Güzellik rutinleri

O mekanizmaları baya araştırmıştım bi ara pkostan dolayı. Sanırım biraz da pkostan kaynaklanıypr bilemiyorum. Bi düzen de oturtamadım. İradesizim işte lafın kısası
pkos ama kilo vermeyi bir tık zorlaştırıyor bu doğru . iştahlı olmak kötü birşey değil hatta iyi birşey yemek seçmezsin herşeyi yiyebilirsin yemeğin miktarından çok ne olduğu önemli bak hergün yemekden önce 1 dolu tabak salata 1 bardak ayran 1 çorba ye eser miktarda yemek ye ekmek yeme sadece bunu yap akşam. öğlen yoğurt yanında elma mı yersin kuruyemişle kahve mi içersin küçük birşey sabahta 1 tabak dolusu salata haşlanmış yumurta 2-3 yemek kaşığı lor peynir 7 tuzsuz zeytin ye günde 2 litre su iç bunu 1 ay yap sadece bunu yap en az 4 kilo gidecek belini ölç en az 5 cm incelecek olmazsa ahada burdayım

ama şeker unlu mamül nescafe falan yok asitli içeçek kızartma yok. kızartma yerine ızgara olacak meşrubat yerine maden suyu olacak yerine koyma metodu uygulayacaksın sağlıksızları sağlıklıyla değiştir bak sana konumun linkini atayım şekersiz unsuz tatlılar yapabilirsin bugün kızıma beslenmesine mercimekten elde ettiğim unla poğaça yaptım. baharatlı maydonozlu peynirli poğaca ama un yok mercimekle yapıldı bende oturdum yedim

Yaa süper ameliyata gerek olmamasına sevindim çok. Olsun diğer durumları da hekiminin dediklerine dikkat ederej halledersin inşallah onları takma

Ben onu anca diyetteyken yapabiliyorum. Diyetteyken asla bir lokma bile yemem. Ama sonra işte kıtlıktan çıkmış gibi bi kere hatırlıyorum 3 çikolatayı aynı anda yemiştim
kıyamam 3 çikolata diyor ben tek oturuşta 1 kğ maraş dondurması yanında baklava yiyordum 3 çikolata dişimin kovuğuna yetmez benim. hala yesem yerim o yüzden tatlı ihtiyacımı kuru hurma ve bademle gideriyorum kaloriyi en sağlıklı şekilde alıyorum ki yağa dönüşmesi enerji olarak çıksın diye öyle yap kuru hurmayı bademi hindistan cevizini kakaoyu rondoda çek elde yuvarla al sana çikolata veya muzu dilimle kakao serp ye

Bu ay sonu deneyeceğim inşallah, yeğenim geldi yurtdışından. Gezcez tozcaz yicez içicez
3 çikolata bana da yetmez de, ilk defa öyle bişe yapmıştım. 3ünü birden açıp bi birinden bi birinden ısırıyordum dondurma zaten en büyük zaafım. Her gün yerim

Aynen benimde öyle. Kayınvalidem eskiden ısrar ederdi kuş kadar yiyorsun ye diye artık alıştı sen yemezsin biliyorum diyor. Ve gerçekten gereksiz şeyler mideme dokunuyor. Bir dilim pizza yesem 2 günde hazmediyorum.
Sağlıklı beslenince evde herşeyi yapmaya başlıyorsun. Yağlı tuzlu, şekerli şeylerin alternatiflerini buluyorsun. Ben uzun yıllardır bu şekilde besleniyorum ve çokta keyif alıyorum. Vücudun asla şekere ihtiyacı olmazmış ama insanın canı tatlı istiyor yine de. Hurma toplarını çia tohumuna batırıp yuvarlıyorum cia çözüldükçe şişiyor ya o dolduruyor mideyi.
Dut kurusununda yoğurtla yiyorum mis.

Pkos ta genellikle insülin direnci gelişiyor. Zayıflamak hamile kalmada çok yardımcı olacaktır.
Pkos larda zayıflamayı desteklemek ve insülin direncini düşürmek için ocean polysiyol-inisitol ve dr mito berberis öneriyorlar. İnstagramda turuncu eczacı açıklamıştı.
3 çikolata açıp ayrı ayrı ısırmak tamamen duygusal açlık gibi görünüyor. Haftada bir dondurma gayet yeterli.
Beslenmede protein miktarını artırınca açlık atakları ve tatlı ihtiyacı çok azalıyor

İlk sayfayı okuyarak başladım. Çok güzel değinmişsin vitamin değerleri ve tahliller önemli. D vitamini B12 ve demiri düşük birinin zayıflaması çok zor. 3 ayda bir mutlaka endokrine giderim. Keçi peyniri değil ama inek peynirini pandemide evde kendim yapmıştım. Bu kış yine başlamayı düşünüyorum.
Sabah yazdığın gibi kahvaltı yapan ve yine araöğününü yapan biri akşam 6 dan önce açlık hissetmez.
Artık geceleri sağlıklı besleniyorum okuyacağım

Kesinlikle disiplinli titiz biri olduğun belli oluyor. Eminim çokta başarılı bir insansın. Yapacağın işte biraz motivasyonla tüm enerjini vererek çalışacağın buradan belli oluyor. Günümüzde senin gibi gençleri bulmak zorlaştı. Hep gülümseyerek okuyorum yazdıklarını

Ayy utandım, duygulandım ve gözlerim doldu sağolun.Çok teşekkür ederim. Sağlık sorunlarım oldu bir süredir tam istediğim gibi olmadı işler. Kendime olan güvenimin azaldığı, umutsuz ve karışık olduğum bir dönemde çok iyi geldi.Yarın da doğum günüm hediye gibi oldu bana

İnositolu duydum ve bi dönem araştırdım ama henüz kullanmadım. Belki bu kış bi dra görünürüm bilmiyorum. Bütüncül tıpla ilgilenen bi kaç dr var takip edip beğendiğim, belki onlardan birine gidip bi tedavi düşünürüm. Bilmiyorum kafam karışık biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…