Güzellik rutinleri

Enzim peeling hic denemedim inşallah iyi gelir,anlaşıldı 2 haftada 1 😊
Retinol ve peptit olarak purestin ürünleri diye düşündüm hem memnun galiba herkes ama nasıl tırsıyorum simdiden bilemezsin 🤭
Retinolde ki tost olayini anladim muhtemlen öyle baslarim ve bir damla yeterli mi 😁
Hem retinol hem peptid ayni hafta icinde kullaniliyormuydu ?

Tonik hakkinda fikrini alabilirmiyim? 3 yildir ara ara manuka olani kullaniyordum tabi düzenli değil ama elim hep ona giderdi fena değil ama sıkıldım gibi

Bu urun hakkinda ne düşünüyorsun
Eki Görüntüle 3108880
içinde asit yok gündüz uygulamaya uygun bir tonik bu hatta nem verir fena değil... enzim peeling aldın zaten ya önce onu kullan duruma bak derim belki o yeterli gelir...

içinde asit yok gündüz uygulamaya uygun bir tonik bu hatta nem verir fena değil... enzim peeling aldın zaten ya önce onu kullan duruma bak derim belki o yeterli gelir...
Çok güzel nem veriyor diye duydum ve kocaman bereketli fiyat performans diye.

Çok heyecanlıyım
Hemen gelseler ya 😄
Hatta biran önce kasım olsa 😂😂
retinol için ekim sonuna doğru başlayabilirsin purest düşük oranlıydı diye hatırlıyorum... diğer ürünlerin hepsini gelir gelmez kullanabilirsin hepsi çok güzel bilinçli alışveriş olmuş yüzünde ışıldasın sağlık getirsin inşallah :KK36:

önce sarıya döneceksen lazım olur diye mor şampuanlardan başlayayım

yıpranmış işlem görmüş saçlar için
dökülme için bunlarda güzel
Hay senden Allah razı olsun 🤩🤩🌺🙏😘

Ekran görüntüsu alıyorum hepsinin de öncelikli seçmem gerekenler var mı

Hay senden Allah razı olsun 🤩🤩🌺🙏😘

Ekran görüntüsu alıyorum hepsinin de öncelikli seçmem gerekenler var mı
allah senden de razı olsun canım benim :KK200: öncelik sıralaması yok hepsi bebek hangisi senin ihtiyacına daha uygunsa onu seçersin yedekli sağlamalı olsun diye çok ççok yolladım link :D

Saçta bence prosperity olayı çok önemli mesela benim saçlarım low prosperity o yüzden aslında proteinli şeylerden uzak durmam gerekiyor ama şu ara her saç ürününde ama her saç ürününde benim yukarıda attığım şampuan da dahil olmak üzere bir hidrolize buğday proteini, hidrolize soya proteini, hindistanceviziyağı falan var yani asla kullanamam diye bir şey yok arada benim saçımın da ihtiyacı oluyor ama low prosperity hairin o kadar da ihtiyacı olmuyor ama o kadar her şey de var ki bir de okadara ihtiyacım olmadığı halde bir ara çok ürün kullandım çok iyi gelmedi saçlarım bir garip oldu şimdi dönüşümlü bazen kullanıyorum ama çoğunlukla proteinsiz şeylere yöneldim ama seninkiler anlattığın kadarı ile high prosperity hair tabi tam proteine ihtiyacı olan saç.
Ay kuzum bu kadar ayrıntı bilemem de benimki bence highogluhigh 🤣 şimdi gene azalmış yoğunluğu 3 başa sac çıkar ama asi ve kuru işte. Saçta hiç kore markalarına girişemem moremo tester gelmiş onu denerim ama güzel gelse bile almam sürekliliğini cilt gıbı sağlayamam çünkü

retinol için ekim sonuna doğru başlayabilirsin purest düşük oranlıydı diye hatırlıyorum... diğer ürünlerin hepsini gelir gelmez kullanabilirsin hepsi çok güzel bilinçli alışveriş olmuş yüzünde ışıldasın sağlık getirsin inşallah :KK36:
Evet %1 gibi birşeydi

Sayende olucak inşallah
Acayip bilgilendirici ve sabırlı bir kadınsın
Ilk defa bu asitler konusunda bu kadar anlaşılır konuşan birine denk geldim yahu,asla sıkılmadım okudukça gerisini merak ettim...bu kadar olur

Evet %1 gibi birşeydi

Sayende olucak inşallah
Acayip bilgilendirici ve sabırlı bir kadınsın
Ilk defa bu asitler konusunda bu kadar anlaşılır konuşan birine denk geldim yahu,asla sıkılmadım okudukça gerisini merak ettim...bu kadar olur
çok teşekkür ederim :KK36: ilk kez niacinimadelı ürünler kullanacaksan ilk 1 ay kusturma olabilir biliyorsun hoş svr de kusturma az oluyor retinolde de 1 ay bu süreç olabilir çok normal sakın bir anda noldu cildime diye endişelenme :D

Ay kuzum bu kadar ayrıntı bilemem de benimki bence highogluhigh 🤣 şimdi gene azalmış yoğunluğu 3 başa sac çıkar ama asi ve kuru işte. Saçta hiç kore markalarına girişemem moremo tester gelmiş onu denerim ama güzel gelse bile almam sürekliliğini cilt gıbı sağlayamam çünkü
moremo testerden 2 yıkamalık çıkar bence idareli kullanırsan :D ay ben öyle yapıyorum

çok teşekkür ederim :KK36: ilk kez niacinimadelı ürünler kullanacaksan ilk 1 ay kusturma olabilir biliyorsun hoş svr de kusturma az oluyor retinolde de 1 ay bu süreç olabilir çok normal sakın bir anda noldu cildime diye endişelenme :KK70:
Rica ederim ne demek doğrusu bu
Asitler öncesi,asitler sırasında ve sonrasında olabilecek herşeyi bu denli sayfalarca tekrar tekrar anlatmak miktarına kadar herkesin harcı değil

Evet evet herşeye hazırlıklıyım sıkıntı yok
😄😄

allah senden de razı olsun canım benim :KK200: öncelik sıralaması yok hepsi bebek hangisi senin ihtiyacına daha uygunsa onu seçersin yedekli sağlamalı olsun diye çok ççok yolladım link :KK70:
Aveda bahsettigim kuzenim kullanıyormuş yani benim mutlaka bi mor şampuanım bi de normal bi şampuanım olacak. Mor olanı belli sıklıkta yapıp tercih edeceğim 2 tanesini dönüşümlü kullanabilirim. Bunların kremleri de var değil mi

Aveda bahsettigim kuzenim kullanıyormuş yani benim mutlaka bi mor şampuanım bi de normal bi şampuanım olacak. Mor olanı belli sıklıkta yapıp tercih edeceğim 2 tanesini dönüşümlü kullanabilirim. Bunların kremleri de var değil mi
kremi vardır yapmadılarsa ayıp ederler :D

Selam
Bugun soyulma olmadi. Sabah rutinimden svr i cikarip snail essence ekledim
süper sorunun çözülmesine sevindim demek ki svr deki kadife tozlar güneş kreminin silikonuyla birleşip yuvarlanıp duruyormuş hınzırlar :D

Sanıyorum ki 1 haftamı,geceleri herkes uyurkene bu topiğie verdim 🤭 hatta ben bile kaç kez okurken sızdım 😄
Ilgimi cekme sebebi asitlere başlamak istiyor olmam ve asitlerden cok korkuyorum 😁 iyi ki de korkmuşum ve iyi ki de bu topik açılmış...öncesinde anladığım kadarı ile bariyer güçlendirip rutin oluşturmak gerekiyor
Cildim karmadan yağlıya dönük
Kışın da bir tık daha normale dönük
sivilce sorunum yok ayda 1-2 kere çenede çıkarsa çıkar bazen de ağrısı olur kendisi çıkmadan gider biter
Yüzümde parlama olur
Gözenek sorunum var (1 aydır kolajen kullanıyorum görünümde biraz hafifleme var yada bana öyle geliyor bilmiyorum)
Pütürlük olayı da var alın ve çene bölgesinde

Kasım gibi retinol ve peptit asitlerine başlamak istiyorum ufaktan ve ben dersime güzel çalıştıysam ilk etapta almam gereken ürünler bunlar dimi?
Eğer okeylerseniz alicam hemen
Özellikle N nscckts ( sabrına kurban bu arada ben bile şöyle oldum :confused:)

Bu arada cyrene göz kremi hakkindaki düşüncelerinizi de merak ediyorum ağır kaçar mi yaz günü? Gerçi gözaltım alışık sanıyorum bu tür iceriklere
kampanya vardı watsonsta the purest ürünlerinden alana yarısı kadar puan hediye.ben aha bha peeling peptit serum hyloronik serum aldım.başka yerden de niacinamide aldım bir c vitamini serumu kaldı.hyloronik kullanıyorum.cildime bayağı etkisi oldu.normale dönük karma ciltliyim.kuruluklar vardı alnımda çenemde.onlar geçti.neme doydu cildim.bariyerim iyice güçlensin.eylül ortası aldığım diğer serumlara başlayacağım.

kampanya vardı watsonsta the purest ürünlerinden alana yarısı kadar puan hediye.ben aha bha peeling peptit serum hyloronik serum aldım.başka yerden de niacinamide aldım bir c vitamini serumu kaldı.hyloronik kullanıyorum.cildime bayağı etkisi oldu.normale dönük karma ciltliyim.kuruluklar vardı alnımda çenemde.onlar geçti.neme doydu cildim.bariyerim iyice güçlensin.eylül ortası aldığım diğer serumlara başlayacağım.
çok mutlu oldum çok fazla dediğin siyah noktaların normale döndü ya en çok ona seviniyorum

seni gördüğüme çok sevindim :KK36: pütürlükler için enzim peeling denedin mi ? 2 haftada bir yaparsan seversin ve yeterli gelir
süpersin okuduğun için çok teşekkür ederim retinol ne almayı düşünüyorsun peki
şuan nasıl bir cilt bakım rutinin var ?
çenemde kapalı komedon yani pütürlükler vardı.enzim peeling ve çift aşamalı temizlikle kurtuldum.

Back
X