Güzellik rutinleri

güneş kremi doğru sütyeni bulmak gibidir ,kişiye göre değişiyor ,herkesde farklı bir konfor sunuyor en güzelini en uyanını bulmak için cildin stabilde olması gerek daha önce kullanıp hayran kaldığın güneş kremi o mevsim bir bakıyorsun olmuyor oturmuyor. resmen cildi güneş kremine hazırlamak gerekiyor .

Özellikle de ben. Yazın ve kışın cildim gerçekten çok farklı. Hassasiyete meyilli ve göz çevresi aşırı yanan biri olarak göz yanması berbo bir şey ya gününü mahvediyor. Ben Nasific fresh herb güneş kremini almıştım bir de ne akıl indirimde diye 2 tane aldım denemediğim ürünü ve markayı da çok seviyorum en sevdiğim marka bile olabilir yani. Yağ bazlı temizleyicisi açık ara en sevdiğim yağ bazlı temizleyici, niacinamid tonik ve essense efso ve kalendulalı kremi en sevdiğim krem, Pink serisi süper nazik ama etkili asitler ama o ürün gözümü öyle bir yaktı ki ama nasıl bir yakma yolun ortasında zor karşıdan karşıya geçtim bayağı fena oldum gözümü açamayacak seviyede araba kullanıyorken olsa iptal iptal iptal Kokusu hele hiç mi uçmaz Allahım başım ağrıdan mahvolmuştu.Skandallar ilk patladığında korkmuştum yani ona güvenip kullanıyoruz asidi şunu bunu ama korumuyor pöf çok zor işler

Ahh kıyamam ben ona. Çokgecmiş olsun

Yerim ki

Ahh kıyamam ben ona. Çokgecmiş olsun
teşekkür ederim canım şükür bu sabah iyiydi ,saçlarını falan kestim şekillendirdim süsledim kırmızı babetlerini giydirdim kafasında kocaman kırmızı fiyonk tokada var ceylan gibi seke seke gitti

Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir

Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir
canım çok teşekkür ederim iyi çok şükür bıdı bıdı konuşuyordu çenesi açılmıştı sabah hah dedim sen iyileşmişsin cadılık tam gaz

Bu sabah 5’de ayaga dikti memur bey; simdi misil misil uyurken anca yazmaya firsat bulabiliyorum. Kusura bakmiyorsundur insallah.

La Roche bu durumda belirtilen tolerans araliginda ve gercekten hakkiyla uretiyor siye anliyorum. O zaman dusunmeden La Roche alayim. Tesekkur ederim.

Okudum, bicir bicir konusmaya baslamis bugun cok daha iyiymis Ahsen kiz. Hadi gelmis gecmis olsun tekrar.

Olsun samimiyetin ekrandan tasiyor zaten. dedigin markalari kullanmadim, testerlanmam lazim once. Baska bir gonderinde yazmissin ya o beyazlik, dahasi sevgilim terketmis de dunyam basima yikilmis gibi aglamisim sanki de gozlerim cayir cayir yaniyormus hissi bende de oluyor. Zaten bir de gunes vurursa o anda Arabesk filmindeki Sener Sen’e donuyorum.

ayy ne kusuru ben öyle şeyleri hiç sıkıntı etmem rahat ol lütfen ...
aynen hiç düşünmeden la roche alabilirsin

ya bugün gösteride o kadar heyecanlanmış ki , heyecandan hıçkırık tutmuş çok güldüm gayet iyi şükür

Benim kızım maden suyu seviyor onu içebilir enterogermina çok iyi geliyor geçmiş olsun

Kuzum benim; severim onu. Heyecanini yesinler.

Bu arada dun 326 alan krem her yerde tukenmis. Trendyol’da 600 TL olmus. Bi miktar uzuldum. Su urunu daha uygun nasil bulabilirim? 3-4 tane almayi dusunuyordum.

Eklentiler

• CB07AEE0-D4B5-4F64-8D3D-3A3522B59C91.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…