Cnm ikna edilmem gereken durum yok yağ bazlı temizleyici alıp cikicamda yanında bir cilt ürünü daha alırsan yüzde 50 indirim oluyormuş oyuzden tonigini alsammi diye düşündümIkna olmayacaaaakkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ikna edilmem gereken durum yok yağ bazlı temizleyici alıp cikicamda yanında bir cilt ürünü daha alırsan yüzde 50 indirim oluyormuş oyuzden tonigini alsammi diye düşündümIkna olmayacaaaakkk![]()
Valla denemedim şimdi ne desem yalan olur. Haklısın tabii güzel fırsatlar bunlar.Tek derdim
Bu markanın indirim mevzusu hoşuma gitti temizleyici yanında bir ürün daha alırsan yüzde 50 indirimle 210 geliyor oyuzden tonigini alsam mı diye düşündüm cnm
Daha önce denemiş olsan 2 tane yağ bazlı al diyeceğim ama tabii ki de denemeden olmaz yani risk. Kil maskesi için iyi diye duydum. Yağmur vardar da demişti kullanıyorum güzel diye. Belki ona bakarsın.Cnm ikna edilmem gereken durum yok yağ bazlı temizleyici alıp cikicamda yanında bir cilt ürünü daha alırsan yüzde 50 indirim oluyormuş oyuzden tonigini alsammi diye düşündüm![]()
Olabilir tatlım mantıklı cilt bakım ürünu alman şart dedi çünkü yararlanabilmek için cvp verdiğin için tşk cnmDaha önce denemiş olsan 2 tane yağ bazlı al diyeceğim ama tabii ki de denemeden olmaz yani risk. Kil maskesi için iyi diye duydum. Yağmur vardar da demişti kullanıyorum güzel diye. Belki ona bakarsın.
Kil makeis işte onu alabilirsin yağmur boşa beğenmez. Ben de almayı düşünüyorum ilerde elimdekiler bitince.Olabilir tatlım mantıklı cilt bakım ürünu alman şart dedi çünkü yararlanabilmek için cvp verdiğin için tşk cnm![]()
Şu an elimde the purest var ona başladım bitirip öyle dermoskin alırımhay allah ya boşa zaman kaybı olmuş 10 senede çok ciddi azalırdı halbuki
siz rutine arbutini ekleyin mutlaka dermoskinde iyi purestde ikisinden de memnun kalırsınız isterseniz dönüşümlü kullanın isterseniz biri bitince diğerini kullanın ama ikisinide deneyin derim
Anlamadığım için hemen ss alıyorum açıp açıp okuyorumÖyleler öyleler
Yarı fransız yarı türk bakıyorum bende böyle bazen,herhalde güzel şeyler dediler diyorum![]()
Hedefim ışıl ışıl lekesiz bir cilde sahip olmak ama mümkün değilse renklerinin açılmasına da razıyım.Açılmayı geç koyulaşıp arttı yüzümü türkiye haritası gibi hissediyorum.psikolojik olarakta çok aşağı çekiyor beni modumu düşürüyor.lekelerin renkleri soluyor sadece.tamamen kurtulmak mümkün değil.ben başaramadım en azından .renkleri solsa yeter diyorsanız ürünleri kullanın.lekelerle barışmak en doğrusu.bir çok ünlüde var.tedavisi kolay olsa öyle gezerler mi?
Makyaja ilgim var severim yaparım da dediğim gibi his mi bilmiyorum ben cildimi bozduğu hissine kapıldığım için artık kullanmıyorum ama bu bilgi üzerine tekrar kullanırım.Rica ederim. Yani şöyle Nisa'nın dedikleri efsane güzel rutin. Gayet yeto çok da abartıp karıştırmaya gerek yok onun stilini çok beğeniyorum. Tabii o da denemiş yanılmış ve her şeyi kafasında oturtmuş az öz verimli. Sadece her şeyi yapmanıza rağmen ciddi sorununuz olduğu için değişik açılardan bakalım dedimTabii bunda skinkeyr junkie olmam da etkili
Nisa da bahsetmişti yukarıda ben de görmüştüm dermatolog Cansu Şahin eczabakım aslında makyajın düzgün temizlenirse zararı olmayacağını lekeler bakımından çift koruma olup ekstra koruyup iyi geleceğini söylüyorlar. Ben de makyaj yapmıyorum ama yavaş yavaş ilgim oluşmaya başladı gibi eyvah ki ne eyvah yandıkk
Bir kaç şey bakındım ama kullanmadım tabii hiçbirini sadece birinin bir kaç testerını denedim. Ama tam bir fonksiyonel bakış açısına sahip olduğum için düz fondöten değil de zaten cilt bakım markalarının içinde bakım da olan ürünleri. Tek renkli zaten sürsek tövbe estağfurullah bir şey oluruz
Kimse yedirmez yani sanmıyorum. Testerını denediğim klairsin bbsiydi. Ben çok beğendim. Fiyatı yüksek ama. Çok make up kafalarında olmadığım için uğraşıp uğraşmayacağımdan emin olamayınca almadım daha emin değilim. Ama sivilceye meğilli ciltler pek sevmemiş beğenmeme ihtimaliniz yüksek. Merak ettiklerim ise Limune cc cream. Bu mesela yağlı karmalara uygun diyorlar. Olabilir gibi sanki.Cansu hanımda gördüğüm pharma ceriıs fluied faundation. Bu markayı bayağıdır merak ediyorum ama hiçbir ürününü kullanamadım daha.Celnarico super peefect var.Dr cellio da bir kaç çeşit var.Yüksek fiyatlı olarak erborianın ve shisedionun birkaç çeşit rnekimapf ürünü var. Elensiliada da 2 tane ürün var gene biri fondöten diğeri spf yenileme var bir eşitlik veriyor diyorlar.
İğneli epilasyon yaptırıyorumyüzünüze epilasyon yöntemi olarak ne uyguluyorsunuz ? o hassasiyet yapıyor olabilir güneşe karşı, sivilceye meyilli ciltler her zaman lekeye meyillidir maalesef
akşam düzgün temizlenirse ve içeriği iyi ürün kullanılırsa kapatıcının faydası var mesela size şunu önerebilirim
![]()
L'Oreal Paris True Match Nude Serum Fondöten 0 5 2 Very Light - Fiyatı, Yorumları
L'Oreal Paris True Match Nude Serum Fondöten 0 5 2 Very Light yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
canım arbutinle niacinimade bomba etkisi en güzel çalışan ikilidir sabah niacinimade akşam arbutin sürersen çok iyi lekeler üzerinde ...
Pure Camomille - Yatıştırıcı Yüz Yıkama Makyaj Temizleme Yağı bunu alsan olur
ama bu sana daha hesaplı gelir 400 ml çünkü kullan kullan bitmiyor https://www.watsons.com.tr/cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml/p/BP_1312598
Bu dediklerim makyaj değil aslında hepsi cilt bakım markası ve dipe ürünleri de çok güzel ve spf de var içlerinde zaten. Renkli cilt bakımı gibi düşünün.Makyaja ilgim var severim yaparım da dediğim gibi his mi bilmiyorum ben cildimi bozduğu hissine kapıldığım için artık kullanmıyorum ama bu bilgi üzerine tekrar kullanırım.
Kızlar günaydın
Bugün whatson son indirim günü ya
Bulabilirsem gidip
Cosmed temizleme yagi alacağım (sizlerin önerisi ile)
Yanina bi de su bazli bi temizleyici de mi almalıyım ( sorum saçmaysa lütfen dalga geçmeyin hahaah)
Celenes hiç kullanmadim bilmiyorum. Sağdaki yüz yıkama jeli soldaki makyaj çıkarma miselar su. Normal mantıkta her ikisi de lazım ama sizin ihtiyacınız neKızlar geldim hangisi sizce (diğeri yokmuş burada)Eki Görüntüle 3116775 Eki Görüntüle 3116775
Ben de temizleme suyu var ayrıca celenes jel inde turuncu kutuda olanı var. Cosmed yağ bazlı temizleyici de kullanıyorum. Yedekleyeyim dedim bulamadım dün. Yves Rocher dede var yağ bazlı temizleyiciKızlar geldim hangisi sizce (diğeri yokmuş burada)Eki Görüntüle 3116775 Eki Görüntüle 3116775
İkisi lazım çift aşamalı temizlik için. Cosmed enzim peeling de aldık bizler. Haftada 1 gün kullanıyoruz.Kızlar gecmıs mesajları taradım
son durum su
Eki Görüntüle 3116768
bılen arkadaslar okay derse alcam :) alttaki su bazlı degıl mı dogru ekledım
Celenes hiç kullanmadim bilmiyorum. Sağdaki yüz yıkama jeli soldaki makyaj çıkarma miselar su. Normal mantıkta her ikisi de lazım ama sizin ihtiyacınız ne
İkisi lazım çift aşamalı temizlik için. Cosmed enzim peeling de aldık bizler. Haftada 1 gün kullanıyoruz.