Güzellik rutinleri

Kızlar acil yardım bunların ikisini birden alırsam yüzde 50 indirimli alacağım yanında da yıkama jeli nemlendirici hediye verilecekmis alayimmi nisa kızlar ayın 28ine kadar zamanim var ozamanda doğum günüm 210 gelecek hepsi temizleme jelimi aldimya miseler suyuna gerek varmı diye düşünmekteyim yada cilt bakım ürünlerinden başka ne alabilirim indirimden yararlanmak için 😁🧡

Eklentiler

• IMG_20220820_121344.webp
    IMG_20220820_121344.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 39
yüzünüze epilasyon yöntemi olarak ne uyguluyorsunuz ? o hassasiyet yapıyor olabilir güneşe karşı, sivilceye meyilli ciltler her zaman lekeye meyillidir maalesef :(
akşam düzgün temizlenirse ve içeriği iyi ürün kullanılırsa kapatıcının faydası var mesela size şunu önerebilirim

canım arbutinle niacinimade bomba etkisi en güzel çalışan ikilidir sabah niacinimade akşam arbutin sürersen çok iyi lekeler üzerinde ...

Pure Camomille - Yatıştırıcı Yüz Yıkama Makyaj Temizleme Yağı bunu alsan olur

ama bu sana daha hesaplı gelir 400 ml çünkü kullan kullan bitmiyor https://www.watsons.com.tr/cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml/p/BP_1312598
Dediğin buydu dimi şuan 135 düşmüş doğum günüm de çok uçmazsa fiyat bunuda alcam hafta sonuna özel indirimmis bitiyor 😢

Eklentiler

• IMG_20220820_125941.webp
    IMG_20220820_125941.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 46
Miseler su yerine tonik alıp yağ bazlıyida kapıyim indirime getiriyim istiyorum gittim kayitta oldum hediyede verdiler nisa toniği nasildir uyarmı tatlım cildime kızlar ses verin❤️

Eklentiler

• IMG_20220820_132049.webp
    IMG_20220820_132049.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 40
  • images (10).webp
    images (10).webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 45
Ben dun yuzume arbutin uygulamistim sivilcelerim olmus. Simdide havuza gidiyorum korkarak da olsa madem izin alamıyorum bari gideyim dedim korkarak da olsa napim 🤨

Ben de su the purestin nemlendiricisini aldim ama guneste olusan lekelerim dah gecmedi ve acilmadim halen.

Sabah yuzumu suyla yikayip gunes kremi sürüyorum
Aksamda çift asamali cosmed ve cerave ile sonrasinda cvit, niacinimide, marudermin ya da the purest arbutin ya da lancome onlardan birini sürüp, serum olarak uzerine nemlendirici.
Simdi nemlendirici serum aldim the purestin onu ne zmn surmeliyim acaba.

Bunların ne olduğunu bilen varmı hediye verdiler 😁

Eklentiler

• IMG_20220820_135550.webp
    IMG_20220820_135550.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 37
Dediğin buydu dimi şuan 135 düşmüş doğum günüm de çok uçmazsa fiyat bunuda alcam hafta sonuna özel indirimmis bitiyor 😢
ya hayır bu değil yahu, niacinimade diyorum link bırakıyorum daha ne yapabileceğimi gerçekten bilmiyorum :(

ya hayır bu değil yahu, niacinimade diyorum link bırakıyorum daha ne yapabileceğimi gerçekten bilmiyorum :KK43:
The purest çok fazla çeşitleri almadım şuan zaten salak kadına linki gösterdim bu dedi bnde sana sorayim dedim bukadar cmm

bunu nasıl kullanıyorsun belkide cildini kurutan bu, hyaluronik asiti direkt sürersen cildi kurutur nemli sürersen veya üstüne nem verici essence falan kullanırsan nemlendirir.o kadar rutin belirledik daha önce rutininde bundan bahsetmemiştin rutin belirlerken kullanılan herşeyin önemi var

başka süprizler de var mı
Bugün bir deniyim dedim banyodan sonra temizleme jeli sonra bunu üstüne nemlendirici sürdüm nemlendirici dandik olduğundan pek nemlendirmedi çok az kaldı bitecek onuda bacaklarima kullancam 🤣

S Skinkeyrlover bu ne ya insani dinden imandan çıkarmaya ant içmiş gibi iştah kabartan urunler çıkarıyorlar 😤 tam benlik aslında ki forlled in hyalarunik asiti de efsaneymis

Eklentiler

• Screenshot_20220820-211118_Instagram.webp
    Screenshot_20220820-211118_Instagram.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
S Skinkeyrlover bu konuma da bakarmisin cnm
Ben yağ bazlı temizleyicisinin eski versiyonundan 3 tane falan kullandım çok güzeldi. Yeni versiyonunu denemedim. Başka da bir ürünü kullanmadım açıkçası denemeden bir şey diyemem. Daha önce 5 6 kez falan yazdım :KK70: Juvenile ve maruderm markası gratiste de var. Onun ürünlerine bakabilirsin bence. Hada lobo bir de. Purest da çok güzel.

Ben yağ bazlı temizleyicisinin eski versiyonundan 3 tane falan kullandım çok güzeldi. Yeni versiyonunu denemedim. Başka da bir ürünü kullanmadım açıkçası denemeden bir şey diyemem. Daha önce 5 6 kez falan yazdım :KK70: Juvenile ve maruderm markası gratiste de var. Onun ürünlerine bakabilirsin bence. Hada lobo bir de. Purest da çok güzel.
Ikna olmayacaaaakkk🤭

Tek derdim
Bu markanın indirim mevzusu hoşuma gitti temizleyici yanında bir ürün daha alırsan yüzde 50 indirimle 210 geliyor oyuzden tonigini alsam mı diye düşündüm cnm

Back
X