Güzellik rutinleri

Hangisini almayi düşünüyorsun?
Effectha'yı mutlaka alabilirsen al cildin uyum sağlarsa aradaki 109727263 farkı anlarsın
Yağ bazlı temizleyici mutlaka alacağım cosmed olmasa bile başka marka da olsa Yves Rocher yağ bazlı temizleyicileri nasıl kullandinmi cnm hiç

Yağ bazlı temizleyici mutlaka alacağım cosmed olmasa bile başka marka da olsa Yves Rocher yağ bazlı temizleyicileri nasıl kullandinmi cnm hiç
yağ bazlı temizleyicisini hiç kullanmadım başka ürünlerini stokladım ama.severim o markayı.nisa güzel demişti .isana nın da varmış onu da hiç görmedim.ben cosmed kullanıyorum.yapısı biraz yoğun ama ben sevdim.

yağ bazlı temizleyicisini hiç kullanmadım başka ürünlerini stokladım ama.severim o markayı.nisa güzel demişti .isana nın da varmış onu da hiç görmedim.ben cosmed kullanıyorum.yapısı biraz yoğun ama ben sevdim.
Nemlendirici olarak the purestin serumunu Alaçam nisa önermişti ama bu sorduğum marka biraz pahalı ama bitkisel ürünleri direk yağ bazlı olarak bunu alsammi diye dusunmekteyim isana ve cosmede ulaşamazsam öyle yapcam sanırım 😁

Nemlendirici olarak the purestin serumunu Alaçam nisa önermişti ama bu sorduğum marka biraz pahalı ama bitkisel ürünleri direk yağ bazlı olarak bunu alsammi diye dusunmekteyim isana ve cosmede ulaşamazsam öyle yapcam sanırım 😁
ne yazdın anlamadım.the purest ın hangi serumunu alacaksın?bend e var 3 tane çeşidi.güzel ürünler.geçen kampanyası vardı kaçırdın.

ne yazdın anlamadım.the purest ın hangi serumunu alacaksın?bend e var 3 tane çeşidi.güzel ürünler.geçen kampanyası vardı kaçırdın.nisa bunu aldedi bunu alcam😁
Nisa bunu al dedi bunu alcam 😁

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-19-17-19-15-057_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2022-08-19-17-19-15-057_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 32
Moneylere biraz kıyacaksin 😃 yapacak birşey yok,bu işler böyle 🧚‍♀️

Nisa bunu al dedi bunu alcam 😁
evet bu çok güzel bir ürün.alabilirsin.kampanyaları takip ederek al.the purest ürünleri alınca yarı fiyatı kadar da puan hediyesi vardı.ben öyle aldım 2 tanesini.geçen hafta da 60 lı fiyata revolution serum aldım .onun serumları da güzeldir.

Ha ondan mı? Guzel bir bilgi daha...
Olsun sen bana cosmed day to day'i anlat
O böyle şeyler yapmaz dimi,neler yapar 💃
cosmed kesinlikle çok iyi hem derinlemesine temizliyor hemde siyah noktaları özellikle önleyen içerikleri var içinde ,cosmedi kesin seversin
aldım ben day to day ama şu an celenes kullandığımdan yedekte o.umarım iyidir.
geleneside seversin kuru cildi sevmiyorsun nemi seviyorsun sen
Bnde bnde bir kere öyle hata ettim oda Ogün bir sürü nemlendirici resmi attım gittiğim yerlerde hiç birine bişi denmedi bnde uygun diye bunu aldım almaz olaydım bitsede kurtulsam 😁
şaka mı yapıyorsun 1 ay oldu seninle serüvenimiz :D o krem resimleri göstermeden 2 hafta öncesinden hergün sana ne kullanman gerektiğini yazdım- yazdık ona rağmen o resimleri attın alakasız ve asla önermediğim şeyleri bu mu bu mu diye ,sonra başka cilt bakım topiklerine de eş zamanlı yazdın buraya yazarken başka yere de yazıyordun sana orada iyi dediklerini aldın simple iyi dediler orada :D bizim burada dediklerimizi almayan sensin , hiçbirine birşey denmedi diyorsun birde gerçekten inanılmazsın :D elini vicdanına koy bize de yazık günah ama ya :D

cosmed kesinlikle çok iyi hem derinlemesine temizliyor hemde siyah noktaları özellikle önleyen içerikleri var içinde ,cosmedi kesin seversin

geleneside seversin kuru cildi sevmiyorsun nemi seviyorsun sen

şaka mı yapıyorsun 1 ay oldu seninle serüvenimiz :D o krem resimleri göstermeden 2 hafta öncesinden hergün sana ne kullanman gerektiğini yazdım- yazdık ona rağmen o resimleri attın alakasız ve asla önermediğim şeyleri bu mu bu mu diye ,sonra başka cilt bakım topiklerine de eş zamanlı yazdın buraya yazarken başka yere de yazıyordun sana orada iyi dediklerini aldın simple iyi dediler orada :D bizim burada dediklerimizi almayan sensin , hiçbirine birşey denmedi diyorsun birde gerçekten inanılmazsın :D elini vicdanına koy bize de yazık günah ama ya :D
Oo başka şeyler dönmüş
Ah sebbo ah 🤣🤣🤣
topikleri karıştırmış 😆

Back
X