Güzellik rutinleri

Çift aşamalı temizlik yapacağım

Jel olani aldım pompalı olan teşekkürler
Micellar su olsada olur olmasa da ama diğer ikisi şart. Sabah sadece celenesle yıka . Akşam da yüzdeki güneş kremi ve makyajı çıkarmak için önce cosmed i sonra da celenes i kullan. Cosmed direkt yüze sür 30 saniye ovala. Suyla karıştırma hemen. Sonra da az az suyla süt kıvamına getirip akıt. İyice yıka sonra da celenes bitti gitti

Aldım canim online dan da diğerini

Ilk aşamada böyle başlayım bi anda o kadar bütçem yok

Yavaş yavaş eklerim

SON DURUM

1. yag bazli temizleyici COSMED alındı 108 tl ye
2. Su bazlı temizleyici CELENES alındı 83 tl ye
Güneş kremin gözaltı kremin bir de yüz nemlendiricin evde varsa temel bakım için herşeyin var demektir.

Micellar su olsada olur olmasa da ama diğer ikisi şart. Sabah sadece celenesle yıka . Akşam da yüzdeki güneş kremi ve makyajı çıkarmak için önce cosmed i sonra da celenes i kullan. Cosmed direkt yüze sür 30 saniye ovala. Suyla karıştırma hemen. Sonra da az az suyla süt kıvamına getirip akıt. İyice yıka sonra da celenes bitti gitti

Bu mesajın da ekran görüntüsünü aldım

akşam çift yapacaktım ssabah hic yapmayacaktım ama dediğin gibi yaparım artık sağol kuzum

Çift aşamalı temizlik yapacağım

Jel olani aldım pompalı olan teşekkürler
Güle güle kullanın yağ bazlı temizleyiciniz varsa ki ben olduğunu Cosmed bilmiyordum varsa tabiki miselar suya gerek yok jel yeterli 😊 yağ bazlı temizleyici olmasaydı miselar onun kadar olmasa da iş görürdü

Güle güle kullanın yağ bazlı temizleyiciniz varsa ki ben olduğunu Cosmed bilmiyordum varsa tabiki miselar suya gerek yok jel yeterli 😊 yağ bazlı temizleyici olmasaydı miselar onun kadar olmasa da iş görürdü

Aldım valla artık 2 ürünüm var cok değişik hissediyorum hahhah hayatımda ilk ďefa çift aşamalı temizlik yapacağım :)

S sebbo yvesde kampanya varsa madem yıkama jeli+yağlı cilt için nemlendirici vs alabilirsin yağ bazlı temizleyici de alabilirsin onun sende sivilce yapacağını sanmam eğer iyi durularsan sonrası yıkama jelini unutmazsan bir sorun yaşamazsın yvesinde yağ bazlı temizleyicisi güzeldir .

Bu mesajın da ekran görüntüsünü aldım

akşam çift yapacaktım ssabah hic yapmayacaktım ama dediğin gibi yaparım artık sağol kuzum
diğerlerini serumları yani kampanya takip ede ede alırsın zamanla.bizlerde 2 günde almadık hepsini.almışsın.bir de enzim peeling i şiddetle tavsiye ederim.cilt nefes alıyor tıkalı gözenekler boşalıyor.kışa doğru da fiddy yöntemine başlarsın.nette var tarifi.tek eksik malzemen 10 15 tl olan kil maskesi ve bha yüzde 2 serum ya da tonik.

diğerlerini serumları yani kampanya takip ede ede alırsın zamanla.bizlerde 2 günde almadık hepsini.almışsın.bir de enzim peeling i şiddetle tavsiye ederim.cilt nefes alıyor tıkalı gözenekler boşalıyor.kışa doğru da fiddy yöntemine başlarsın.nette var tarifi.tek eksik malzemen 10 15 tl olan kil maskesi ve bha yüzde 2 serum ya da tonik.

tamam canım cook sagolasın gelecek ay da eklemem gereken ılk en temel urunu sorarım (sanırım nemlendırıcı: cerave nemlendirici var aklımda) tabıı bunlar hep bu gruptan okuduklarımla

sonra da baska seyler eklerız ınsallahhhhh

elınde kopurtup oyle uygulamıyorsun yanı demı

benım asırı kopurmedı normal mı acaba
köpürmüyor cosmed fazla.süt gibi renge dönüşüyor onu duruluyorsun az az önce sonra da tazyikli suyla.ben direkt yüzüme sürüyorum elime azıcık döküp susuz.onu ovalıyorum nazikçe.az su ekliyorum elimle tekrar ovalıyorum orda süt kıvamına dönüşüyor işte.sonra da yıkıyorum .celenes yapıyorum üstüne.hepsi bu

köpürmüyor cosmed fazla.süt gibi renge dönüşüyor onu duruluyorsun az az önce sonra da tazyikli suyla.ben direkt yüzüme sürüyorum elime azıcık döküp susuz.onu ovalıyorum nazikçe.az su ekliyorum elimle tekrar ovalıyorum orda süt kıvamına dönüşüyor işte.sonra da yıkıyorum .celenes yapıyorum üstüne.hepsi bu

canım cosmed daha gelmedı

sadece celenes kullandım sımdı (bunu dırek magazadan alabıldım de)

yanlıs mı yazmısım kı yukarıda

tamam canım cook sagolasın gelecek ay da eklemem gereken ılk en temel urunu sorarım (sanırım nemlendırıcı: cerave nemlendirici var aklımda) tabıı bunlar hep bu gruptan okuduklarımla

sonra da baska seyler eklerız ınsallahhhhh
serumlara ihtiyacın olacak.gelecek ay onları alırsın.the purest aldım ben marka olarak revolution da iyi.hyloronik serumu harika.onu da celenes sonrası nemli cilde 1 2 damla sürüyorsun.tüm nemi cilde hapsediyor.üstüne ister güneş kremi sür ister nemlendiricini.resmen cildi neme doyuruyor o serumlar.

cosmed gelsin öyle başla.ozamana dek sadece celenesle yıka.sınra yazdığım sırayla kullan.cosmedi sadece akşamları kullan sabah değil.amacı güneş kremini makyajı tamamen temizlemek onun.sabah gerek yok.nette de var nasıl kullanılacağı.herkes kullandığından artık mağazalarda zor bulunuyor.ben bulamadım dün mesela yedekleyecektim.fiyatı düşmüş ben daha pahalıya almıştım 154 tl ye

cosmed le çift aşamalı temizlik ve haftada bir enzim peeling sonrası benim tüm siyah noktalarım kapalı gözeneklerim düzeldi.tıkalıymış hepsi valla.sadece jel temizleyici kullanıyordum yetmiyormuş.o pütürcüklü peelinglerle de kurtulamamıştım boşa paraymış hepsi.enzim peeling se efsane.az ama gerekli ürün alınmalı.ucuz diye her gördüğümü almışım daha önce.

Tonik için ve kil maskesi oneriniz var mi.

Birde sivilce sondurmek için acil ne sürülür yanagimda ki baya agriyor

Back
X