Güzellik rutinleri

kızlar benim 3senedir şiddetli saç dökülmem var kel olmaya az kaldı:KK42:dr çok kez gittim 3ay çinko kullandım işe yaramadı sonra 4aylık demir takviyesi başlandı şimdi kullanıyorum ama hala hiç durma yok takviye bi saç yağı almıstım oda yok..saçlarım çok güzeldi severdim şimdi :mad:varmı böyle olup düzelen

kızlar benim 3senedir şiddetli saç dökülmem var kel olmaya az kaldı:KK42:dr çok kez gittim 3ay çinko kullandım işe yaramadı sonra 4aylık demir takviyesi başlandı şimdi kullanıyorum ama hala hiç durma yok takviye bi saç yağı almıstım oda yok..saçlarım çok güzeldi severdim şimdi :mad:varmı böyle olup düzelen
Ben bir ara zeytinyağı içine bemiks, evigen, bepanten, dodex vitamin ampülleri kırıp saçıma sürüyordum. Sonrasında streç filmle sar saçını. Benim saç dökülmeme bayağı iyi gelmişti. Bir de ceragan marka şampuan öneririm. Biotin&keratin şampuanı. Kuaförlerde satılıyor. Ben kuaför ürünleri satan bir siteden alıyorum istersen linkini atabilirim

Ben çok kullandım. Benim cildime göre bir tık agresif kaldı az tutuyorum kızarıyor beni ama bayağı bir etkili sonrasında sakinleştirmeşov 😂
Eyvah ben bi de rozalıyım. Bakalım nasıl bi etki edicek. Bana ultra sakinleştirmeşov gerekebilir 😂😂 ( senin dilde yazayım dedim 😉)

Ek olarak saç kırıklarını düzenli olarak aldır. Kendin de yapabilirsin saçından bir tutamı kıvırıp çatal çatal duran uçlarını kesebilirsin. Ben 2-3 ayda bir yapıyorum. Bir de ben saçlarımı havluyla ellerimin arasında çitileyerek kurutmuyorum. Bu saça çok zarar veriyor. Decatlon’da mikrofiber saç havlusu var, direkt onu sarıp topluyorum saçımı. Kullanım açısından da çok pratik bir havlu. Geçenlerde 55 liraya almıştım. Ben saç kurutma makinesi düzleştirici kullanmıyorum ama saçlarımı ıslak bırakmak bende sinüzit yaptı bilgin olsun. Ve bir de saçların hafif kurumaya başlayınca saç uçlarına argan yağı sürebilirsin, bu da yeni kırık oluşumunu engelliyor. Durulamana gerek yok saç uçlarına sürünce. Veee son olarak saten yastık örtüsü kullanırsan sürtünmeden kaynaklı yıpranmaları en aza indirirsin

Eyvah ben bi de rozalıyım. Bakalım nasıl bi etki edicek. Bana ultra sakinleştirmeşov gerekebilir 😂😂 ( senin dilde yazayım dedim 😉)
Oo roza sakat bir şey diyemem ben tabii ama bende yok sadece biraz reaktif cildim beni bayağı etkiledi gene dikkat edin siz. Nazik kil maskesi olarak kikonunkiler, marymay, stoğa girmiyor pek ama celimex ve origins pembe iyi.

Ben bir ara zeytinyağı içine bemiks, evigen, bepanten, dodex vitamin ampülleri kırıp saçıma sürüyordum. Sonrasında streç filmle sar saçını. Benim saç dökülmeme bayağı iyi gelmişti. Bir de ceragan marka şampuan öneririm. Biotin&keratin şampuanı. Kuaförlerde satılıyor. Ben kuaför ürünleri satan bir siteden alıyorum istersen linkini atabilirim
Ya ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak. adyas adyas

Ya ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak.
Yeni duydum o sayfayı. Sık sık saç kestirmek saçı küstürüyor diye biliyorum sonrasında saçın uzaması için ekstra bişeyler yapmak gerekiyormuş

Oo roza sakat bir şey diyemem ben tabii ama bende yok sadece biraz reaktif cildim beni bayağı etkiledi gene dikkat edin siz. Nazik kil maskesi olarak kikonunkiler, marymay, stoğa girmiyor pek ama celimex ve origins pembe iyi.
Evet çok rahat kullanamıyorum kil maskesi, hassaslaştırıyor. Önerilerini dikkate alıcam, teşekkürler 🌺

Kullandığın ürünleri başarılı bulabilirler onlarda kaç skincare fedaisinin emeği var da gözünü sevem onlara da bunu mu onu mu şunu mu alsam tmm alacağım deyip yoksa şunu bunu mu de deneseme dönüp kalp beden ruh ayarları ile oynama hemii😀 biz yandık eller yanmasın bı günde hayatı sorgularken bulmasinlar kendilerini 🙈🙈
ondan şüpheliyim eczacının ürettiği eczanelerde satılan ,içeriği muhteşem bir kremi eczacısı aslaaaaa bilmiyor ona giderse yine sıkıntı

N nscckts hiç yazmadı, hiç girmedi buraya. Bilgisi olan var mı kızlar? Merak ettim.
çok yoğundum canım daha yeni müsait olabildim
enzim peelingi asla bastırmayacaksın yüz yıkama jeliyle yıkar gibi kullanacaksın sen enzim peelingi rozalı olduğun için , hiç bekletme direkt elde köpürt yıka geç o yetecektir
Evet çok rahat kullanamıyorum kil maskesi, hassaslaştırıyor. Önerilerini dikkate alıcam, teşekkürler 🌺
kil maskesi asla kullanmaman gerek

Bugune kadar Cvit kullanmadim. Ama maske yapiyordum. Ne zaman yapsam ardindan ucuk ciktigini farkettim. Baglantisi var midir sizce? N nscckts
c vitamini çok sakat iş ya, ben o yüzden cesaret edemiyorum eğer cildine en uygun olan anlaşabildiğini bulabilirsen muhteşem yoksa böyle uçuk sivilce dolduruyor yüzü irritasyon yapmaya müsait içerik. belki o marka o türev size dokunmuş olabilir hangi c vitaminiydi o

Ya ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak. adyas adyas
ben takip ediyorum kızımında ilk saç kesimini takvime göre kestim bence ayın hareketlerine göre olduğu için işe yarar, dolunayda bilimsel olarak vücudumuz kan akışımız bile farklılaşıyor buna bağlı değişiklikler oluyor onu baz alarak ay döngüsüne göre kesim boya işleri öneriyor mantıklı yani , ben kesinlikle uyguluyorum işe yarıyor bende

mesela adetliyken saç kesim boya önermiyor boyada başıma geldi tutmadı renk kesimde de gerçekten saçım tuhaf oldu sanki oturmadı tülerdi bir değişik oldu onu düzeltmek için kaç ay üst üste kesim yapmam gerekti kesim tarihlerine bakarak aslana getirttim hep gürlesin diye :D

Back
X