- 28 Şubat 2018
- 1.344
- 4.343
- 133
- 32
Geçmiş olsunBöbreklerimde düzensizlik çıktı iyi çalışmiyormus tomografi istedi onun sonucuna göre amelîyat planlaması yapılacak canım kankimS Skinkeyrlover

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunBöbreklerimde düzensizlik çıktı iyi çalışmiyormus tomografi istedi onun sonucuna göre amelîyat planlaması yapılacak canım kankimS Skinkeyrlover
Bu yeşil peeling çok ünlü oldu buralarda, en sonunda ben de alcam haKızlar hepsiburadada purest yeşil enzim peeling 162ye düşüyor sepette. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi fiyat.
Teşekkür ederim aldım hemen
Ben de hiç kullanmadım, merak ediyordum kaptım hemen bi taneBu yeşil peeling çok ünlü oldu buralarda, en sonunda ben de alcam ha![]()
Ben bir ara zeytinyağı içine bemiks, evigen, bepanten, dodex vitamin ampülleri kırıp saçıma sürüyordum. Sonrasında streç filmle sar saçını. Benim saç dökülmeme bayağı iyi gelmişti. Bir de ceragan marka şampuan öneririm. Biotin&keratin şampuanı. Kuaförlerde satılıyor. Ben kuaför ürünleri satan bir siteden alıyorum istersen linkini atabilirimkızlar benim 3senedir şiddetli saç dökülmem var kel olmaya az kaldıdr çok kez gittim 3ay çinko kullandım işe yaramadı sonra 4aylık demir takviyesi başlandı şimdi kullanıyorum ama hala hiç durma yok takviye bi saç yağı almıstım oda yok..saçlarım çok güzeldi severdim şimdi
varmı böyle olup düzelen
Ben çok kullandım. Benim cildime göre bir tık agresif kaldı az tutuyorum kızarıyor beni ama bayağı bir etkili sonrasında sakinleştirmeşovBen de hiç kullanmadım, merak ediyordum kaptım hemen bi tane![]()
Eyvah ben bi de rozalıyım. Bakalım nasıl bi etki edicek. Bana ultra sakinleştirmeşov gerekebilirBen çok kullandım. Benim cildime göre bir tık agresif kaldı az tutuyorum kızarıyor beni ama bayağı bir etkili sonrasında sakinleştirmeşov![]()
Ek olarak saç kırıklarını düzenli olarak aldır. Kendin de yapabilirsin saçından bir tutamı kıvırıp çatal çatal duran uçlarını kesebilirsin. Ben 2-3 ayda bir yapıyorum. Bir de ben saçlarımı havluyla ellerimin arasında çitileyerek kurutmuyorum. Bu saça çok zarar veriyor. Decatlon’da mikrofiber saç havlusu var, direkt onu sarıp topluyorum saçımı. Kullanım açısından da çok pratik bir havlu. Geçenlerde 55 liraya almıştım. Ben saç kurutma makinesi düzleştirici kullanmıyorum ama saçlarımı ıslak bırakmak bende sinüzit yaptı bilgin olsun. Ve bir de saçların hafif kurumaya başlayınca saç uçlarına argan yağı sürebilirsin, bu da yeni kırık oluşumunu engelliyor. Durulamana gerek yok saç uçlarına sürünce. Veee son olarak saten yastık örtüsü kullanırsan sürtünmeden kaynaklı yıpranmaları en aza indirirsinkızlar benim 3senedir şiddetli saç dökülmem var kel olmaya az kaldıdr çok kez gittim 3ay çinko kullandım işe yaramadı sonra 4aylık demir takviyesi başlandı şimdi kullanıyorum ama hala hiç durma yok takviye bi saç yağı almıstım oda yok..saçlarım çok güzeldi severdim şimdi
varmı böyle olup düzelen
Oo roza sakat bir şey diyemem ben tabii ama bende yok sadece biraz reaktif cildim beni bayağı etkiledi gene dikkat edin siz. Nazik kil maskesi olarak kikonunkiler, marymay, stoğa girmiyor pek ama celimex ve origins pembe iyi.Eyvah ben bi de rozalıyım. Bakalım nasıl bi etki edicek. Bana ultra sakinleştirmeşov gerekebilir( senin dilde yazayım dedim
)
Ya ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak.Ben bir ara zeytinyağı içine bemiks, evigen, bepanten, dodex vitamin ampülleri kırıp saçıma sürüyordum. Sonrasında streç filmle sar saçını. Benim saç dökülmeme bayağı iyi gelmişti. Bir de ceragan marka şampuan öneririm. Biotin&keratin şampuanı. Kuaförlerde satılıyor. Ben kuaför ürünleri satan bir siteden alıyorum istersen linkini atabilirim
Yeni duydum o sayfayı. Sık sık saç kestirmek saçı küstürüyor diye biliyorum sonrasında saçın uzaması için ekstra bişeyler yapmak gerekiyormuşYa ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak.
Evet çok rahat kullanamıyorum kil maskesi, hassaslaştırıyor. Önerilerini dikkate alıcam, teşekkürlerOo roza sakat bir şey diyemem ben tabii ama bende yok sadece biraz reaktif cildim beni bayağı etkiledi gene dikkat edin siz. Nazik kil maskesi olarak kikonunkiler, marymay, stoğa girmiyor pek ama celimex ve origins pembe iyi.
niye acele ettin ya bir 5-10 sene bekleseydin 2 aydır burada ömrümüz törpülenmiş ne diyeceğimizi şaşırmışız sonunda cilt testi he miKızlar size bir haberim var cumartesi cilt analizi yaptircam eczanede ücretsiz forumca rahatlayacağizN nscckts @Kova hatunu @ceycey0406 @Atart @sepyazeytin S Skinkeyrlover @Ametistt
ondan şüpheliyim eczacının ürettiği eczanelerde satılan ,içeriği muhteşem bir kremi eczacısı aslaaaaa bilmiyor ona giderse yine sıkıntıKullandığın ürünleri başarılı bulabilirler onlarda kaç skincare fedaisinin emeği var da gözünü sevem onlara da bunu mu onu mu şunu mu alsam tmm alacağım deyip yoksa şunu bunu mu de deneseme dönüp kalp beden ruh ayarları ile oynama hemiibiz yandık eller yanmasın bı günde hayatı sorgularken bulmasinlar kendilerini
![]()
çok yoğundum canım daha yeni müsait olabildim
enzim peelingi asla bastırmayacaksın yüz yıkama jeliyle yıkar gibi kullanacaksın sen enzim peelingi rozalı olduğun için , hiç bekletme direkt elde köpürt yıka geç o yetecektirEyvah ben bi de rozalıyım. Bakalım nasıl bi etki edicek. Bana ultra sakinleştirmeşov gerekebilir( senin dilde yazayım dedim
)
kil maskesi asla kullanmaman gerekEvet çok rahat kullanamıyorum kil maskesi, hassaslaştırıyor. Önerilerini dikkate alıcam, teşekkürler![]()
c vitamini çok sakat iş ya, ben o yüzden cesaret edemiyorum eğer cildine en uygun olan anlaşabildiğini bulabilirsen muhteşem yoksa böyle uçuk sivilce dolduruyor yüzü irritasyon yapmaya müsait içerik. belki o marka o türev size dokunmuş olabilir hangi c vitaminiydi o
ben takip ediyorum kızımında ilk saç kesimini takvime göre kestim bence ayın hareketlerine göre olduğu için işe yarar, dolunayda bilimsel olarak vücudumuz kan akışımız bile farklılaşıyor buna bağlı değişiklikler oluyor onu baz alarak ay döngüsüne göre kesim boya işleri öneriyor mantıklı yani , ben kesinlikle uyguluyorum işe yarıyor bendeYa ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak.adyas