK45: :KK53::confused: Google'a skinkeyr yazdım, kafayı yiyordum az daha :D
Aşırı güldümmm 😂😂Daha var mesela berbo berbat demek. Kestolamak var. Kesmek gibi. Onları da çok kullanırım. 😂Yeto bence hepsini yazmayayım fazla gelir 😂Dedem bile alıştı artık o da hep öyle konuşuyor😅Görünce hello girl diyor 😂

Citteki hasari onaran, kizarikligi gideren, hasari onerdigi icin sivilce vb olusumlari engelleyen kremlere "cica cream" deniyor. Icerik olarak en ünlülerinden biri Centella asiatica. Benim gece kremimde "astragalus membranaceus root extract" var bu da ayni amacla kullaniliyor (pyunkang yul nutrition cream), ben cok memnunum. Ama bu bitince centella deneyecegim, bayagi merak ediyorum, burada kullananlar cok tavsiye ediyor. Bir de "liquorice extract" iceriyorsa süper ama ben bulamadim bunun krem versiyonunu.
Çok teşekkür ederim ❤️

Böbreklerimde düzensizlik çıktı iyi çalışmiyormus tomografi istedi onun sonucuna göre amelîyat planlaması yapılacak canım kankim❤️ S Skinkeyrlover

Ben sabah uyanır uyanmaz yüzüme dokunurum, huyum. Geçen yaz elim vıcık vıcık yağ olurdu ama niacinamide ile bu yaz o tamamen dengelendi. Peptit kullandığım gecenin sabahında yüzüm daha yumuşak ve daha nemli uyandım. Benimle aynı yaştaki arkadaşımın şakak bölgesinde elastikiyet kaybı başlamış. Konuşunca bıyık bölgesinde de dikey çizgiler oluyor. Bunu görünce ben panikle paptide başladım. Bir de o hayatında sigara içmedi, ben 13 sene içtim. :KK17:
O çizgiler bende de hafif var ama ben çok gülüp mimik yapan biriyim 😂 peptit retinal vs evet azaltır görüntüyü ama tamamen Yok etmez beni ilerleyen süreçte rahatsız ederse kendimi türk hekimlerine emanet ederim yetooo😀😀

O çizgiler bende de hafif var ama ben çok gülüp mimik yapan biriyim 😂 peptit retinal vs evet azaltır görüntüyü ama tamamen Yok etmez beni ilerleyen süreçte rahatsız ederse kendimi türk hekimlerine emanet ederim yetooo😀😀
Aşko sen başla tecrübelerini aktar gardaşına ben de başlarım sonra 😂Hoş sen taşsın hiçbir şeye ihtiyacın yok maşallah 💯

Kızlar bime gelmis

4.75tl

20221004_190931.webp

Back
X