Güzellik rutinleri

Kapagi açmadan önce sıkmam gerekiyormuş arkadaşım söyledi bakalım yarın bir daha denicem gelen damlalar da yüzümü gergin lestirdi nemli his bırakmadi bakalım ne olacak yarın akşam bir daha denicem
Gerginleştirmesi kurutmasından değil, o verdiği gerginlik hissi için insanlar merkeze gidiyor sebo içerik üreticiler onun için çaba sarfediyor botoks etkisi o bir ürünü en az 1 ay kullanmalısın düzgün süremeden daha ne fikri beyan ediyorsun ya 😁 alemsin seni hayal ettim damlalığı fışkırtmaya çalışırken yemin ediyorum gülmekten kalp krizi geçiricem

,✌️ Aklima takildi normal durum mu diye 😂
Tabi tabi çok normal antiaging özellikli tüm serum krem ve toniklerde olur o, dıştan bariyer görevi de var makyaj bazı olarak da kullanılan ürün düşün bildiğin baz. O yüzden sabah yıkarken kayar kadife tozları da varya çok minnoşum o benim ❤️

Damlalığı yüzüne sıkabildeydin mehdi falan olduğunu düşünürdüm zaten sebo, 😁 pompa gibi ürünün başı gerçekten gülüyorum şuan çok alemsin 😁 avucuna 1 damla sıkıp iki elin arasında ovuşturup tampon yaparak süreceksin, konuyu hiç okumadığın için böyle şeyleri konuşmak zorunda kalıyoruz... neredeyse kapağı hangi yöne çevirerek açılması gerektiğini anlatıcam yakında korkuyorum, yapış yapış oluyorsa nemi sana fazla geldi demektir üstüne ne nemlendiricisi yahu, demek ki sen kremleri de çok uyguluyormuşsun. Allah aşkına YouTube falan aç bak nasıl uyguluyorlar gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum keşke böyle olmasa
Ya yerim seni bak yeminle yüzde sürdüğüm şeyin yapış yapış olmasi nemlendiricinin yüzüme fazla geldiği anlamına geldiğini senden öğrendim bnde yetersiz sanırım diye düşünüyordum 😁🤣 tm bu akşam dediğin gibi süreceğim tatlım ❤️

Gerginleştirmesi kurutmasından değil, o verdiği gerginlik hissi için insanlar merkeze gidiyor sebo içerik üreticiler onun için çaba sarfediyor botoks etkisi o bir ürünü en az 1 ay kullanmalısın düzgün süremeden daha ne fikri beyan ediyorsun ya 😁 alemsin seni hayal ettim damlalığı fışkırtmaya çalışırken yemin ediyorum gülmekten kalp krizi geçiricem
🤣🤣🤣🤣 İlk deneme beyanı ömrüm yeterse bir ay kullancam inşallah bakalım bu bitsinde arbutinini de alacağım bakalım ne maceralar bekliyor bni🤣

Kızlar bugün can sıkıntısından gezerken denk geldim bunlar nasıl kullanan varmı merak ettim

Eklentiler

• IMG_20220903_143007.webp
    IMG_20220903_143007.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 1662204814697715701556208052926.webp
    1662204814697715701556208052926.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 16622050666616218187465509519516.webp
    16622050666616218187465509519516.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 1662205432302230728365994213427.webp
    1662205432302230728365994213427.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 35
Ya yerim seni bak yeminle yüzde sürdüğüm şeyin yapış yapış olmasi nemlendiricinin yüzüme fazla geldiği anlamına geldiğini senden öğrendim bnde yetersiz sanırım diye düşünüyordum 😁🤣 tm bu akşam dediğin gibi süreceğim tatlım ❤️
O kullandığın serum niacinamade in en kaliteli formu, nem dengesini bulana kadar kimisinde kurutabilir kimisinde nem verir neye ihtiyacı varsa cildinin ona göre davranıyor o serum, 3 haftadan sonra ciltde çalışmaya başlar etkisini 1 ay sonra görürsün 1 ay sonra o yapış his olmayacak, nemli bölgeye denize gittin mi o nemden yapış his olur ya aynı şey , nem yani iyi birşey insanlar ona ulaşabilmek için kat kat essence üstüne kremler sürüyor hem içten hem dıştan besleyecek

1 yetmese 2 yeter 3 fazla, 3 damla ile boyun gögüs dekoltesinr falan sürülür fazla ürün daha iyi demek değil amaç tene değsin ürün yeter bulamaç gibi sürmeye gerek yok alışmış insanlar krem gibi sürmeye, avucuna aldığını ya iki elin arasına ovuştur tamponla yüze ya da 1pıt alın 1 er pıt Yanak 1 pıt çeneye dokundur yay... O serum en az 6 - 7 ay gitmeli açıldıktan sonra tüketilmesi gereken zaman içinde kullanılmalı her kullanmada 3-4 damla alırsan 3 ayda biter ne anlamı var

1 yetmese 2 yeter 3 fazla, 3 damla ile boyun gögüs dekoltesinr falan sürülür fazla ürün daha iyi demek değil amaç tene değsin ürün yeter bulamaç gibi sürmeye gerek yok alışmış insanlar krem gibi sürmeye, avucuna aldığını ya iki elin arasına ovuştur tamponla yüze ya da 1pıt alın 1 er pıt Yanak 1 pıt çeneye dokundur yay... O serum en az 6 - 7 ay gitmeli açıldıktan sonra tüketilmesi gereken zaman içinde kullanılmalı her kullanmada 3-4 damla alırsan 3 ayda biter ne anlamı var
Bn senin dedigin gibi kullancam cnm

Kızlar bugün can sıkıntısından gezerken denk geldim bunlar nasıl kullanan varmı merak ettim
Birde bu güneş kremini kullanan varmı nasıl ilk defa gördüm sorayım dedim

Eklentiler

• 16622061676222060376003638869825.webp
    16622061676222060376003638869825.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 31
Hı gırls napiyorsunuz nasılsınız? Ben dün gece döndüm bı gün daha sıcağa dayanamadım. Saçlarımı sararrtim kaşlarımı aldırdım.kizkardesimim ürünleri gelmişti onları birlikte denedik. Eşimle benim telefonlar bozuktu yeni aldık. Saçımin renginden memnun kaldım yıpranma olmadi ama fekat lakin kivirciklar gitti gibi onun için hemen sachaneden davines bukle onarıcı serum, bonacure nem kürü ve scwarzkoph renk koruyucu şampuan ve krem sipariş ettim.ote yandan elimdeki HC yağ kompleksini uyguluyorum ovexini filan.

Belki hindistan cevizi yağı alırım ve bepanten evingen ve bı şey daha vardı onu HC bin şampuanina kırar haftada 1 de onu kullanırım. Baktım gelmiyor bukleler hevesimi aldıktan sonra kısa kesim koyu kumral düz boyarim

Hı gırls napiyorsunuz nasılsınız? Ben dün gece döndüm bı gün daha sıcağa dayanamadım. Saçlarımı sararrtim kaşlarımı aldırdım.kizkardesimim ürünleri gelmişti onları birlikte denedik. Eşimle benim telefonlar bozuktu yeni aldık. Saçımin renginden memnun kaldım yıpranma olmadi ama fekat lakin kivirciklar gitti gibi onun için hemen sachaneden davines bukle onarıcı serum, bonacure nem kürü ve scwarzkoph renk koruyucu şampuan ve krem sipariş ettim.ote yandan elimdeki HC yağ kompleksini uyguluyorum ovexini filan.
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun saçların 😍 içine sinmesi şahane olmuş 😍😍🥰

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun saçların 😍 içine sinmesi şahane olmuş 😍😍🥰
Aslında klasik ben her yenilikten sonra pişman oldum 😁 sıcak sarı oldu dibini açmayalım risk olur dedi. Küllü kumral üstü sarı istiyordum.kumral boyadık komple üstüne yoğun paket attı. Kesim kolajen bakım da yaptı. Kivirlarim kendine gelirse çok daha mutlu olucam. Teşekkür ederim 😘

Siz nasılsınız iyilestiniz inşallah

Back
X