Güzellik rutinleri

Cantam arabada kaldigi icin the purest gunes kremini deneyim dedim. Mary & May gunes kremim cantada 🫣

Hortlak gibi oldum. 2 parmak kuralini uyguluyorum hep. Yedir yedir bir hal oldum. Fakat felaket topaklandi. Yuzumu yikamak zorunda kaldim.
Zaten az urun kullanmaya gectim. Aralarda 10-15dk var
Centella kremi ile uyusmadi belki bilemiyorum. Peeling gecen Pazar yapmistim ,2 haftada bir benim icin uygun demistim dimi 🤭

Simdi ben bu gunes kremini ne yapacagim? Birde 2 tane almistim

Cantam arabada kaldigi icin the purest gunes kremini deneyim dedim. Mary & May gunes kremim cantada 🫣

Hortlak gibi oldum. 2 parmak kuralini uyguluyorum hep. Yedir yedir bir hal oldum. Fakat felaket topaklandi. Yuzumu yikamak zorunda kaldim.
Centella kremi ile uyusmadi belki bilemiyorum. Peeling gecen Pazar yapmistim ,2 haftada bir benim icin uygun demistim dimi 🤭

Ne kadar a almıştınız

centtalladan uymadı büyük ihtimal ... vücuduna uygulayabilirsin puresti ,evet senin cildin hassas sen 10-15 günde bir yaparsan daha iyi olur sonrasında da nemlendirici sürersin daha cildin nemliyken missss olur

2 gündüz mız mız yaramaz çocuk gibi homur homurum sıcaktan ağlıcam neredeyse burası cehennem cehennem
Merhabalar, sıcaklar bayadır devam ediyor, konuştuğumuzun üzerine. Bir de bu sıcaklarda ve tam da öğle arası pilates kursuna gittim. :KK53:
Eylüle kadar devam etse giderdim, tam vücut alıştı kurs bitti. Eylülde tam gaz devam edilecek ama o zamanda ben müsait olamayacağım. Bakalım artık...

Merhabalar, sıcaklar bayadır devam ediyor, konuştuğumuzun üzerine. Bir de bu sıcaklarda ve tam da öğle arası pilates kursuna gittim. :KK53:
Eylüle kadar devam etse giderdim, tam vücut alıştı kurs bitti. Eylülde tam gaz devam edilecek ama o zamanda ben müsait olamayacağım. Bakalım artık...
bu sıcakta helal olsun sana ben sadece hafif tempo yürüyüş yapabiliyorum evde o da yürüyüş bandında ve vantilatörü tam kendime vurdurarak :D
haftasonları veya akşamları gidemez misin keşke devam edebilsen ara vermeden

bu sıcakta helal olsun sana ben sadece hafif tempo yürüyüş yapabiliyorum evde o da yürüyüş bandında ve vantilatörü tam kendime vurdurarak :KK70:
haftasonları veya akşamları gidemez misin keşke devam edebilsen ara vermeden
Yok ki o saatlerde, geçen sene akşam 17:00'den sonra bir ay gittim. Sonra ders hocası devam etmedi. Öğle arası beli bir sayı ile devam etmiş. Hafta sonu da yüzme kursuna gidiyorum 3 haftadır.
Sorma ertesi gün öğleye kadar her yer pert. Dün mahvoldum falla...:cry: Öğrenmenin yaşı yok.

Back
X