Arkadasima sipariş ettirdim sağolsun kırmadı bni parasını da almadı doğum günü hediyesi olsun dediOnline alışveriş batağına düştün mü sen de bebeksu :) C vitamini aşkın gene depreşir onu da alırsın belki :) Bekle ama daha değil bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasima sipariş ettirdim sağolsun kırmadı bni parasını da almadı doğum günü hediyesi olsun dediOnline alışveriş batağına düştün mü sen de bebeksu :) C vitamini aşkın gene depreşir onu da alırsın belki :) Bekle ama daha değil bence.
Bak beni baştan çıkarıyorsun.inan bana dermoskin kullansan pure de neymiş boşa zaman kaybetmişim dersin
sabah birini akşam diğerini kullanmıyor musun biten serumunda ilk açtığın dermoskin olsun derimBak beni baştan çıkarıyorsun.Daha açılmamış Cosmed peptitli göz kremim var. Zaten minnak minnak kullanılıyor bunlar, bitmiyor. 15 ml bile bir sene gidiyor neredeyse. Açtırma bana Dermoskin'i.
![]()
Bana da lazım o arkadaştanArkadasima sipariş ettirdim sağolsun kırmadı bni parasını da almadı doğum günü hediyesi olsun dedi![]()
Valla sağolsun çok çok mutlu etti bni Rabb'im başımdan eksik etmesinBana da lazım o arkadaştanDoğum günümde Watsons sağ olsun 40 lira indirim kuponu vermiş, başka da bir şey göremedik.
Gerçi bizim ailede 7 kişi doğum günlerinde 250'şer lira para yardımı yapıyor kendimize hediye alalım diye.
Gittim, bir senedir aklımdaki akıllı saati aldım. Şimdi de diyorum kırışıklıklar başlamadan botoks mu yaptırsaydım acaba
![]()
Beybi ben bir ara dedim ki göz çevrem için sabah Jeuvenile, akşam Purest serum kullanayım, 10 dk kadar sonra da Pure krem pıt pıtlayayım. Sonra da dedim ki şimdi bir fayda göreceksin, sonra o faydayı Jeuvenile mi yaptı, Purest mi yaptı anlamayacaksın; en iyisi tek markayı kullan bitir diğerini dene.sabah birini akşam diğerini kullanmıyor musun biten serumunda ilk açtığın dermoskin olsun derim![]()
Dolgular, botokslar devamlılık gerektiren uygulamalar evet. Yine de benim dudaklarım hem ince hem de içi boş gibiBen de düşünüyorum dudak dolgusu yeniletmek lazımmış ama hep.
doğru düşünmüşsün ve artık hangisinden ne olduğunu anlayabileceğini düşünüyorum içeriklere ürünlere daha hakimsin durumuna bak canım acelesi yok nasılsa elbet krem bitecek kullanacaksın o zaman kullanırsın ayrıca çevreden olumlu sonuç zaten almışsın yani ilerleme var cildinde önemli olan buBeybi ben bir ara dedim ki göz çevrem için sabah Jeuvenile, akşam Purest serum kullanayım, 10 dk kadar sonra da Pure krem pıt pıtlayayım. Sonra da dedim ki şimdi bir fayda göreceksin, sonra o faydayı Jeuvenile mi yaptı, Purest mi yaptı anlamayacaksın; en iyisi tek markayı kullan bitir diğerini dene.
Pure biraz zor biter gibime geliyor. 3 aydır kullanıyorum, en az 3 ay daha gider. Dermoskin'den aldığım kreme mi geçsem hemen acaba?
Evet canım, herkese yardımcı oluyorsun. Ben de hepsini sabırla okuya okuya öğrendim birçok şeyi. Mesela eskiden cildim solgundu, renk eşitsizlikleri vardı. Sivilce çıkmazdı ama yorgun görünüyordu. BB kreme, kapatıcıya ihtiyaç duyardım. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. Arada sivilcelerim coşsa da cildim sağlıklı göründüğü için beni rahatsız etmiyor.doğru düşünmüşsün ve artık hangisinden ne olduğunu anlayabileceğini düşünüyorum içeriklere ürünlere daha hakimsin durumuna bak canım acelesi yok nasılsa elbet krem bitecek kullanacaksın o zaman kullanırsın ayrıca çevreden olumlu sonuç zaten almışsın yani ilerleme var cildinde önemli olan bu![]()
Canım alıntını göremedim o çok puanımı kullandığım zaman Ashley joy ile birlikte urban in kıvırcık saçlara özgü o şampuanı almıştım o zamanlar sorun olmadığı için bı değişiklik gozlemlemedim. Bence bana dipten yapılandıracak güçlü bileşenler lazım önce özüne dönsun sonra bence şekline de girerBeybi ben bir ara dedim ki göz çevrem için sabah Jeuvenile, akşam Purest serum kullanayım, 10 dk kadar sonra da Pure krem pıt pıtlayayım. Sonra da dedim ki şimdi bir fayda göreceksin, sonra o faydayı Jeuvenile mi yaptı, Purest mi yaptı anlamayacaksın; en iyisi tek markayı kullan bitir diğerini dene.
Pure biraz zor biter gibime geliyor. 3 aydır kullanıyorum, en az 3 ay daha gider. Dermoskin'den aldığım kreme mi geçsem hemen acaba?
Ay hadi inşallah istediğin forma geri döner saçların. Benim de ensem erkek gibi, arkadan gören abi der bana. Neye elimi atsam kuruyor gibi, saçlarımı yaktılar, burnumu eğri yaptılarCanım alıntını göremedim o çok puanımı kullandığım zaman Ashley joy ile birlikte urban in kıvırcık saçlara özgü o şampuanı almıştım o zamanlar sorun olmadığı için bı değişiklik gozlemlemedim. Bence bana dipten yapılandıracak güçlü bileşenler lazım önce özüne dönsun sonra bence şekline de girer
Çöldeki bahtsız BedeviAy hadi inşallah istediğin forma geri döner saçların. Benim de ensem erkek gibi, arkadan gören abi der bana. Neye elimi atsam kuruyor gibi, saçlarımı yaktılar, burnumu eğri yaptılar![]()
Ense 1 cm, önler, yanlar çenede bob kesim. Sarılar atıp ombre yaptırayım derken şu halime bakÇöldeki bahtsız Bedevisağlık olsun her şeyin Hayri var en azından ileride elin bollasirsa telafi edeceğin bı durum benim de inşallah olmazsa da ölüm yok ya
arkası düz küt kesim mi yaptırdın
Malesef talip görenlerin fiyatı uçuyor bnde şimdiden düşünüyorum elimdeki biterse hangisini alırım diyeAy bu ne ya, temmuz ayında 224 TL'ye aldığım Solante Antiox 599 TL olmuş. Güneş kremi alıyoruz be, bu nedir?
Ben o yüzden kampanyaları kaçırmıyorum, bulduğum her fırsatta cilt bakımımın vazgeçilmezi olan ürünlere yatırım yapıyorum. Gelenlerin SKT hep 2025 olduğu için dolaba atıyorum. Solante'yi de bayağı beğendim ama yaz için fazla yağlı geldi, kışın kullanmaya karar verdim. Bir güneş kremine 600 vereceksek diğer ürünleri alamayız zaten.Malesef talip görenlerin fiyatı uçuyor bnde şimdiden düşünüyorum elimdeki biterse hangisini alırım diye![]()
Aynen bekliyorum ucuzlayana kadar valla 150den fazla veremem mümkün değilBen o yüzden kampanyaları kaçırmıyorum, bulduğum her fırsatta cilt bakımımın vazgeçilmezi olan ürünlere yatırım yapıyorum. Gelenlerin SKT hep 2025 olduğu için dolaba atıyorum. Solante'yi de bayağı beğendim ama yaz için fazla yağlı geldi, kışın kullanmaya karar verdim. Bir güneş kremine 600 vereceksek diğer ürünleri alamayız zaten.
Yuhh en güzel Kore ürünleri bile o kadar değilBen o yüzden kampanyaları kaçırmıyorum, bulduğum her fırsatta cilt bakımımın vazgeçilmezi olan ürünlere yatırım yapıyorum. Gelenlerin SKT hep 2025 olduğu için dolaba atıyorum. Solante'yi de bayağı beğendim ama yaz için fazla yağlı geldi, kışın kullanmaya karar verdim. Bir güneş kremine 600 vereceksek diğer ürünleri alamayız zaten.
Ürünlerini favori yap, alacaklarını belirle şimdiden. Her mağazada, özellikle de Trendyol'da büyük Kasım indirimleri oluyor. Kasım ayına kadar ufak ufak birikim yapmaya çalış. Ayda 200-300 bile kenara koysan Kasım'da indirimli alırsın. Tüm mağazalar yapıyor indirim. Sonra da yılbaşı indirimi gelir, ona da bakarız...Aynen bekliyorum ucuzlayana kadar valla 150den fazla veremem mümkün değil