Güzellik rutinleri

Şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman. İyi ki doğduun

Fonksiyonel tıp doktoru değil mi Ben de gittim öyle bir doktora gerçekten çok farklı yaklaşımları oluyor. Ben başka nedenler dolayısıyla gittim ama çok fayda gördüm.Size de iyi gelir inşallah

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, başarılı doğum günlerin olsun. Sağlık herşeyin başında geliyor. Sağlığın düzelince herşey güzel olacaktır.

Mutlaka görüşün kendin için bişeyler yapıyor olmak bile iyi geliyor insana. İnisitol yumurta kalitesi üzerinde etkili bir ürün. Denemeye değer bence.

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, başarılı doğum günlerin olsun. Sağlık herşeyin başında geliyor. Sağlığın düzelince herşey güzel olacaktır.
Teşekkür ederim Hep birlikte olsun inşallah. 100 yaşına gelince buradan anti age konuları konuşmaya devam ederiz Kök hücre falan yaptırırız belki

Mutlaka görüşün kendin için bişeyler yapıyor olmak bile iyi geliyor insana. İnisitol yumurta kalitesi üzerinde etkili bir ürün. Denemeye değer bence.
Evet kendin için bir şey yapıyor olmak olayı çok doğru gerçekten bazen bir şeyleri yapıyoruz ama her şey o kadar robotik ve hızlı ki hiç farkında olmadan hiç durmadan ezberlenmiş hareketlerle 12.sınıfta fark etmiştim bunu her şeyi hızlı hızlı yapıyordum hep yetişmeye çalışır gibi bir şeylere Sonra okuldan çıktım bir gün bir baktım güneş var hava sıcaklamaya başlamış falan İlk defa bakıyorum sanki. Çok tuhaf hissetmiştim kendimi.

Doğum günün kutlu olsun canki skinkeyr

Teşekkür ederim yaa sağolun hepiniz öylesine yazmıştım tahmin etmedim herkesin yazacağını utandım ve çok mutlu oldum Başak burçlarını çok severim bilirsin canki.

Dogum günün kutlu olsunnnnnnn

Nice nice sağlıklı mutlu yaşların olsun

Akşam fiddye ne dersin erken kutlama için hahahahahah

Dogum günün kutlu olsunnnnnnn

Nice nice sağlıklı mutlu yaşların olsun

Akşam fiddye ne dersin erken kutlama için hahahahahah
Teşekkür ederim.Çok cazip bir teklif buna bir canki asla hayır diyemez Bundan daha iyi bir partileme düşünemem bile

Fonksiyonel tıp doktoru değil mi Ben de gittim öyle bir doktora gerçekten çok farklı yaklaşımları oluyor. Ben başka nedenler dolayısıyla gittim ama çok fayda gördüm.Size de iyi gelir inşallah
Ay umarım iyi gelir. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Yeni skinkeyrler denediğim burada yorumladığım bir yıl olur umarım sizlerle beraber
İnşallah

yarın olduğu için doğum gününü yarın kutlayacaktım ama herkes kutlayınca ben geri kalamam yarında kutlarım bugünde iyiki doğdun iyiki varsın cano

yarın olduğu için doğum gününü yarın kutlayacaktım ama herkes kutlayınca ben geri kalamam yarında kutlarım bugünde iyiki doğdun iyiki varsın cano
Ağlayacağım yeto artık Bu kadar tatlı olamazsınız tam bir unicorn topluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…